Cok günahim var ve Muhtac bir aileye yardim etmek istiyorum benim akrabalarim hic Muhtac degil hepsi yalanci o yüzden gercekten Muhtac bir aile nasil bulabilirim?
2 ay
Türkiyede gercekten yardima Muhtac birini nasil bulurum?

Cok günahim var ve Muhtac bir aileye yardim etmek istiyorum benim akrabalarim hic Muhtac degil hepsi yalanci o yüzden gercekten Muhtac bir aile nasil bulabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Mahallesinde sevilen, mahallesi için çalışan bir muhtar gibi biri size yardımcı olacaktır. Benim şehrimde böyle bir kaç muhtar var. Kesinlikle bulmanıza yardımcı olurlar...
Cok sagol
Rica ederim 👍
Bi koli pop kek al, bütün apartmana ya da mahalleye dağıt çoluğa çocuğa falan, eksi artı birbirini dengeler.
Buda cok güzel bi fikir cok tesekkür ederim
Yaşadığım yerde bir aile var düzenli olarak bı miktar maddi yardımlarını yapıyorum iyice araştır bulursun
Nasil arastircam nereye gitmem gerek?
Muhtara git belediye git yardımcı olurlar
Cok tesekkür ederim
Rica ederim
Mahallendeki muhtara gidersen o sana her ailenin durumunu çıkarır...
Muhtar Evet Bunu yeni ögrendim bu kelimeyi aradim durdum cok tesekkür ederim
Rica ederim umarım gerçekten yardıma ihtiyacı olan birine ulaşır yardımıznız.. sosyal platformlardan bana yardım et benim dururmum kötü diyenlere itimad etmeyin..
Hayir hayir onlara inanmiyorum cok tesekkür ederim
kimsenin referansına inanma buradan dolandırılırsın fakir mahallelere git muhtarlığa sor onlar sana adres verir
Ah Evet muhtarlik Sen cok yasa cok cok sagol
sen bilirsin ama koliyle malzemeyle uğraşma hatta alışveriş hediye çekleri satılır a101 de BİM de falan ne kadarlık alacaksan atıyorum 10 tane 100 tl istediğin aileye istediğin kadar hediye çekini zarfa koyup ver hem bu şekilde rencide de olmazlar bence
Sma lı bebişler var her yerde onları da görebilirsin
Evet evet tesekkür ederim
Sma hastası bebekler var, onlara bağış yapabilirsin
Sma Evet Bunu duymustum Hatta o para gercekten gidiyormus onlara
Evet öyle
Belediyeye ya da mahallenin muhtarına sor yardımcı olurlar
Mahalle muhtarlarından bilgi alabilirsin hiç olmadı sosyal yardımlaşma vakıflarına gidip sorabilirsin
Türkiye de herkes muhtaç jsjss
Yani o anlamda demedim Hani var ya gercekten kötü durumda
Lösev e bağış yapabilirsin
Heryer onlarla dolu be
Aslında cok var
Evet
Herkes muhtaç.
Galiba Ben soruyu soramadim 🤭
Doluuu
Iste bana söyle lütfen nasil bulucam
Ogrencilere. Veya cami git sor. Derneklere sor. Etrafinda ila vardir. Yetimhanelere. Okullara
Cok tesekkür ederim
Ben varım bacanak
Çok zor