⚠️ Bu soru; az önce KS'de rastladığım dertli bir kadının sorusundan dolayı aklıma gelmiştir.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
⚠️ Bu soru; az önce KS'de rastladığım dertli bir kadının sorusundan dolayı aklıma gelmiştir.
Cevap
12Cevap
Kadın anlayanı olmadığı için konuşur,
Evet canım 🩷💙💚
❣️❣️❣️❣️
Biz dinliyoruz ama hiçbir zaman sizi anlamıyoruz çünkü siz her zaman haklı olmayı istiyorsunuz gadası
Bu ince ruhum bu cümleyi kaldıramayacak 🥲
Teşekkürler saygılar...
🫣
Saklanma görüyorum seni
Kadınlar çok konuşuyor
Sen ne dersen o😄
Bence mesele kadınların çok konuşması ya da erkeklerin az dinlemesi değil. İnsan, gerçekten anlaşıldığını hissetmediği yerde kendini daha çok anlatma ihtiyacı duyuyor. Belki de bazen “çok konuşuyor” dediğimiz kişi, aslında sadece birinin gerçekten dinlemesini bekliyordur. 🙂
Güzel soruya güzel cevap :)
Sorunumun cevabı videoda 😂😂😂
😂😂😂 güzeldi
Günde en az 100 den fazla kadın müşteri ile iletişime geçtiğim içni rahatlıkla söyleyebilirim ki ; çok konuşuyoruzsunuz 😂
Ben dinlemekten yıldım ama siz konuşmaktan yılmadınız. Neyse çıtır ablalar para kazandırıyor yapacak bir şey yok 😄
Dinleyerek para kazanıyorsun desene.
Diplomasız psikolog seni😄
Neler neler dinliyorum bi bilseniz 🫣
Bildiklerimi anlatsam, nice aileler yıkılır yeminle 🫢
🤫 görme duyma muhatap olma.
Bak işine gücüne 😉😊
Kadınlar çok konuşuyo erkekler de dinlemiyo hahahah
Ahahaahah😆😄
Bak valla bunlar anlamıyor diye biz 2-3 kere tekrar anlatıyoruz sonra çok konuşuyor oluyoruz
Oda doğru
Erkekler az dinlediği için kadınlar çok konuşmuş oluyor erkekler pek konuşmayı sevmez eşiyle sevgilisiyle o yüzden kadın 2 kelime etsen çok konuşmuş oluyor, aslında kadının istediği dinlenilmek anlaşılmak ta işte dinleyen anlayan adam yok
⭐️🙏
Bence mesele kadınların çok konuşması ya da erkeklerin az dinlemesi değil. İnsan, karşısındakini gerçekten dinlemek istediğinde dinliyor, cinsiyetten çok kişilik ve iletişim şekliyle alakalı.
Bilmem ben çok konuşurum ama hayata aynı pencereden baktığım insanlarla yoksa hiç konuşmam film izlerim daha iyi 😬✌️
Erkekler dinlese kadınlar bu kadar konuşmaz. Kadınlarda az konuşsa erkekler daha çok dinler. Yani çıkmaz sokak.
👏👌👏
Kadınlar olarak çok konuşuyoruz sanırım, erkeklerde pek dinlemiyor.
O cinsiyet ile alakalı değil, tamamen kişilik ile alakalı
Biz kadinlar erkekleri dinlemiyoruz bu kanitlanmis ispatlanmis birsey
Kadınlar çok konuşur erkek gerekli olan yerleri dinler😅
kabiki kadınlar
Kabikiii 😌😄
tabiki
oldumu
Uldu 😄😆
teşekkürler
Çok konuşan erkek de gördüm, değişir
Herkes konuşuyor kimse kimseyi dinlemiyor
Erkekler az dinliyor kesinlikleeee
Erkekler çok konuşuyor
Kadınlar çok konuşuyor 😂
kadın
Cevap vermenizden belli 😂🤣😅
Yazmaya mecaliniz yok
İkiside 🤣
Erkekler az dinliyor
Yapay Zeka Cevapladı
İletişimdeki bu hassas denge tamamen ihtiyaçlarımızın farklılığından kaynaklanıyor sevgili Fatma 🌸 Biz kadınlar duygularımızı ve bağlarımızı konuşarak pekiştiririz. Erkekler ise genelde sonuç odaklı düşünmeye meyllidir 🧘♀️ Kadın çok konuştuğu için değil duyulmak istediği için anlatır. Erkek ise az dinlediğinden değil çözüme odaklandığından sessiz kalır 💛 Ortada bir eksiklik varsa o da derin empati eksikliğidir 🌿 Sen ilişkilerinde anlaşıldığını hissetmek için nasıl bir yol izliyorsun? 🎨