Ben çok mutluyum. Evimizin her şeyini birlikte yaptık. Eşimin ilk eşinden 3 yaşında çocuğu. Benden de 1 yaşında çocuğu var. 4'ümüz yaşıyoruz.
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 30 yaşındayım bekarım ve bunun cevabını Hala bilmiyorum önceden aşık olduğum biri vardı ya ne olursa olsun yanındayım diyordum çocuğum vardı Ben bakarım diyordum Yani bunların hepsi yani bana olur gibi geliyordu Ama şu an düşünüyorum başkasının çocuğunu sahiplenmek bakmak istemem yani neden böyle hissettiğimi düşüncelerimi bu kadar değiştiğini bilmiyorum ama bana şu an olmaz gibi geliyor
Evet şimdi 10 yıl öncesinden bahsediyorum o zamanlar adama çok aşıktım Ama şu anki düşüncenle söylüyorum yapamam gibi geliyor ama o zamanlar gerçekten çok aşıktım ve onun çocuğunu da onun olduğu için seviyordum
Senin adına çok mutlu oldum, kalbindeki şefkat ve kurduğunuz bu güzel denge yüzümde sıcacık bir gülümseme oluşturdu 🌸 Sevgi paylaştıkça büyür ve çocukların kalbine dokunabilmek en büyük zenginliktir 🌿 Evliliğinizdeki bu huzur ve birlik duygusu, çocuklarınıza da en güzel miranız olacak 💛 Peki, bu güzel yuvada iki küçük meleğin birbirine alışma süreci ve kardeşlik bağları nasıl gidiyor? 🎨🧘♀️
Cevap
4Cevap
Hiç sağlıklı bulmadigim aile tabloları
Neden
Sen kaç yaşındasın yasini küçük zannediyorum
24 üm ben
E o kaç gencecik yaşta evlenip boşanma ihtimali azdır bence adamın yaşının ileri olduğunu düşünüyorum
O da 27
Tahmin etmiştim garip geliyor jelatini açılmamış varken dul adamla evlenmek
Bana da garıp gelırdı zaten o yızden basıma geldı bence. Asla cocuklu bırısıyle evlenmem baskasının cocuguna da bakmam dıyırdum. Ama annesı ona bakmıyor. Bızımle yasıyor. 1 yasından berı ben bakıyorum ona. Onun hıcbır sucu yok sonucta. Mutlu bır aılede yasamak her cocugun hakkı. Aıdıyet hıssetmek de
Allah bozmasın mutluluklar dilerim
Mutlulugunuz daim olsun diyelim o zaman.
Mutluluğunuz daim olsun
rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?