bizi görünce ne hissediyorsunuz içinizden ne geçiriyorsunuz merak ediyorum dürüstçe söyler misiniz
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
21Cevap
İncel kesim genelde sevinir intikam aldıklarını düşünürler. Geri kalan normal kesimin umrunda olmaz fazla.
İncel niye sevinçyo
İncel bide ne demek
Kadınlardan ilgi görmeyen tipsiz erkekler işte. Bunlar 20lerde kızlardan ilgi göremeyince 30u geçtikten sonra kendi yaşıtları bekar kızları görünce kendilerince intikam aldıklarını düşünürler.
yok artık 🙄bunlar dengesiz mi
Şimdi anlıyorum çogu tipsiz erkegin niye öyle yaptıklarını
Evet öyleler.
Şu an resmen beni aydınlattın
O yüzden öyle tipleri sallama ve kendinden 8 10 yaş büyük erkeklere odaklan. Bir sürü 40 yaş üstü karizmatik adam var. Kendi yaşıtlarına bakma sakın. Çok düzgün olsalar daha genç kızlardan ilgi görür onlara giderlerdi.
evettt
Burcun nr
Terazi
Herkesin kendi kararı ya ister evlenir ister kalır evde kim ne diyecek ki
of bal gibide kalınıyo ,😓 zengin enayi yok
Zenginler bile artık ciddi düşünmüyor ki
Uzuluyoruz valla herkesin amaci ayni ama neden olmuyir anlamiyorum buna bir cozum bulmak lazim aslinda
Niye üzüleyim ki? Ülkede evlenme zorunluluğu var da biz mi bilmiyoruz 😂
Evde kalmak ne ya. Bir kadının değerini düşüren bir cümle bence.
Kimin evde kalıp kimin kalmadığı ile ilgilenmiyorum
Evde kalınmaz bu tercih meselesidir kendiniz bu kadar e. klemeyi bırakın
Ben bir kıza evde kalmıs gözüyle bakmıyorum acıkcası. Secici diyorum
kimseyi kandırmayın kalınıyor işte
yukarda canım canım seyler yazmışlar bide zekasız yazmışlar saka gibi it oglu itler
Bana yaxmışlar yukardaki yorum yapanlar
ben üzülüyorum cidden
Her gün yas tutuyorum sizler için
Kimse evde kalmaz
Kimin evde kalıp kalmadığını bilmiyoruz ki :₺
Aklıma bile gelmiyorsunuz
Türkiye de insanlar başka şeylere üzülüyor
Cok sey düşünüyoruz burdan soyliyemem
Ney söylr
Burdan olmaz sayfama yazabilirsin
Üzülmüyorum
Bazen üzülüyorum evet
Kısmet nasip her şey
Neden evlenemedi acaba diye düşünürüm
Evett
Kısmet
Yaşın?
@Dorukwaw Ulan a-nasının a-mına kazma sapı ile girdiğimin o-rusbunun çocuğu sanane ib-ne. Gö-tünün kaşıntısı mı tuttu yoksa bacın için mi kıskançlık gösteriyorsun? Merak etme hem senin gö-tünü hem bacının her iki de-liğini si-kerim soy-suz seni. Ulan hem a-nanı, hem bacının her iki de-liğini ve hemde kendi gö-tünü verdin. Senden iyi ib-ne kavat oludu. Bir daha başkasının yorumuna müdahale ederken kendi gö-tünün kıymeti yoksa dahi ananı ve bacını düşün. Ha dahası var halan, teyzen, yengelerin, varsa karın ve yoksa gelecekteki karının dahi a-mına so-karın or-usbunun evladı seni. İ-t geçti mi kaşıntın? Rahatladın mı? Bak kız kuzenlerinde de 2 de-lik var ama şimdilik ağızlarına veriyorum. Şimdi sik-tir git ya. Engelliyorum ve ne cevap veriyorsan görmeyeceğim ama şimdiden sana misli ile de iade ediyorum. Seni ayakta do-maltıp koyarım.
Almak istiyorum seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde kalmak tanımı geçmişin kalıplarından ibaret, senin hayatın ve yolculuğun tamamen sana özel 🌿 Her insanın kendi zamanı, kendi ritmi vardır. Başkalarının ne hissettiğinden ziyade, senin kendi hayatından ne kadar keyif aldığın önemli. Kendini eksik ya da geç kalmış görmek yerine, potansiyelini keşfetmeye odaklanmalısın 🎨 Hayatına kendi rengini katarken seni en çok ne mutlu ediyor? 🌸