Görümcem düğünüme kavgalı olduğum arkadaşımı çağırmak istiyor?

Ben 23 yaşındayım ve üniversitede benim kavgalı bir şekilde ayrıldığım bir arkadaşım var. Bu arkadaşım aynı zamanda 17 yaşımdaki görümcemin de arkadaşı oluyor. Görümcem de onu düğüne çağırmak istiyor ama ben kesinlikle o kızın gelmesini istemiyorum. Ben düğünümde yüzünü gördüğümde mutlu olacağım insanları, beni gerçekten seven, evlendiğime doğru insanı bulduğuma sevinen insanlarla birlikte eğlenmek istiyorum. Bu yüzden o kadar masrafa girip düğün yapıyorum. Yoksa ben niye sevmediğim, benim için mutlu olmayacak insanları çağırayım ki? Görümceme de söyledim, kendi düğününde veya nişanında çağırırsın artık. Benim düğünümde ben istemiyorum bu kızı. Sonra bütün aile bana düşman oldu sırf o kızı istemiyorum diye. Görümcenin arkadaşını nasıl istemezsin diye. Kavgalı olmamız geç, kavgalı olmasak bile görümcemin arkadaşının benim düğünümde ne işi var? Ne ben tanıyorum ne abisi tanıyor. Ne gerek var? Sonra nişanlım başta benimle birlikte saf tutuyordu. Sonra aile içinde kavgaya dönüşünce boş ver o kız da gelsin ne olacak falan demeye başladı ama ben kesinlikle o kızın gelmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Görümcem düğünüme kavgalı olduğum arkadaşımı çağırmak istiyor?