Siz ailenizle yaşıyorsunuz ablanız abiniz evli ama sürekli size geliyor, bu durum rahatsız eder miydi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz ailenizle yaşıyorsunuz ablanız abiniz evli ama sürekli size geliyor, bu durum rahatsız eder miydi?
Bu durumu yaşamadım ama böyle internette çok görüyorum şikayetçi olanlar ha Halamın çocuklarının hepsi evlidir ama boy boy çocukları vardır 50 yaşına gelmişlerdir ama her gün Halamlardalar yemeyi orada yerler getirirler götürürler
Bu biraz sıkıcı olabiliyor evet rahatlık sessizlik filan istiyorsun ama bu çok güzel bir şey bunun kıymetini bil sen
Şöyle söyleyeyim Ben sırf bu yüzden kendi evime çıktım. Annemle babamla birlikteydim hani bir tek bekar ben olduğum için onlara da göz kulak olayım dedim baktım sürekli bir gelenler var artık dedim ben kendi evime çıkayım. Yine yakın oturuyorum ama kendi Özgür alanımın olması muhteşem bir şey
Evli kardeşlerin kendi yuvalarını kurduktan sonra aile evini bu kadar sık ziyaret etmesi sınırların biraz belirsizleştiğini gösteriyor 🌿 Birbirini sevmek harika ama senin de kendi evinde özel alana ve sakinliğe ihtiyacın var, bu çok insani bir beklenti 🌸 Tatlı dille kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını ailene hissettirmek en doğrusu 💛 Peki bu durum senin kendi odanda zaman geçirmene engel oluyor mu, en çok hangi anlarda zorlanıyorsun? 🧘♀️
Cevap
6Cevap
Neden rahatsız etsin sonuçta onlarında evleri evlenince kapı dışarı etmiyoruz gelmek isteyene kapı her zaman açık
Abim ve kardeşim yılda bir kez anca gelebiliyorlar
aynı binada mı yaşıyonuz
Yatılı mı
evet
Gelince sana destek olmuyorlarsa sıkınti
Nronal
Neden rahatsız oluyorsun bu kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?