Hafta da 2 3 defa ablamın kız arkadaşı geliyor. Ben bir erkeğim. Ve çok rahatsız edici bı durum
Güncellemeler
1 yıl
Yorumlar da eve kız gelmiş ne güzel diyen sıgırlar. Ben kendi ablamın arkadaşlarina yan gözle bakmam arkadaşlar. Ben öyle yetişmedim. Hem de o kadar duşmedim
Evinize sürekli kız kardeşinizin veya erkek kardeşinizin arkadaşı gelse rahatsız olur musunuz?
Ben salonda yatarim kendi odam da yatmam o kız da geldiğin de salonda yatiyo bana yatacak yer kalmiyo balkonda yatıyom bu sefer de böcek fobim var. Olay ses degil ben erkeğim ve thsortsuz yarı ciplak dolaşirim evde vs mutfaga gidicem mesela o orada diye gidemiyorum
Ben bir erkegim dostum evim de üstümü çıkartarak gezebilirim ya da ne biliyim dolaşirim evde vs vs yani dışarı da ki bütün yorgunluğun rol yapmanın her şeyin geride kaldığı yerdir ev. Ev huzurdur. Ama ev de bir yabancı var ise olmaz o çünkü hal ve hareketlerini ona gore dusunuyosun
abim vesaire kardeşim gerçek bi abi kardeşse dostunun amacını niyetini iyimi kötümü icini biliyosa getirir eve diye dusunuyorum ve arkadaşlarını 2-3 yıldır tanıyosam sorun olmaz benim icin gelipte tanımadığı 2 aylık arkadasını getirirse odama cekilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
rahatsız olurum evet
Biz nefret ediyoz gelen misafirden bize kalsa kocamla kapıyı kitleriz hiç açmayız sesimizi çıkartmayız @Dariusiiu 😂😂
Ben kapıya "gelmeyin" yazan bir kağıt asarım misafir istemediğimiz belli olsun diye
hı kocam bant aramıstı evde kalmadı annemiz deliiirdiiiinmiii sen diye çığlık atmıştı
Odalariniz ayri degil mi? Benim arkadaslarim geldiginde benim odama kapaniyoruz genelde. Cok sesimiz de cikmaz dedikodu yapmaktan, senin durum nasil ki?
Ben salonda yatarim kendi odam da yatmam o kız da geldiğin de salonda yatiyo bana yatacak yer kalmiyo balkonda yatıyom bu sefer de böcek fobim var. Olay ses degil ben erkeğim ve thsortsuz yarı ciplak dolaşirim evde vs mutfaga gidicem mesela o orada diye gidemiyorum
Hmm ayni odada olmamalari sorun olmus biraz, evdeki hareketi kisitlamis.
Tabi aq bide bizim ev kucuk
Kiz kardesinle konussan olmaz mi mesela ayni odada kalsalar
Ki kalmali olunca uyumaya vakit kalmaz ki genelde, dedikodu film, aglama seansi derken sabahlanir
Yarın konusucam zaten gelmesin bu kadar
(Bikmislik) AJSIWEISJWJJD
Millet dışarda bulamıyor kızı, senin eve geliyormuş yatıya hahah.
Otur 2-3 muhabbet et samimiyetin olsun kızlarla
Misafir rahatsız etmez beni
@januss bi evde yatılı misafirken yatınca sessiz sedasız birlikte olmak istiyorum hatunla mesela aşırı hoşuma gidiyor
Eren sen önce bı kelime kurmayi ogren
Kaynaş işte ne güzel neyinden rahatsız oluyon
Ben bir erkegim dostum evim de üstümü çıkartarak gezebilirim ya da ne biliyim dolaşirim evde vs vs yani dışarı da ki bütün yorgunluğun rol yapmanın her şeyin geride kaldığı yerdir ev. Ev huzurdur. Ama ev de bir yabancı var ise olmaz o çünkü hal ve hareketlerini ona gore dusunuyosun
Eve onlar geliyor sen gitmiyon yine çıkar gez sokakta yapsanda yasal zaten
Olmuyo kardeşim rahatsız olurum
Olurum sanırım
Olmam
Olurum
evet
Yok olmam ama evliysem olurum
Nasıl yani eve erkek gelicek haaftanin 2 3 günü ve rahatsız olmicaksin nasıl rahat ediceksin
abim vesaire kardeşim gerçek bi abi kardeşse dostunun amacını niyetini iyimi kötümü icini biliyosa getirir eve diye dusunuyorum ve arkadaşlarını 2-3 yıldır tanıyosam sorun olmaz benim icin gelipte tanımadığı 2 aylık arkadasını getirirse odama cekilirim
Herkes gelıyo
Neden karşi çikmiyosun soylesene
Evet