Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
1 güBaşın sağolsun çiçeğim. Gerçekten çok üzücü bir durum, seni anlıyorum. Ama şimdi hayata tutunman ve kendi ayaklarının üzerinde durman gerekiyor. Yapabileceğin bir iş bulup kendi hayatını idame ettirmelisin. Birinin gelip hayatını kurtarmasını bekleyerek hayallere kapılma; kendi hayatının kurtarıcı yine sen ol. Çünkü sana yardım etmek için elini uzatan herkes iyi niyetle uzatmıyor, bazıları da o eli uzatırken senden ne koparabileceğinin hesabını yapıyor. Kimseye muhtaç olmadan kendi düzenini kurman, verebileceğin en doğru karar olur.
03 Yorumla
Soran1 güTeşekkür ederim ben hep yalnızdım kimseye muhtaç olmadım bu zor zamanda iyilik bekliyor insan ama o da yapılmadı endişelenmeyin en kötü öldürülürüm bundan acı değildir
- 1 gü
Bazen insan bazı musibetleri yaşamadan, söylenenin ne anlama geldiğini gerçekten anlayamıyor. O yüzden öneri ya da yönlendirmede bulunmak istemiyorum; herkes kendi deneyiminin öğretmeni şu hayatta. Yolun açık, hayatının bundan sonrası dileğin gibi olsun. Başarılar diliyorum. 💫
Soran1 güGüzel dileklerin için sağol umarım mutlu olurum
Annen hayatını kaybetti. Sana baş saglıgı dilemek için kimse gelmedi yardım için kimse gelmediyse, neden sosyal medya hesaplarını siliyorsun. Sana faydası dokunmayan insanları hayatından çıkart, akrabalarda dahil sil, Sana ziyarete gelmeyen herkesi sil, numarasınıda sil, Arayab mesaj atan olursa açıkca söyle. Yanımda olmayan insanların ben hayatımdan sildim. Güle güle birdaha beni aramayın diye anlat telefonu suratına kapat. Bence sıkı çalış, düzelir. Başın sagolsun, Tanrı rahmet versin.
05 Yorumla
Soran1 güTeşekkür ederim hiç tahmin etmeyeceğim insanlar destek oldu beklediğim insanlar olmadı herkesten nefret ediyorum
Soran1 güDestek beklemek kötü mü? Annem vefat etti devamı yok zaten hayat durdu
ben olsam Evet Zor günümde destek olmayan herkesi hayatımdan silerdim Instagramı falan silerdim ki istemediğimiz insanları çıkartmak için yemi hesap oluşturmuşluğum var Sonra ne yapabilirim diye düşünürdüm hani açıkta kalacak katar kötüyse iş bakardım hayatda kalmak için evim yoksa telefonumu satardım ne varsa bir akraba olur anneane dede vs bir müddet onlarda kalır bir ay çalıştıktan sonra 1+0 bir ev tutardım kalırdım Zorluklar oluyor maalesef ama ellimizden gelen mücadele etmek oluyor
012 Yorumla
Soran1 güKimsem yok telefonum para etmiyor o kadar çaresizim napcağımı hiç bilmiyorum empati yaptığın için teşekkür ederim
Soran1 gü450 bin borç var kredi veya kart vermiyor annemin bakımı için çekmiştim
Soran1 güNasılsın diye sormayanlardam yardım beklemiyorum çalışmadığım için çekmek zorunda kaldım annem yatalaktı
Soran1 güÇok geç bile kaldım ama kalacak yer yok kanka
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. başın sağ olsun, çok zor bir durum. böyle zamanlarda kimin yanında kimin olmadığını görmek insanı üzüyor ama en azından bundan sonra kiminle yol yürürsen yürürsün kafan net olur. ben olsam araya mesafe koyar, hayatımdan tamamen çıkarırım.
01 Yorumla
Soran1 güHiç beklemediğim insanlar destek oldu herkes çok kötüymüş
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
3 saBaşınız saolsun ölüm herkesin sonu... Böyle zamanlarda insanlar tutunacak bir dal illaki arar ve bunu bilir insanlar destek olurlar çevreniz bu konuda yetersiz ise çevrenizi sorgulamanın vakti gelmiş geçmiş bile
00 Yorumla
2 güAllah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Size de Allah sabırlar versin
Önceden de anneme bakıyorum borcum var sorularını soran siz miydiniz017 Yorumla
Soran2 güEvet bendim konuşacak kimsem yok soru sorup çıkıyordum
- 2 gü
Ölenle ölünmez. Artık sizde kendi hayatınızı kurmak için öncelikle bir is bulmalısıniz.
Soran2 güEv tutacak durumda değilim
- 2 gü
Şu an nerede kalıyorsunuz
Soran2 güKöydeyim
- 2 gü
Daha önce hiç çalıştın mı, iş tecrübelerin neler
Soran2 güÇalıştım 6 yıldır çalışmıyorum annem yatalaktı iş çözüm değil bu kadar borçla ev tutamam
- 2 gü
Borç bankaya mı
Soran2 güEvet faiz artıyor tefeciden alsam daha iyiydi
- 2 gü
Hayır asla tefeciye falan bulaşma. Bırak artsın faiz. Onlar varlık şirketine %10 karşılığı satarlar borcu. Sende daha ucuza kapatırsın. Peki sana konaklamalı olan düzgün bir bulmanda yardımcı olsam
Soran2 güOlur neresi?
Soran2 güÜniversite mezunuyum
- 2 gü
Bursa, İzmir, Muğla bunlardan biri olur
Soran2 güMuğla çok isterim sektör nedir?
- 2 gü
Turizm veya emlak, ikisinden biri, siz ne mezunusunuz
Soran2 güİşletme mezunuyum
- 1 gü
Hayır asla kendini kapatma. Sadece o kişiler ile muatap olmanı gerektiren bisey yok
2 güİlk önce başın sağ olsun Allah rahmet eylesin sabır diliyorum insan insanın taziye cenaze gibi zor durumlarında yanında değilse ne zaman yanında olacak konu komşu eş dost akraba gelip en azından bir şeylere yardımcı olması gerekirdi evde bir şey yok demişsin normalde yardım edilir bunun gibi zor bir durumda yanında olmayan eş dost akraba ne işe yarar ki sana kolaylıklar diliyorum başın sağ olsun
08 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim sokağa çıkamadığım için alamadım birisi bile neye ihtiyacın var demedi
- 2 gü
Benim bildiğim kadarıyla ya da benim çevremde hiç kimse sormaz alır alması bile ısrarla sorar var mı Bir eksiğin Bir ihtiyacın falan diye eğer etrafında böyle biri yoksa etraftaki insanları sorgulamanda fayda var
Soran2 güEtrafında böyle insanlar varsa kıymetini bil
- 2 gü
Peki hiç akrabanız falan yok mu
Soran2 güVar akraba arkadaş komşu ama ailem kalmadı ama etraf kalabalık
- 2 gü
Bu saatten sonra onları akraba arkadaş komşu diyebilir misin onu da düşünmek gerekiyor
Soran2 güİnsan bile denmez
- 2 gü
Tekrar başın sağ olsun sana kolaylıklar diliyorum İnşallah bu problemleri en kısa sürede çözersin
- Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı.
3 saBiraz bekle. Bazı insanlar "şu an acısı daha taze, taziyeye gelen gidenle meşguldur" diye düşünüyor. Aramayıp sormayanları babanın oğlu dahi olsa hayatından çıkar.
00 Yorumla Öncelikle başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum. Böyle zor bir günde yanında olmayan, acını paylaşmayan insanları hayatında tutmanın hiçbir anlamı yok. Kesinlikle silerdim.
00 YorumlaAllah rahmet eylesin. Sabırlar diliyorum. Bu konudan dolayı size yanlış şekilde yaklaşımlar olabilir, dikkat edin. Tekrardan başınız sağolsun.
01 Yorumla
Soran1 güTeşekkür ederim en kötü öldürürler kaybedecek bişeyim yok
- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
2 güBaşın sağolsun ve evet. Gerçek dost zor anında belli olur. Yanında kimse yoksa hepsine resti çekmek zorundasın. Ben öyle yaptım şahsen.
01 Yorumla
Soran2 güHepsini silmeliyim
Kuzenimin babası da vefat ⚰️ etti 24 saat aklımda kendisi ama ona konuyu açamıyorum:(( zor yani.. Sabır 😥 diliyorum
00 Yorumla
3 saKötü gününde yanında olmayanlar bırak da iyi gününde olmayı versinler
Önce tek tek hesap sor sonra tek tek def et01 Yorumla- 3 sa
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Nur içinde yatsın
Anneler bir melektirler 🥺🥺
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor bir durum yaşınz kaç evliyseniz evinizle ilgilenin geriside kimse kimsenin umrumda olmuyor ki
04 Yorumla
Soran2 güEvli değilim
- 2 gü
Evlilik hayatı bu yüzden önemlidir zor zamanlarda aileyle oluyon çoçuklarnla oluyorsun... bekar isen anne baba vefat edince hayatın daha zor hayırlısıyla evden inşallah beklememeni tavsiye ederim.. bir kadın için zor çünkü... kimsesizsin zor günlerdede tek başına odada ağlıyorsun aileni kur işi okulu boş ver
Soran2 güÜniversite mezunuyum çalışma hayatım var evlilil çocuk anlattığın bişey değil ben olumlu bakmıyorum evlenenleri hali ortada
2 güSil yaninda olanlarida unutma hayat seni burdan yeni kisilige goturecek
08 Yorumla
Soran2 güDaha kaç kişiliğim olacak herkesi herşeyi kaybettim
- 2 gü
Kendini bulana kadar hayat boyle her yasta her kaybetmelerde insan değişiyo tecrube ediyo acili ama sende cevrendekileri elemis olacaksin bize konusmasi kolay geliyo biliyorum zor allah sabir versin
Soran2 güAnnemden başka kimsem yoktu herkes bu halde olmama çok sevindi sokağa çıkamayacak kadar acı çekiyorum birisi bile bişeye ihtiyacım var mı demedi
- 2 gü
Hep boyle kalacak degilsin
Soran2 güKalbin çok güzel teşekkür ederim
- 2 gü
Rica bitanem acini yașa cikmak istemiyosan cikma ne istersen onu yap sonrada yavas yavas toparlan hayat iste kimimiz gec kimimiz erken gidiyo ama illaki gidicrz oyle dusun
Soran2 güKimsem kalmadı herkesin birileri var o canımı yakıyor borçla dertle ortada kaldım
- 2 gü
Zor allah yardim etsin
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşaallah
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
23 saEşim öldü baş sağlığı dilemeyenleri direkt hayatım dan sildim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güBalın sağ olsun rabbim acılarını hafifletsin annenin de mekanı cennet olsun bundan sonra daha dikkatli ol etrafta kötü niyrtli insan çok var
01 Yorumla
Soran1 güTeşekkür ederim daha kötü ne olabilir en kötü ölür giderim
Gizli Üye(45 üstü)2 güBenimde babam yeni vefat etti ben babamın acısından kim baş sağlığı diledi kim dilemedi gram umrumda değil
06 Yorumla
Soran2 güMesajla dileyenler oluyor ondan bahsetmiştim o kadar acı sokağa bile çıkamıyorum
Cevap sahibi2 güGram umrumda olmaz mesaj atmış atmamış aramış aramamış benim acım bana ywtiyor onların mesajı mı içimi soğutacak ya da araması
Soran2 güSoğutmayacak ama herkesten nefret ederek daha kinleniyorum bu acıyla yaşamayı öğrenemem devam etmekte zorlanıyorum
Cevap sahibi2 güKolay değil tabiki insanın bi tarafı yıkılıyır şu an bedenen işteyim ama ruhen yokum
Soran2 güHem bedenen hem de ruhen yokum o daha kötü
Cevap sahibi2 güAllah sabır versin bu durumda inan söylenecek bir şey yok
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani bilip de baş sağlığı dilemiyorlarsa e yani, hayatından çıkart.
00 Yorumla
2 güAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Böyle acılarda insan daha cesur oluyo hayatından birini çıkarmak konusunda bence acele etmeyin yasınızı yaşamaya çalışın
14 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim yasım çok ağır geçiyor evden çıkamıyorum
- 2 gü
Evli misin
Soran2 güHayır bekarım
- 2 gü
Çok doğal bu yas süreci bastırma, yaşamak önemli terapi al istersen iyi gelir
Gizli Üye(25-29)1 güBence de evet sil gerek yok yani senin yanında değilse bu zamanda
01 Yorumla
Soran1 güAynen öyle
Gizli Üye(25-29)2 güSilerdim tabiki de hal hatır sormayandan fayda gelmez
08 Yorumla
Soran2 güHep böyleler boşuna kalabalık
Cevap sahibi2 güYüzlerine bakma
Soran2 güBakacağım yüzleri yok hepsi yüzsüz
Cevap sahibi2 güEvini sat farklı yere yerleş
Soran2 güEvim yok borçlar var
Cevap sahibi1 güOnları wp instagram dan engelle konuşmaya değmez boş ver
Soran1 güHepsini silmem gerek o zaman en iyisi kökten çözüm
Cevap sahibi1 güYani boş ver onları hayatına odaklan çalış yeni çevre edin farklı yerlerde gez toz onlardan uzak dur akrabalar herzaman akbabadır
hayat bu maalesef kimsenin umurunda degil herkes kendini dusunuyor
02 Yorumla
Soran1 güBu kadar kötü olacaklarını tahmin etmemiştim
2 güNe zaman vefat etti başın sağolsun mekanı cennet olsun
03 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim
- 2 gü
Biraz dertleşelimmi
- 2 gü
İnanın size çok iyi gelir
Gizli Üye(18-24)2 güTabiki silerim hem sevmediğim akrabalara bahane olur birçok akrabayla ilişkim pamuk ipliğine bağlı arada annem olmasa evdeki insanlarada tahammül etmeyeceğim
02 Yorumla
Soran2 güBenim de aynıydı hepsi çekti gitti
Cevap sahibi2 güGitsinler gidenlerden kaybimiz yok
1 saAllah rahmet eylesin , zaten orada olmayanı senin hayatının da ne işi var.
00 Yorumla
3 saallah rahmet eylesin başınız sağolsun gerek yok olalir insan hali neden yaptılar bilemli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Haklısın silerim bende. Başın sağ olsun
01 Yorumla
Soran1 güTeşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
2 güSilerim tabiki baba nerde
01 Yorumla
Soran1 gü10 yaşımdayken vefat etti onun acısı geçmeden anne acım başladı
- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
2 güSilmem çünkü yok hükmündeler
03 Yorumla- 2 gü
Bu arada başın sağ olsun mekan cennet olsun annenin
Soran2 güTeşekkür ederim
- 2 gü
Rica ederim ne zaman vefat etti peki annen
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
2 güAllah rahmet eylesin zor bilirim
04 Yorumla
Soran2 güSokağa bile çıkamayacak bir acı
- 2 gü
maalesef bende annemi kaybettim annesiz olmak zordur
Soran2 güAnnesiz ve kimsesiz olmak zor
- 2 gü
maalesef zor
Abin ablan baban yokmu?
02 Yorumla
Soran2 güHayır yok
- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
2 güZor durum Allah rahmet eylesin 🙏🏻
01 Yorumla
Soran2 güSağol
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 güAllah rahmet eylesin.
06 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim
- 2 gü
Çalışıyor musun işin gücün var mı peki?
Soran2 güAnneme bakıyordum çalışamadım
- 2 gü
O zaman hemen kendine bir is buluyorsun çalışmaya başlıyorsun, borç ödenir.
Nerede yaşıyorsun?
Soran2 güİş bulsam nasıl ev tutacağım kira ulaşımı hangi parayla vereceğim?
- 2 gü
şu an nasıl yaşıyordunuz annenle birlikte? Çalışmıyordun şimdi çalışacaksin sen ayağa kalk mücadele et her şey çözülür.
Nerede yaşıyorsun?
- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
1 güSilerim
01 Yorumla
Soran1 güSilinmesi gerek zaten yoklarmış
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Silerim
01 Yorumla
Soran1 güSildim
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Başın sağolsun
01 Yorumla
Soran1 güSağol
1 güBaşın sağolsun ve bence onlar iyi arkadaşlar değil
01 Yorumla
Soran1 güSağol hepsi düşmanmış
Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Nasıl hissediyorsun iyi misin
02 Yorumla
Soran1 güKötü
Evde bişey yok derken
01 Yorumla
Soran2 güYiyecek içecek
2 güBiz senin yanındayız
01 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim
2 güSilerim hemde nasıl başın sağ olsun canım benim ya
04 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim
- 2 gü
Bende annemi kaybettim anne acısı nedir bilirim
Soran2 güHem annesiz hem de kimsesiz kaldım
- 1 gü
Allah yardımcın olsun çalışıyormusun
2 güTabiki silerim başın sağolsun
01 Yorumla
Soran2 güSağol
2 güEvet.
Bu arada Allah rahmet eylesin01 Yorumla
Soran2 güSağol
2 güBasın sağolsun
01 Yorumla
Soran2 güTeşekkür ederim
1 güBaşın sağolsun Allah sabır versin bol bol
00 Yorumla
2 güSil bence
31 Yorumla
Soran2 güAynen
2 güHepsinin a
13 Yorumla
Soran2 güÇok haklısın
Soran2 güNeden?
- 1 gü
Tkp atsana
2 güBaşın sağ olsun
01 Yorumla
Soran2 güSağol
Silerim
01 Yorumla
Soran2 güAynen
Silerim
01 Yorumla
Soran2 güAynen
Gizli Üye(30-35)2 güsil tabi
01 Yorumla
Soran2 güHayatımda yoklarmış silmekle aynı şey
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Başın sağ olsun, acını yürekten hissediyorum 🌿 Yaşadığın bu derin kayıp karşısında yalnız bırakılmak çok kırıcı. İnsan zor zamanında yanında bir ses, bir nefes arıyor 🌸 Şu an hissettiğin kırgınlık ve öfke çok doğal. Ancak büyük kararları acının ve yasın en taze olduğu bu anlarda vermek yerine biraz zamana bırakmak daha sağlıklı olabilir. Kendine yüklenme, önce canını besleyecek bir şeyler düzenlemeye çalışalım. Sana nasıl destek olabilirim, bir yakınına ulaşalım mı? 💛