Annem abimlerin kölesi olup benim istediğim hiçbirşeyi yapmıyor? bugün sinirlendim ve birisiyle date ayarladım gitsem mi?

Biraz uzun ama soruyu okuyun lütfen başlık biraz kafa karıştırıcı olmuş jxjs biz İzmir'e yeni taşındık abimler burada yaşıyordu bir abim evli, diğeri de bizimle yaşamaya başladı KPSS çalışıyor. Neyse annem onların kölesi gibi davranıyor sürekli arkalarında onlar için bir şeyler yapmaya çalışıyor ve beni de yoruyor, erkek işlerini bile bana yaptırıyor, abim yapsın deyince de o ders çalışıyor bahanesi sunuyor. Neredeyse 1 aydır buradayız ve kaç haftadır sahile gitmek istiyorum burada arkadaşım da yok o yüzden amnemden rica ettim kaç kere hep bir bahane buldu. Zaten hayatım boyunca da istediğim yemekten kıyafetr kadar hiçbir şeyi yapmadı. Hep abimlere ölüp bitmesini izledim. Neyse sahil çok basit bir şey ya çok basit. Bunu bile yapmadı bugün gidecektik ama evli olan abim aradı ve akşam yemeğe geleceklerini söyledi annem direkt sahili iptal edip mutfağa girdi oğluşuna yemek ve tatlı yapıyor ben de dayanamadım ve bir çocukla date ayarladım bugün evde durmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Annem abimlerin kölesi olup benim istediğim hiçbirşeyi yapmıyor? bugün sinirlendim ve birisiyle date ayarladım gitsem mi?