Kocam sinir anında sürekli boşanma diyor, öfke kontrolü yüzünden evliliğim bitecek mi?

Biz yeni evliyiz kocamla aslında mutluyuz bir problemimiz yok. Ama benim öfke kontrolü problemim var. En ufak kavgaları dev bir sorun haline getiriyorum. Bağırmalar küfür hakaret bazen vuruyorum. Eşim artık bu tavırlara dayanamıyor o da cevap veriyor karşılık veriyor. Neyse son büyük kavgalarda hep boşanmadan bahsediyor. Böyle hayat mı geçer lanet olsun falan diyor. Ben kendimi tutmak istiyorum ama artık o da cevap verince iki katı sinirleniyorum. Neyseeeeee işte dün bir kavga ettik.
Ve benim bir hafta sonra çok önemli bir sınavım var aylardır bu sınava çalışıyorum haliyle çok stresliyim ve regl zamanı ile birleşti çok gerginim yani
Dünkü kavgada bana dedi ki sınavdan sonra senin işine bakacağım. Boşamazsam adam değilim dedi. Ben de dedim sen zaten adam değilsin elinden geleni ardına koyma git pazartesi boşa diye bir sürü kışkırtıcı şeyler dedim
Kocam sinir anında sürekli boşanma diyor, öfke kontrolü yüzünden evliliğim bitecek mi?