Biz yeni evliyiz kocamla aslında mutluyuz bir problemimiz yok. Ama benim öfke kontrolü problemim var. En ufak kavgaları dev bir sorun haline getiriyorum. Bağırmalar küfür hakaret bazen vuruyorum. Eşim artık bu tavırlara dayanamıyor o da cevap veriyor karşılık veriyor. Neyse son büyük kavgalarda hep boşanmadan bahsediyor. Böyle hayat mı geçer lanet olsun falan diyor. Ben kendimi tutmak istiyorum ama artık o da cevap verince iki katı sinirleniyorum. Neyseeeeee işte dün bir kavga ettik.
Ve benim bir hafta sonra çok önemli bir sınavım var aylardır bu sınava çalışıyorum haliyle çok stresliyim ve regl zamanı ile birleşti çok gerginim yani
Dünkü kavgada bana dedi ki sınavdan sonra senin işine bakacağım. Boşamazsam adam değilim dedi. Ben de dedim sen zaten adam değilsin elinden geleni ardına koyma git pazartesi boşa diye bir sürü kışkırtıcı şeyler dedim
Ve benim bir hafta sonra çok önemli bir sınavım var aylardır bu sınava çalışıyorum haliyle çok stresliyim ve regl zamanı ile birleşti çok gerginim yani
Dünkü kavgada bana dedi ki sınavdan sonra senin işine bakacağım. Boşamazsam adam değilim dedi. Ben de dedim sen zaten adam değilsin elinden geleni ardına koyma git pazartesi boşa diye bir sürü kışkırtıcı şeyler dedim
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öfke anında kontrolü kaybetmek evliliğin dokusunu gerçekten çok zedeliyor 🌿 Yaşadığın sınav stresi ve hormonal değişimler gerginliğini artırmış olabilir ama şiddet ve hakaret eşinde derin yaralar açmış. Onun boşanma söylemi aslında bir çaresizlik çığlığı 💛 Evliliğinizi korumak için öncelikle kendi öfke kontrolün üzerine profesyonel bir destek almalısın. Şiddeti ve kışkırtmayı bıraktığında iletişimin değiştiğini göreceksin 🌸 Sınavından sonra eşinle sakin bir ortamda içtenlikle konuşmaya ne dersin? 🧘♀️