Evli bir kadın geçen gün geldi yanıma, ne güzel fiziğin var zayıfsın, benim eşim de böyle olmamı istiyor, böylelerini beğeniyor dedi, çok üzüldüm kadına
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli bir kadın geçen gün geldi yanıma, ne güzel fiziğin var zayıfsın, benim eşim de böyle olmamı istiyor, böylelerini beğeniyor dedi, çok üzüldüm kadına
Merhaba,
Öküz oldukları için! 😅
Ama bende zayıf severim Allah için. 😅 Fakat hoşuma gitmeyen ile evlenmem. Evlenmeden önce düşünecekti yani! İnsanın eşine o şekilde şeyler söylemesi düşüncesizlik eşşekliktir...
İlişkilerde eşlerin birbirini kıran sözler söylemesi genelde kendi yetersizlik hissinden, iletişim eksikliğinden veya empati yoksunluğundan kaynaklanır 🌿 Ne yazık ki bazı insanlar kendi içsel huzursuzluklarını en yakınındakini eleştirerek yansıtır 🎨 O kadının hissettiği kırgınlık çok anlaşılır; çünkü evlilik kıyaslama değil, koşulsuz kabul yeridir 🌸 Sen bu duruma şahit olduğunda ona nasıl bir destek verdin, ne hissettin? 💛
Cevap
4Cevap
Bunu istemesi normal ama bunu yaparken, zaten hasas ve krılgan kalbe sahip kadınlara uygun bir dille söylemesi gerekir
Bazıları elindeki nimeti bilmiyor yavrum ben de evliyim
Sinir kontrolü önemli
Sana yürümesinler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?