Alt komşumla sürekli kavga ediyorum, köpek çişi ve balkondan izmarit atmakta haksız mıyım?

Alt komşum beni çok kıskanıyor bu yüzden sürekli sorun çıkartıyor mesela geçen gün köpeğim kapısına işedi, ben de altı üstü çiş diye temizlemedim. Kamera kayıtlarını izlemişler olay çıkarttılar neymiş kokuyormuş altı üstü çiş yahu ne olabilir? Geçen gün balkonu yıkıyordum çamaşırları ıslanmış diye geldi kapıma iki saat konuştu. Asmasaydın bana ne diyorum anlamıyor. Aynı gün akşam balkonda mangal yaptık kemikleri sokak hayvanları yesin diye balkondan sigara izmaritlerimizi de aşağı attık balkonuna gelmiş diye çarladı neymiş balkondan sokağa kemik mi atılırmış? Balkonda sigara içiyorsam kül tablası kullanmam gerekiyormuş. Hayvanları seviyorsam onlara mama almalıymışım? Her gün sokaktan çöpçü geçiyor izmaritleri temizliyorlar bunda ne sorun var pardon da sana ne keyfimin kâhyası mısın evde ne yaptığım seni ne kadar ilgilendirir?

Alt komşumla sürekli kavga ediyorum, köpek çişi ve balkondan izmarit atmakta haksız mıyım?