Komşumla tartıştım, sürekli rahatsız ediyor. Yaptığım şey kötü mü?

Merhaba oturduğum eve yeni taşındım üç ay falan oldu ama komşum beni sürekli arayıp rahatsız edip duruyor ve aşırı patavatsız beni arayıp eşimi bana kötülüyor eşim bunu görmüş selam vermemiş beni arayıp eşin bana selam vermedi işte hayırdır sorun mu var aramızda diyor bende sorun yok abla dalgindir falan geçiştirdim oda onun yetiştirilme tarzı falan dedi eşimin anneside yanımdaydı ve bu kelimeyi duydu ne varmış yetişme tarzında dedi komşumda yanında onun olduğunu bilsem aramazdm deyip kapattı neyse biz ilk tasindigimiz zaman bir kaç kavga etmiştik ve sesler yükselmişti evde ki eminim her evde olan şeyler bunlar üstünden üç ay geçti yani sonra benim evime geldi komşum bana diyor ki bu kavganızı herkes duydu yöneticiye kadar bile gitti bu konu biz hepimiz ev sahibiyiz sizi burada barındırmazlar böyle olursanız bende çok sinirlendim sinirlerim tepeme geldi kadını çok üzülerek evden kovdum sen ne diyosun ya evime gelmiş evimi karıştırıyorssun sürekli dedim tabi işin içinde daha neler neler var özet geçiyorum baya sinirle defol git evimden bir daja beni arama dedim kadında isterseniz birbirinizi öldürün bir daha karşmam selamda vermem diye söylenerek gitti çok üzüldüm gerçekten baya içerledim bide karşı komşum yüz yüze bakıyoruz şurada ne yapacağımı inanki bilmiyorum sizce haksız mıyım kötü mü yapmışım bir akıl verin lütfen inşallah kendi evimizi alır gideriz burdan bir an önce

Komşumla tartıştım, sürekli rahatsız ediyor. Yaptığım şey kötü mü?