30-40 yaşında erkekler, kızı yaşında kızları kendine yakıştırıyor, bunlar ne yaşıyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
büyük ihtimalle olgunlukla falan alakası yok tamamen ego tatmini, kendi yaşıtları ayak uyduramadığı ya da manipüle etmesi daha kolay geldiği için o yaşlara sarıyorlar. dışarıdan bakınca da bayağı garip ve ezikçe duruyor zaten.
17-18 yaşında kızlar aile sevgisi vs görmemiş olursa kandırıyorlar faydalanıyorlar erkekler köpeği bırakmıyor tecavüz ediyor bide böyle kızlar bunlara çerez geliyor Allah blslstını versin
Bu genel bir şey olamaz. Aile hamuru olmayan biri her kıza 18 ya da 58 fark etmiyor ona yeterki olsun derdin de. Dişi köpek konusabilse yaşına bakmaz tanışalım gezelim der emin ol
Aynen öyle anne baba terbiyesi önemli
Merhaba,
Kızı yaşında kızlar da adamlara adım artıyor. Çokça örneklerini gördüm.
Bu kimseyi ilgilendirmez. Bizlere laf düşmez..
Alan razı veren razı ise! 😅
Bana semtimde yaşı küçük çok kız geldi, ben karşıyım!
24 yaş altı küçüğümdür...
17 18 yaşında kızlar bile teklif ediyor...
Onlar daha çocuk akılları yıkanmış aile sevgisi görmemişler erkekler bunu fırsat biliyor onlardan yararlanıyor reziller erkekler köpeğe bile tecavüz ediyor Allah blslstını versin
Kim bilir belki de bilemiyorum. Mahallenin gençleri hep evlen abi bizim kızlar sana geliyor derdi. 😅
Arkadaşımın kardeşini görmüştüm olay sıkıntı vardı denk geldi motorla geçerken kız 😅
Atladım hemen müdahale ettim abisi arkadaşım sonuçta 😅
Sonra sürekli dükkanıma geldi 😅en son söyledi açıldı da dedim kardeşim sayılırsın 😅
Esnaf abinin kızı vardı sürekli dükkanıma geliyor diye 😅 yalan yanlış şey etmişler olay çıkıyordu dedim ben kizinla görüşmedim hiç kızın dükkanın önünden geçiyor sürekli bana ne 😅kız demiş ki buluştuk görüştük 😂😂adam doğulu vuracak beni 😂😅😂
Bir tanesi parkta annesi ile geliyordu sürekli kek börek getiriyordu parkta masama 😅üç beş gün sohbet muhabbet 😅diğer kızlar geldi hemen diyor abi onun yaşı küçük yalan söylüyor 😅kız anasını yanında şey diyor 😅 yaşım büyük olsa bana nikah kıyar mıydın 😂
Arsızlık
Bilmem ama yaşı büyük olsa iyi kızdı 😅 tesettürlü 😅olgun deli dolu sjsjs
Çokça küçük şey oldu da ben çekiniyorum küçüklerden 😅
Ne oldu
Küçük taliplerim çok oldu da ben karşıyım. 🌸He genç gösteriyorum ama genç değilim. 😃
Bir şey olmadı yahu 😅 yaşı büyük olan olsa değerlendircem 😅bugün de büyük biri çıktı 😅30 yaşında tesettürlü minnak bir şey 😅cevap vermedim henüz 😅 aracılı geldi bu 😅
Yazık senle olucak kadına
Allah herkesi kendi gibi biriyle karşılaştırsın
Ne alakası var şimdi ne kötülüğümü gördün de yazık dion 😅
O benim tırnağım olamaz benim hafız arapça öğretmeni doktor nice kız arkadaşlarım oldu 😅
İşte bir sürü kızla düşüp kalkmışsın Allah karşına bir sürü erkekle düşen kalkan bir kadın çıkarır inşallah
Ön yargı art niyet kötüdür. 🌸Kimseyle düşüp kalkmadım.
İkinci kız arkadaşım dokunmadım diye terk etti nasıl erkeksin dedi komşularım çocuklar gençler herkes bilir 😅
İlk kız arkadaşım boynuzladı 😅yine herkes bilir ikisi de belasını buldu
Ben yuva kurmak istiyorum haramdan uzak helale yakın
Tanıma tanışma kötü değildir.
Ayrıca tüm kızları sevgili görmüyorum. Resmiyette 3 sevgilim oldu 😅
Görüştüğüm çok kişi oldu ama 1 2 hafta da bitirdim. 🌸
Çok kişi ile görüşmüş olması beni rahatsız etmez!
İnsan kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı!
Ameller niyetlere göredir. Hadis-i şerif. 🌸
İki sene oldu ayrı eve çıktım yalnız yaşıyorum.. Evime tek kadın girmedi sokmadım. Annem mahallenin çocukları harici.
Anamın evine de yalnızca iki farklı kadın getirdim. Annem ablam varken birinde de annem ablam attı komşumuz vardı...
Attı derken
Artı olacaktı artı yanlış yazmışım orayı
Boynuzlandıkların da anlayacaklar 😹. Kadınlar daima genç ve yakışıklı beğenir.
Kesinlikle rus yakışıklı kaslı muhteşem
Hic parasi icin 60-70-80 yasinda erkege kosanlara laf yok. Ben yas gozetmem. Zeka olgunlugu yasta aramam. İlla bana 20 lik citir olacakta demem. Ama kendimi kotu amaclar edinen genel zapik erkek milletiyle de bir tutmam.
O tipler olgun olmuyor zeka yaşları anca 18-20 yaşındaki kızla denk oluyor artı sapık çoğu
Örnekleri çok çünkü sitede az araştır 20 yaşında hemcinslerin 30-40 yaş aralığı erkekleri istediğini yazıyor.
17-18 yaşında kızlar aile sevgisi vs görmemiş olursa kandırıyorlar faydalanıyorlar erkekler köpeği bırakmıyor tecavüz ediyor bide böyle kızlar bunlara çerez geliyor Allah blslstını versin
Amin
Çıtır Lolita kovalıyor herkes , popüler oldu çünkü o yaştaki kızların olgun erkek seviyorum demelerinden
Allah blslstını versin
İki taraflı ne yazık ki kızı yaşında ki kızlar da para gelsin de nasıl gelirse gelsin derdinde
Ablacım konu bu tür iğrenç erkeklerin pis düşünceleri küçük kızları kandırıyorlar akılları yıkanıyor zengin vs bahane küçük kundaktaki bebeğe bile tecavüz ediyor bu şerefsiz erkekler
Sen neden kanmadın beni hiç mi maddi zorluk çekmedin hiç bir şeyin olsun istemedin hiç mi arkadaşın da bir eşya görüp özenmedin ben ergenken yaşadım bunları karşıma yaşını almış parasıyla gözümü boyayabileceğini düşünen biri de çıkmıştı ben kanmadım yani ama şimdi ki nesil dünden razı moda olmuş sugar dady diyorlar bir de alan razı veren razı beşikte ki bebek mevzusu da bambaşka psikoloji konumuz o değil genç kız ve babası yaşında ki erkek
O kızlar ailelerinden görmemiş biri iki gülüyor iki çiçek alıyor iki yemeğe götürüyor tamam diyor bu beni seviyor halbuki bazı erkekler iğrenç varlıklar köpeği bile bırakmıyorlar tecavüz ediyorlar böyle kızlar bu rezil erkekler için çerez
Olmasınlar 🤷🏻♀️ hiç mi haberleri izlemiyorlar yaşanmış acı olayları duymuyorlar gerçeğe kör sağır olana hayat öyle bir sille atar ki ders olur ama iş işten de geçebilir Allah iyi insanlar çıkarsın gençlerimizin karşısına kötü art niyetli mahlukatlar kendi pisliklerinde boğulsun
Safozlar ah ah valla safozlar annelerinin yerinde olcan alcan sopayı vurcan
Onu bize yanaşan kızlara sorman lazım.
her erkek yaşı ne olursa olsun genç bir kadının ilgisinden hoşlanır
Sen 22 yaşındasın meyve alırken 22 yaşında meyve mi alıyorsun tam tadındakini alıyorsun
Allah blnızı versin
Toplum öyle uygun görüyor erkek büyük olursa hiç sorun olmaz
babası yaşındaki erkeklerle üstüne birde evli olanlara aşık kızlar kendine yakıştırıyorsa onlarda onu yakıştırır
öyle şerefsiz çok ama ailesi normal olduğu halde yapanda çok. parası varsa parasını yer
Olabilir ama hiçbir insan evladı ölümü hak etmiyor hangi kadın bir erkek onunla cinsel ilişki yaşamadı diye zorla yapıp kafasına silah sıkıp parçalara ayırıyor bunları erkekler yapıyor
tamam kardeşim hayatından bütün erkekleri çıkar öyle yaşa. sanki hiç sevgili istedi diye cocugunu öldüren dogurup atan canice öldüren kadın yoktu
Çoğunu erkekler yapıyor
erkeklerin fiziki üstünlüğü var normaldir
Erkekler bok üstün erkekleri dünyaya kadın getiriyor kadın olmasa annanız olmasa dünyaya nah gelirsiniz
babanız becermese nah cocuk doğurursunuz. kızdaki zekaya bak bizde zeki birisi diye cevap veriyoruz
Anlatayım sivri burun şimdi gaşı ilerledikçe güçten ve gençlikten düştüğünü hissedip orta yaş krizine giriyolar sonra zedelenen ego ve özgüveni yenilemek için bunu deniyolar amaç kızdan ego enerji ve zek çalmak başka bişi. değil
Peki 20 yaşındaki kız neden 40..50 yaş ilgimi çekiyor diyor.
Aile sevgisi görmemişler iki güler yüze iki hediyeye kanan saftirik mallar bunlar erkekler de fırsat kolluyor köpeğe bile tecavüz ediyorlar şrfszler böyle kızlar onlara çerez
Sapla samanı karıştırma.. Acun ilicali topluma rol model... ne diyeceğiz peki... Tamer Karadağlı sevgilisi ile arasında 33 yaş var kız piyanist eee napalim şimdi.. ben savunmuyorum ama maalesef bunun eğitimle vs.. sevgi ile alakais yok...
Erkekler iğrenç varlıklar sadece bunu biliyorum
Evet sanırım sen baba sevgisi görmemis birisin ya da sevgiliden darbe yedin ya da feminist yadaaa lez bunlardan biri olduğun için ne desem boş.
Boş aynen
Hiçbir kadın bir erkek onunla cinsel ilişki yaşamadı diye zorla yapıp kafasına silah sıkıp öldürüp parçalara ayırmıyor bunları erkekler yapıyor
Birileri canını yakmış sende bütün erkekler diye saydiriyorsun... neyse devam et. Unutma birgün kinadigin başına gelince anlarsin.
Ya bak gene katil ve sapiklari genelleme yaptın... senin baban ya da erkek kardeşin yokmu aynı kefeye köy onlarda erkek.
30 yaşındaki erkek 20 yaşındaki kızla normal.
Ama 40 yaşındaki 20 yaşındaki kızla normal değil. ve kız ne kadar ufak yaşta olursa o kadar iyi 😉
Allah blslstını versin
Hep Acun, Ali Ağaoğlu gibiler yüzünden
Ben 20 yaşındayım ama 25 yaşında kızlardan hoşlanıyorum
Herkesin bir eğilimi var işte
Sana mı yürüyorlar
29 um ben muhafim
Taze et iyidir diye düşünüolar heralde
Bunu sorgulamak sanamı düştü katdeşim
Kendiniz istiyorsunuz amg
Reziller küçük çocuğa tecavüz ediyor iğrenç erkekler küçük çocukta mı kundaktaki çocukta mı istiyor aşağlık herif
Kendi cinsine söyle bunları andavallar sizi
Sen kendi cinsine söyle aşağılık senin cinsin hayvana kadına küçük bebeğe zarar veriyor tecavüz ediyor öldürüyor utanmaz
Utanma duygusu yok
Erkek işte rezil işte
Ne nasıl bunlar önemli
çıtır seviyorlar
+18 eşittir ua
30 çok mu büyük ki
Onlar olgun seviyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum genellikle güç arayışı, yaşlanma korkusu veya olgunlaşmamış duygusal ihtiyaçlardan kaynaklanır 🌸 Yaş farkı büyüdükçe tarafların hayattan beklentileri ve psikolojik ihtiyaçları farklılaşır. İnsan bazen kendi içindeki eksiklikleri gençliğin enerjisiyle kapatabileceğini sanır. Önemli olan senin kendi sınırlarını koruman ve sana gerçekten değer veren, dengeli bir ilişkiyi hak ettiğini bilmendir 🌿
Peki senin etrafında da böyle bir durumla karşılaşıp rahatsız olduğun bir olay yaşandı mı? 💛