Aslinda tam 27 de degil 26 boyle bir erkege artik kizlar asik olur mu?
Yani bu yaslara gelmis yasli bir erkekte kizlar bu erkegin ilk hangi ozelligine bakar?
Yani bu yaslara gelmis yasli bir erkekte kizlar bu erkegin ilk hangi ozelligine bakar?
Kızlar, erkeğiniz geldi :D
Neyine bakarlar, tabiki;
1. Parasına. Ailesini geçindirebilecek mi diye...
2. Karakterine, sorumluluk alabilmesine...Aile kurduklarında rahat görevlerini yerine getirip getirmeyecek mi diye...
3. Çapkınlığına. İlerde beni aldatır mı diye...
4. İyi bir insan olup olmadığına... Sonuçta onca yıl aynı yastığa baş koyacaksın...
Yani o yaşlardaki erkeklere genelde aile kurmak için bakarlar, gezip tozmak için değil... Ha bu grubun erkeklerinde para da olduğu için gezip tozma için tercih edenlerde olur. Onlar sadece paraya bakar...
Bu arada 30 yaşındayım. 25 likleri cebimdenden çıkarırım. Hem fiziksel hem duygusal hem aklına gelen her alanda... Yaşlı değilim ben. Değilim! DEĞİLİM DEDİM SANAA! DEĞİLİİİM! BIRAKIIN. BIRAKIN BENİİ. YAŞLI DEĞİLİİM BEEEEN!
moruk paran ve tipin oldugu surece istersen 60 yasına gel kızlar gene sana bakar. bakımına sporuna dikkat et işte
Bunlar olmazsa hic sans yok mu?
'artık' diye bir kelime kullanma, yaslı degilsin.
önce nasıl bir insandır diye bakar; tipi, görgüsü, konusurken ne anlattıgı, insanlara nasıl davrandıgı...meslegine bakabilir. parası demiyorum meslegi diyorum cünkü 27 yasında birinin hayatı ucundan bir yerinden yakalamıs olması lazım artık.
Bu soylediklerinin hepside mevcut
26'ya yaşlı mı dedi?
Ölek biz ölek.Tansiyonum düştü dur o.O
aynen ya
hehe yazık la
20 yasindaki birine gore yasli 35 yasindaki birine gore genc
daş gibiyim..şahit bulabilirm
görmedim ben :(
Cevap
6Cevap
27 yaşlı değil bence, ama 27 yaşında olan bir erkekten önce daha olgun olması beklenir, mesleğini artık eline alması gerekir , kendi ayakları üzerinde durması önemli
Tabi canim sonucta o yasa gelmis birisinden bunlar elbette beklenir
yaşının olgunlugunu taşımasına,sorumluluk sahibi olup iyi bi işe sahip olması kendi ayakları üzerinde durabilmesini beklerim sanırım:)
valla ben 37 yaşındakini bilene beğeniyorm.yeterki şu resimdekine benzesin
Birakin su disgorunumculugu ya benzemesse ne olacak simdi adam tornayami girecek
napayım
bu yaşta kendini yaşlı hissediyorsan ileride napcaksın sen
Ne bileyim ben sanki benmi yaslandiriyorum kendimi kendi kendine oluyor iste ilerde ne olur bilmem
27 ama aslında 27 değil 26 oraya takıldım ben ayrıntı çok olmuş
ben tipe ve kişiliğe bakarım ama kızların çoğu parasına bakıyor o ayrı :)
para sart dedigin gibi
karakteri işi davranışları ve düşüncelerine tabi tipi de önemli kesinlikle
kemik yaşına baktırabilirsiniz yaşları bu kadar vurguladığınıza göre sizin için önemli olmalı
Ağzını burnunu yırtarım senin. Sensin yaşlı...
aynen
Ben bükerim hanımlar. Bi' geri durun siz.
Ne oldu burada ya cephe almissiniz bana karsi
O değil gördüğüm 26 yaş grubu baya baya yakışıklı
Maddi durumu , mesleği
Yaşı gibi olgun olsun isterim herhalde ya.s
olgunluluguna, ve sorumluluklarina. kulturune
ee biz bittik..o zaman
Terazi mi değil mi
Balık
ciks we<3terazi
Yasam kalitesine.
7'sine<3
parasına