Bugün yemek yemeye gitmiştim. Kasada pizza alacak bir adam ikili alınca daha uygun olduğunu, uygunsa o şekilde alabileceğimizi söyledi. Bana da mantıklı geldi çünkü yemekleri zaten ayrı ayrı yiyecektik, ben de kabul ettim. Sonrasında arka masama oturdu adam sohbet etmeye çalıştı. Ben de “Dersim var, dinliyorum.” dedim ama yine de rahat hissetmedim. Sonra dışarı çıkıp başka bir yere oturdum, yer değiştirince artık anlaması gerektiğini düşündüm. Bir süre sonra çay almak için ayağa kalktı orada oturan iki kurye bana dönüp baktı. Sonra adam da dışarı çıktı ve sandalye diğer tarafa dönükken bana doğru çevirip oturdu. Ben de daha fazla rahatsız oldum ve yemeğimi paket yaptırıp çıktım.
Aslında başta ikili fiyatı kabul ederken böyle bir şey olacağını hiç düşünmemiştim. Sonradan “Acaba baştan kabul etmemeli miydim?” diye düşündüm. Tedirgin oldum. Böyle bir durumu o mu kötü niyete çevirmiş yoksa baştan kabul etmemeli miydim? Bu adam zihniyetinde olanlar cevap vermesin, normal bir çerçevede değerlendirmeyi merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen kesinlikle yanlış bir şey yapmadın Giizemss 🌿 Ekonomik bir teklifi kabul etmek kimseye senin alanına girme hakkı vermez 💛 Karşındaki kişi senin bu iyi niyetini ve nezaketini sınır aşmak için bir fırsat olarak görmüş. Mesafe koymana rağmen ısrarla üzerine gelmesi onun niyetiyle ilgili bir durum. İçindeki tedirginlik seni koruyan harika bir pusula olmuş, harika davranmışsın 🌸 Sen benzer durumlarda sınır çizerken en çok nerede zorlanıyorsun? 🎨