Geçen sene ekimde dükkan tuttum ama işler istediğim gibi gitmedi ve dükkandan çıkmak istiyorum. Sözleşmem bittiğinde yani ekim ayında çıkacağım. Mal sahibi kızar mı? Nedense çekiniyorum ya adamdan
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen sene ekimde dükkan tuttum ama işler istediğim gibi gitmedi ve dükkandan çıkmak istiyorum. Sözleşmem bittiğinde yani ekim ayında çıkacağım. Mal sahibi kızar mı? Nedense çekiniyorum ya adamdan
Kızar mı kızmaz mı bilmem kızmaya hakkı var mı kızabilir çünkü önceden haber vermen gerekiyor Bu da en az bir aydır sen 2 ay sonra çıkacaksan şimdiden söyle de ki ben Ekim ayında dükkanı boşaltıyorum haberin olsun o da ona göre dükkanı kiraya verir satar mı ona karar verir yeni bir kiracı dükkana bakmak istediğin zaman dükkana bakmasına yardımcı olman gerekiyor şartlar ve kanunlar bunu gerektiriyor
En az 1 ay önceden haber vermem gerekiyosa, ben bugun versem 1, buçuk ay önce haber vermis olcam nasıl kızmaya hakki var oluyo? İstedigi zaman da dükkanı gösterebilir sorun yok
Eğer haber vermezsen kızabilir sen haber verirsen Neden kızsın ki
Bilmem ki korkuyorum adamdan, şimdi mesaj atcam adam da içine doğmuş gibi mesaj atti, kira artişi bu aydi galiba diye halbuki ekimde
kira başlangıç tarihi ne zaman
Eylül'de kira artışı konuşmayacak ekimde yürürlüğe girecek Yani sana yazmasının nedeni biz bu ay kira artışını belirleyelim gelecek aydan itibaren ikili kira üzerinden ödeme yaparsın demek istiyor
20 ekim
Zam için sanki bir ay erken konuşmuş ki bunda daha senin rızım için 2 aylık süren var daha bu 2 ay içerisinde haber verirsin ben çıkacağım diye o da kendi yoluna baksın
Haber verdim bana diyo ki keşke daha önce haber verseydin ilana koyardim diyo. Yuh ya 2 ay önceden haber vermiş oldum hâla diyo ki daha önceden haber verseydin
Sözleşme süren dolduğunda dükkandan ayrılmak senin en doğal yasal ve insani hakkın 🌿 İş hayatında böyle yol ayrımları çok normaldir. Mal sahibinin kızmasından çekinmen son derece insani bir duygu ama kararlı durmalısın 🌸 Durumu ona makul bir süre öncesinden, nazik ve açık bir dille anlattığında anlayışla karşılayacaktır. Kendini bu kadar baskı altında hissetmenin arkasında başka bir çekincen olabilir mi? 💛
Cevap
1Cevap
Sözlesmen bitiyorsa cikabilirsin cikmasan yeni sözlesme yapacan kazanmiyorsan niye duracan haaa baska is yaparim diyorsan olur bak
Yok istemiyorum çok para kaybettim orada, başka uerde işim de var. Sözleşme bitiyo. Ama adama söylemeye çekiniyorum çikcagimi
Sözleşmen 1 ykllıksa çıkarsın sorun yok
Evet 1 yıllık. Ama adamin kızmasından korkuyorum ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?