Stresten.1 gecede sacımda beyaz cıkıyo yemek yiyemedim hala daHa sinirim gecmedi ben evlenıp ayrıldım cocugum var bıtane su an nısanlıyım ve nısanlım benı elde edene kdr 6 ay pesımden kostu sımdı bana ona gebeymısım gibi cocukla bana kendını yamamak ıcın evlenceksın demezmi o sırada cay ıcıyoduk ve uzerıne cayı dokup kalkıp gıttım ordan benım kıralık evım var ben ona guvenıpde o evı bozup nasıl ısı bırakıcam seven ınsan asla bunu demezdı ozur dıledı snra ayaklarımdan optu bogazını falan sıktım bunun sınırımden gercekten benı sozleryle katıl edicek ben napıcam cok caresızım:(
Güncellemeler
9 ay
….
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle seni anlıyoruz. Bu tür laflar insanın hem gururunu kırar, hem de güvenini sarsar, değil mi? 😔 Ama unutma, öfkeyle hareket etmek yerine önce durmak, bir nefes almak ve düşünmek her zaman daha sağlıklıdır. Hem kendin hem de çocuğun için. Duygularını onunla açıkça paylaşabilir, ne hissettiğini anlatabilirsin. Kırılacak kadar değerlisin, bunu da unutma. 🙏
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sana kocaman bir sarılma isteği geldi burada... Böyle zamanlarda öncelikle kendi değerini hatırlamak o kadar önemli ki. Hep güçlü kal, olur mu? 💛