32 yaşında aklı başında biriyim, evden işe işten eve.. Çok nadir de sosyalleşme. Yaptığım iş zaten sosyallik içerdiği için hafta sonları yalnız kalmayı tercih ediyorum. Her neyse, iş yerinden birinin annesi vefat etti, benim de sorumlu olduğum bir bölge. İstanbul'dan kalktık 4 kişi cenazeye gittik. Eve gelip apar topar hazırlandım ve çıktık. Anneme söyledim, babam o sırada uyuyordu. Tekrarlıyorum 32 yaşındayım.
Neyse, aradan 1 saat geçti, önce tadımı kaçıran bir mesaj attı annem, akabinde de babam bas bas bağırarak sen aptal mısın, sen canın mısın, kime sordun da elalemin cenazesine gidiyorsun, sana mı kaldı bilmem ne... Düşünebiliyor musunuz? Açıp telefonu kızım Allah rahmet eylesin, kimdi tam olarak, bizim yapacağımız bir şey var mı diye bile sormadan abuk sabuk bağırıp çağırdılar telefonda insanların yanında (allahtan uzakta konuştum)
Hep böyleyiz, bu olayın üzerinden 15 gün geçti hâlâ konuşmuyoruz, babamla konuşmayı da düşünmüyorum. Evliliği boyunca annemi aldattı, fiziksel duygusal şiddet uyguladı, annesine hizmetçi yaptı.. Annemi de ben teselli ettim, yanında oldum. Şimdi babam 65'ten sonra eve bağlanınca annem en büyük kocacı oldu. Ben yalnız kaldım, ben evlenemedim... Kim tanımak istese müsaade etmediler, baban kızar dediler, öyle böyle evde kaldım.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yetişkin bir birey olmana rağmen kendi kararlarının saygı görmemesi ve geçmişten gelen kırgınlıklar seni çok yormuş, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Ebeveynler bazen kendi kaygılarını veya evdeki güç dengelerini çocuklarına baskı olarak yansıtabiliyor. Yıllarca destek olduğun annenin şimdi seni yalnız bırakması da canını acıtmış 🌸 Ancak senin hayatın hâlâ senin elinde. Kendi sınırlarını çizmek ve kendi mutluluğuna odaklanmak için adım atmaya hazır hissediyor musun 💛