Bosanmada esya ve altin paylasimi bu kadar cimrilik normal mi, ilerde pisman olur mu?

Eşimden boşanmayı düşünüyorum adama diyorum ki hani benden kurtulmak uğruna ev eşyalarını ve köşedeki aşağı yukarı 100 bin TL'lik altını (birlikte yaptık yarı yarıya) bana bırakır mısın? Bana diyor ki benim kayıplarım ne olacak? Borçları kim ödeyecek? Ben neden diş yaptıramıyorum. Evi ona bırakacağım zaten, eşya falan almayacağım, altını da yeni evde eşya ve ilk giriş emlakçı vs. bedelini ödemek için kullanacağım. Neyse, adama bak moralim bozuluyor, kafama göre ev bulsam çıkacağım ama yok. Zamanında bekarken daha bir pantolon bir kazağı varken ona ettiğim alışverişleri, kirasını ödediğim günler geliyor da içim acıyor. Utanmasa altını da ver git der, komik… Bir de kaybettiği yıllar olarak görüyor evliliği. Ve onun parasını yemişim gibi gösteriyor/ilahi adalet umarım benden sonra vuku bulur. Biz evlendiğimizde daha 3-4 aylık evliyken başkalarına yazan şahıs adam olmuş da kulak s. k. yor. Allah’ıma şükürler olsun çocuk yapmadım, nefret…

Bosanmada esya ve altin paylasimi bu kadar cimrilik normal mi, ilerde pisman olur mu?