Eşimden ciddi anlamda soğudum ama iki çocuğum var ne yapmalıyım?

Kötü biri değil, kötü alışkanlıklar vs yok, ama uzun zamandır ona duygusal olarak çok eksik hissettiğimi söylüyorum ve hep cevabı bende şöyle böyle hissediyorum demek oluyor, kendimi kadın gibi görmüyorum artık, tüm işlerden sorumlu bir anneyim sadece, beni en çok yoran konu da ailesi oldu annesi özellikle evliliğim boyunca hep ezik duruma soktu, hakaretler etti, geçen ay köyüne gittik 17 gün annesi burnumdan getirdi sürekli laf soktu durdu, eşim bana idare et dedi sürekli, ve şunu fark ettim bana insanların özellikle ailesinin yanında hiçbir yakınlık kurmuyordu, kaldığımız son gece bebeklerimden biri uyumadı saat 12 civarı oldu ve ciddi anlamda yorgundum uyumadığı için de gerildim eşime yalnızken çocuk sesten böyle oldu misafirlerin yanında oturmak zorunda değildik dedim orada tartışma çıktı aramızda ben sessizce söylüyorum o bağırarak cevap veriyor, sonra annesi babası kardeşleri hepsinin yanında bana çok kötü davrandı, oradaki kimsenin gözünde bir saygınlığım zaten yoktu çok üzüldüm o gece sabaha kadar ağladım ben 17 gün onun annesinin her lafını idare ettim ama o son gün bir beni idare edemedi, o gün içimde bitti her şey

Eşimden ciddi anlamda soğudum ama iki çocuğum var ne yapmalıyım?