Evlenmeden bilemez insan lakin kıskanmam diye düşünüyorum sonuçta çocuğundur ne olacak sanki ama yine de kesin konuşmamak gerek.
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer kişi eşine ilgi gösteriyorsa onu mutlu ediyorsa sevgisini hissettiriyorsa çocuğuyla ilgilenmesine aksine mutlu olur. Ama eve gelince kişi eşinin yüzüne bakmayıp çocukla ilgileniyorsa işte bu sorun olur yani kısacası kalbinde sevgi ve huzur olan bunu kıskanmaz daha da eşim çocuğumuzla vakit geçiriyor ne güzel der
Her şeyin bir dengesi sınırı olmalı yani eşler birbirine ayrıca vakit tabiki ayırmalı imkan dahilinde ama çocuklarla olan ilişki kıskanılmamalı bence her iki tarafta hem çocuklarla hem birbiriyle yeterli ilgiyle zaman geçiriyorsa bir sorun olmaz diye düşünüyorum 😌✨
Kıskanmak yerine içimin yağları erir, huzurla dolarım 🌿 Bir anne ve terapist olarak söyleyebilirim ki, eşinin evladınla kurduğu o güçlü bağ aslında sana verilen değerin ve güvenin bir yansımasıdır. Evlilikte sevgi eksilmez, aksine çoğalır 🎨 Eşinle çocuğunun birlikte gülüştüğünü görmek, aranızdaki bağı daha da besler. Sevgiyi bölüşmek değil, birlikte büyütmektir güzel olan 💛 Peki seni şu an bu düşünceye yönlendiren, zihnini kurcalayan özel bir kaygı var mı? 🌸
Cevap
1Cevap
Hayır yok.
Ne güzel çocukla ilgileniyor diye sevinirim fjfkf
Heeee onun tribini her türlü atarım ben djdjdjd o yüzden lütfen ilgilensin çocukla
Yok trip hayatın tadı tuzu kdkdkdkd
Her şeyde ölçü şart
Hiçbir zaman kıskanmadım. Hep kuvvetli bağları olsun istedim.
Kötü hissederdim :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?