Öncelikle bu soru asla yanlış anlaşılmasın lütfen. Özellikle birbirinin tersi cinslerden kıskanır mısınız? Yani kadınlar, kızlarını Erkekler oğullarını gibi düşünebilirsiniz. Kızlar ; eşiniz kızınızı Beyler ; eşiniz oğlunuzu sizden daha çok sevse ve çocuk doğduğundan beri sizinle hiç ilgilenmiyor olsa. Gözü hep çocuğun üzerinde olsa, bu sizi sinirlendirmez mi? Çünkü ben olsam çok kıskanırdım. ; erkeğin erkeği, kızın kızı kıskanma oranı daha düşük olduğu için bu konuda, ters cinslerle eşleştirdim🙃
eşimim çocuklarımı ne kadar severse ben eşimi o kadar çok severim. benimle hiç ilgilenmemesi ayrı bir mevzu çocuktan bağımsız bence. illaki çocukla uğraşmaktan yorgun düşebilir çocuksuz hayattaki gibi yüksek beklenti olmaz ama hiç ilgilenmemesi eşimin beni artık sevmediği anlamına gelir. burda çocukla ilgili bir durum yok eşimin psikolojisi ile veya sevgisiyle ilgili bir durum var
Çoğu kıskanmam mı dedi, inanmam ki 🤗 duyuyoruz görüyoruz bizzat şahit oluyoruz ki bunu yaşayan bir sürü erkekler ve kadınlar var. Egoyla alakası olduğunu düşünmüyorum, eşime olan sevgim onu herkesten kiskanmama sebep olacaktır kimseyle kendi çocuğum bile olsa paylaşmak istemem eşimi. Eve akşam geldiğinde ilk çocuğumla ilgilense mesela bu bana çok koyar açıkçası, çocuk sahibi olmak için mi benimle evlendi diye bile düşünürüm. Tabiki insanlar çocuk sahibi olmak isterler en doğal istektir, ki bende çocukları çok ama çok severim ama sırf çocuğum olsun diye biriyle evlenip tüm ilgimi sevgimi çocuğuma verip eşimin boynunu bükük bırakmak istemem, Allah korusun. Yalnız değilsin ❤️