6 yıl sevgililikten sonra evlendik 2 yıllık evliyiz 6 aylık da bebeğimiz var. Eşim bebeğimizi kıskanıyor başlarda şakayla karışık ben çocuğu emzirirken biraz da beni emzir diyordu gülüp geçiyorduk. Şimdi bu sıralar çocuk olduğundan beri benimle hiç ilgilenmiyorsun hatun diyor sırnaşıyor ben de gerçekten bebeğimizin uykusu düzensiz olduğu için çok yoruluyorum ama yine de eşimle aramıza hiç mesafe koymadım. Bebeğe karşı da çok iyi bir baba seviyor ilgileniyor ama ben bebekle ilgilenirken hadi uyumadı mı uyusun artık bırak uyur kendisi ağlamıyor gel biz vakit geçirelim falan diyor. Ne yapmalıyım sanki kardeşi olmuş küçük çocuklar gibi kıskançlık yapıyor. Aranızda başka böyle olan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılBahsettiğin gibi erkekler yeni kardeşi olmuş çocuk gibi bir dönem kıskançlık krizlerine girebiliyorlar. Sen sürekli sadece onunla ilgileniyordun şimdi ilgi ikiye bölündü öyle düşün. Ben bebeğimi emzirdikten sonra (akşamları yapabiliyoruz sadece bunu) uyutması için eşime veriyorum."Hadi sen bebeğimizi uyut bende kahve yapayım sohbet edelim-mısır patlatıp film açayım-veya işte ne yapmak istiyorsak onu yapmayı teklif ediyorum". Böylece hem çocuğuyla vakit geçirmiş oluyor hemde kendimize ayıracağımız bir zaman dilimi oluşturmuş ve biz annelerinde ihtiyacı olan ilgiyi ve şefkati bu süre içinde kısmende olsa gidermiş oluyoruz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlk çocuk ve karşındaki bir erkek. Erkekler geç olgunlaşır diye demiyorlar boşuna. Kendi çocuğunu kıskandığını sanmıyorum. Kıskandığı ve özlem duyduğu durum eskiden daha çok vakit geçiriyor olmanız. En kısa sürede bu kadar sitemkar olmaması gerektiğini anlayacaktır. #iyiliğiseç
20 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılAaa çok değişik bir durum gadası genelde kadınlar eşlerini kıskanır ama sende tan tersi olmuş bebek uyuyunca eşinin yanında al sen soluğu gadası yoksa sana karşı soğur mazallah
20 Yorumla
+1 yılİlginin çocuğa kayıp cinselliğin bitmesinden korkuyor ve de haklı birkaç yıl içerisinde yavaşlama olacaktır. Anneliğini de kadınlığını da esirgeme eşit davran erkeklerine 😀
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten :D yorgun olsam bile mesafe koymuyorum ama bazen gece çocuğun ağlayacağı tutuyor şakasına diyor ki vaaay onu seçtin demek bana kıydın beni bıraktın böyle diyor :D yani aslında tatlı kıskançlıklar yapıyor komik ama ilerler mi diye korkuyorum
- +1 yıl
Merak etme seni seven bir kocan var bu belli kadınlar arayıp bulamıyor 😂 süpersiniz 👏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
29Cevap
+1 yılEşini ihmal etmemelisin. Sen taşıdın doğurdun emziriyosun vs. senin bebeğinle olan bağı eşin anlayamaz o bekleyerek baba oldu sonuçta. Senin gibi düşünemiyor belliki. Onun sana sırnaşmasını bekleme sonuçta doğuma kala son haftalardada hatta belki aylardada yanaşmaktan çekinmişsindir e şimdi altı aylık oldu bebeğiniz. Bence dengeyi sağlamalısın
31 Yorumla
Soran+1 yılSağlamaya çalışıyorum elimden geldiğince :) teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım cinsellik istiyor. 6 aylık bebegin var hala lohusa sayılırsın. Cinsellik yasamana engel degil tabi. Doktora danışmak gerek. Bebegi kıskandığını sanmiyorum. Ama onunda anlayisli olmasi gerek. Bebek tamamen anneye ve babaya muhtac bir varlik. Ozellikle onu doyuran anneye. Zamana ihtiyaciniz var. Cocugun biraz daha buyumesine ihtiyaciniz var. Gerci annelik o kadar kutsal bir sey ki. Esek kadar kız oldum hala annemde annem. Ayrılamıyorsun. Allah senin gibi tum annelerimize uzun ömürler versin.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bilindik durumları zor ama sana baya görev düşüyor burada bir süre dengelemek zorundasın çocuğuna alıştığı zaman seni bile gözü görmeyecek emin ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet şimdiden plan yapıyor büyüsün aslanımla neler yapıcam diye :D ben de zaten eşit ilgileniyorum eşime mesafe koymuyorum da yine de şımarık kendisi biraz :D
Normal olağan bir durum çünkü erkekler de çocuk gibi ilgi beklerler azalınca bu ilgi belirtirler normal bir durum yani eşin için biraz daha vakit ayır bebek yemek ev işi derken unutma
10 Yorumla
+1 yılAslında kıskandığı şey tabii ki bebeğiniz değil ona gösterdiğin ilgili. Bebekten önce bütün ilgin, alakan onun üzerindeydi. Sadece ikiniz vardınız. Şu anda öncelikli olan bebek ve eşinizde aslında buna alışmaya çalışıyor. İhmal edildiğini düşünüyor, bir daha eskisi gibi olmayacağınızdan endişe ediyor.
Bu endişesini gidermelisin. Sadece seks değil sevgi sözcükleri kullanarak bile bunu yapabilirsin.
Ona baba olarak daha fazla görev verebilirsin.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kızımızı kskanıyorum eşim minik bir meleğimiz olmadan önce beni okşar öper sever şımarırdı şimdi de meleğimize yapıyor tamam tabi ki yapsn ama bende istiyorum Onu çok özlüyorum oda bana gülüyor😒 minik melek uyur uyumaz sağolsun hemen benimle de ilgilenir😂😂😂😇
14 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D demek ki eşim de böyle hissediyor ben oğlumla ilgilenince :)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle abiyi çok iyi anlıyorum😂😂 Rabbim mutluluğunuzu daim etsin İnşallah😊
Soran+1 yılAmin canım benim inşallah sizinkini de
Cevap sahibi+1 yılAminn inşallah 😊😊
+1 yılAllam gülesim geliyor öhom afedersin soru sahibi sdfjsjf
Bebeğin hep anneye bağımlı olduğu dönemler geçince acık da eşine ilgi göster bencem geçer bu hali21 Yorumla
Soran+1 yılGösteriyorum da biz 6 yıl sevgili olduk çok da ilgiliydim sonra evlendik çocuk oldu ilgi birden azaldı deliriyor şimdi :D neyse haftasonu biraz çocuğu anneme bırakıp eşimi şımartıcam bir ay yeter ona :D
Uzaktan tatlı geliyor ama arada sen cok yipranirsin
01 Yorumla
SoranEvet yorucu biraz ama büyüyünce babasıyla daha çok vakit geçirir aktivite yönünden :D iki üç yıl ben ilgileneyim bakalım beyefendilerle :D
Maşallah deyim nazar değmesin 😂❤️tatlı kıskkançlık bunlar
06 Yorumla
SoranTeşekkür ederiz Allah isteyen herkese nasip etsin :D
Soran+1 yılHahah Allah bağışlasın maşallah :D kız çocuğu da babaya daha çok yapışır genelde ama :D
Soran+1 yılYazık güzel prenseslere babalarını özlüyorlardır ama görüyorum ki muhteşem bir de anneleri var çok şanslılar :)
Önce tebrikler olacak. Bizde koca bebekleriz ne yapalım. Seviyos sizi. 😅
12 Yorumla
SoranEvet çok doğru :) büyümeyen bebekler :D
Ayyy ne tatli bir ilişkiniz varr😊
Maşallah
Darısı bana😂😂01 Yorumla
SoranAmin güzel arkadaşım :D
Alışsın bundan sonra daha az ilgiye alışmalı. Hep böyle olacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım alışır. 6 aydır alışamadı
Soran+1 yılKesinlikle öyle :D
Soran+1 yılHahah :D
Çocuk yapmak için acele etmişsiniz. Adam daha evliliğin keyfini sürmeden hamile kaldın büyük ihtimal. Keşke biraz daha bekleseydiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEbeveynliğin ne olduğunu bilmeyen cidden çocuk yapmasın. Hastalıklı beyinlerinizi çocuklarınıza da bulaştırıyosunuz sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle daha fazla vakit geçirmelisin demekki yeterli olmuyor, Allah korusun sonra soğur senden
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de haftasonu için sürpriz bir şeyler planlıyorum aksilik çıkmazsa.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah herşey istediğin gibi olur, bir ömür boyu ailece mutlu olun
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim :)
+1 yılbebeği biraz eşine bırak. O ilgilensin. Sen dinlenip eşinle ilgilen
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyoruz zaten nöbetleşe :D o uyuturken ben de eşime süsleniyorum biraz öyle idare ediyoruz bakalım
- +1 yıl
Evet.. Eşini boş geçme ayrıca bebeği ortak bir kararla beraber yaptınız. O da bakmalı zaten
Seni aldatmak istemediği için çaba gösteriyor anlamıyorsun
010 Yorumla
SoranAldatılacak ne yapıyorum da çabalıyor? Her anne gibi bebeğimle ilgileniyorum yorulsam bile eşimle mesafe koymuyorum ama yorgunum diye. Eşim bence ilgi delisi.
SoranOlabilir
Soran+1 yılKararında olmalı her şey :)
Soran+1 yılBilemem :D
Soran+1 yılNasıl
+1 yılSöyle çocuğa kendisi baksın bir müddet sonra anlar emin ol dene.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel yaş Allah bozmasın erkek bu ne yapsa yeridir 🤗
03 Yorumla
SoranAmin teşekkür ederiz :D Erkek ne yapsa yeridir de abartıyor bazen, karım başka bir erkeğe aşık oldu ne yapacağım şimdi diye dolaşıyor evin içinde :D
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Erkek evli bile olsa emzik ister, emzir valla devamlı ister tuhafız işte 🤭
Soran+1 yılÖyle yapıyorum :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen eşinle çocuğu aynı ortama birakma dikkat et normal değil bu durum
10 Yorumla
+1 yılUmarım sen yanlış anlamışsındır. Ilgisiz birakmamani öneririm.. her erkek bir çocuktur unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Gerçekten öyle hiç büyümüyorsunuz
+1 yılBenimde yiyenim var da çocuk için ana herseyi yapar
00 YorumlaInsan cocugunu kiskanir mi 😂😂😂 allah allah yaawww
01 Yorumla- 1 yıl
Vala bende kıskanırım ve sırf bu yüzden çocuk istemiyorum
Çok tuhaf bisey gel birak kendi uyusun nedir ya
213 Yorumla
Soran+1 yılOnları şakasına diyor bazen gece tam yakınlaşınca çocuk ağlıyor inat gibi :D
Soran+1 yılOlabilir cidden eşim de söylüyor bunu :D babasına çekmiş bu bir yaşına gelince hiç yaptırmaz bize annesine yaklaştırmaz kıskanç odasını ayıralım diyor :D
Soran+1 yılSanırım öyle olacak :D kız olsa babasını severdi diyorlar
Soran+1 yılEvet gerçekten de öyleymiş ben de pek inanmazdım ama :D
Soran+1 yılBen 24 eşim 27 :D evet aslında erken oldu biraz daha beklemeyi düşünüyorduk ama sürpriz çocuk oldu :D iyi ki de olmuş bize kalsa 4-5 yıl sonra düşünüyorduk ama bu duygu bambaşka
Soran+1 yılAmin teşekkür ederiz Allah sana da nasip eder inşallah :D <3
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen bir kadın olarak bende kıskanırım, bu yüzden çocuk yapmayı düşünmüyorum. Ve bunu söylemeye de utanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılCinsellik mi istiyor acaba?
00 Yorumla
+1 yılKıskançlıktan çok özlem
00 Yorumlabunlar olur büyüklere ilet çözülür
00 YorumlaOnunla da ilgilen. İlgiye doyarsa kıskanmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın :)
+1 yılİnsan evladını kıskanırmı ya
00 YorumlaNe var bende kiskanirim😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi canını niye kıskanır insan
05 Yorumla
Soran+1 yılAh bir çözebilsem :D kaç yıldır tüm ilgimi ona veriyordum şimdi bölünüyor ilgi doğal olarak :D sanırım bunu hazmedemiyor
Cevap sahibi+1 yılValla tuhaf😄 hayır ciddi olarak kıskanması değişik tek çocuk muydu
Soran+1 yılEvet tek çocuk ama ne alaka :D
Cevap sahibi+1 yılTek çocuklar öyle oluyor çocuk gelişim okuyorum ailesinde böyle yetiştiği için bu tepkileri veriyor kardeşi olsa bu duruma alışık olurdu
Soran+1 yılHııım anladım
Yok artık daha neler 😒
00 Yorumlabu nasıl bir babadır..
00 Yorumla
+1 yılÇocuğunu kiskanmak, saçmalık
00 YorumlaKıskanma değil azmış azmış
06 Yorumla
SoranHahhaha :D ilişkiyi azaltmadım öyle bir sorunu yok :)
Soran+1 yılİstediğini alıyor merak etme :D onunki şımarıklık ilgi delisi olmak
Soran+1 yıl6 yıl sevgiliydik çok şımarttım :D evlenince hemen çocuk oldu sürpriz çocuk :D birden ilgisi bölündü ikiye onun şaşkınlığı var adamda
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sırf o yüzden ilk 4-5yıl çocuk istemiyorum 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılBiz de istemiyorduk sürpriz oldu :)
Cevap sahibi+1 yılGüzel olmuş yine de tatlı rekabetler bunlar 😂
Soran+1 yılEvet yorucu ama her şeye değiyor :D
Cevap sahibi+1 yılBir ömür boyu mutluluklar size💐
Ne guzel iste heyecanlı.. Düzelir hepsi düzelir.😊
00 YorumlaSeven sevdiğine İnan böyle yapar sevennn
00 Yorumla
+1 yılyeni evliyim olursa görecegiz
00 Yorumla
+1 yılEşin hasta dikat et cocuga zarar vere bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de kızımı sevmemi kıskanıyor
16 Yorumla
SoranHahah :D kız çocuğu da babaya öyle bir yapışıyor ki ama :D haklı eşiniz
Cevap sahibi+1 yılÖyle :) maşallah çok tatlı gerçi bebeklerin hepsi öyle :)
Soran+1 yılAllah bağışlasın mutluluklar :D eşiniz kraliçe kızınız prenses unutmayın :D ilgi eşit olsun
Cevap sahibi+1 yıl3 aydır malesef sorunlar sebebiyle kızım favori
Soran+1 yılUmarım sorunlarınızı çözersiniz :)
Cevap sahibi+1 yılUmarım :)
+1 yılBende öyleyim.
16 Yorumla
Soran+1 yılNasılsın :D
- +1 yıl
Bebekleri sevmiyorum
Soran+1 yılAnladım :)
- +1 yıl
Ka ç yıllık evlisin?
Soran+1 yılİki
- 1 yıl
Valla bende. Ve sırf bu yüzden de çocuk yapmak istemiyorum inşallah karşımıza bizim halimizden anlayanlar çıkar
+1 yılİlişki analizi yapalım
00 YorumlaZamanla alışacak
00 YorumlaFazlasıyla kıskanc
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet :) çooook
Soran+1 yılMalesef :)
Yok artık
04 Yorumla
SoranÖyle işte erkekler büyümüyor asla :D
Soran+1 yılHahah görürsün sevdiğin kadının ilgisi birden ikiye bölününce :D
Bak sen işine
00 Yorumla