Olayın özeti şu; işyerindeyken devamlı WhatsApp'ta görüyorum bunu. Eve geliyor telefonunu kurcalıyorum WhatsApp'ta o güne ait benim dışımda bir konuşma dahi yok. Silinmiş. Konuşmaları sildiğini fark ettim. En sonunda dayanamayıp sordum. Neden konuşmaları eve geldiğinde siliyorsun, kimle konuşuyorsun ki siliyorsun dedim. Yok seni Allah’a havale ediyorum, Allah’ından bul. Kimseyle konuşmuyorum. Öylesine girip bakıp çıkıyorum dedi ve sonrasında benimle küstü. İki haftadır ne yüzüme bakıyor, ne aynı odada benimle oturuyor. Direkt yedi buçukta uyuyor. Ne yapayım ve ne düşünmeliyim?
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte güven kadar sağlıklı iletişim de temel bir ihtiyaçtır 🌿 Eşinin bu savunmacı tutumu ve mesajları silmesi zihnini bulandırmakta çok haklısın. Ancak suçlayıcı dili bir kenara bırakıp kendi hislerini öne çıkararak konuşmayı denemelisin. "Bu durum beni değersiz hissettiriyor" diyerek yaklaşmak savunma duvarlarını indirebilir 💛
Peki, o uyumadan önce sakin bir anınızda duygularını net ama suçlamadan anlatmayı denediniz mi? 🌸
Suçlamıyorum ki. Onun yaptığı davranışın sebebini sordum
Haklısın tatlım, sadece anlamaya çalışıyorsun ama o savunmaya geçmiş. Duruşunu bozmadan sakin kalman en iyisi 🌿🌸