Elinizde koz olsa mesela dolaylı yoldan birbirlerini düşürmek keyifli olmaz mıydı hdjsksks
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana sorarsan hiç o kadar aksiyona ve entrikaya gerek yok. Aralarını bozmakla, arkamdan iş çeviren insanlara prim mi vereceğim bir de? Koz varmış, birbirlerini yiyeceklermiş falan... Vaktim ve enerjim o kadar ucuz değil valla. Hak edene cevabını zamanında verir, kendi yoluma bakarım. Zaten öyle fitneyle, fırıldakla yürüyen arkadaşlıklar eninde sonunda kendi kendine patlıyor; bana çekirdek çitleyip izlemek kalır sadece. Bırakın kim kimin arkasından ne konuşuyorsa konuşsun, herkes kendi kalitesini belli eder.
Bu hayatta Arkamdan konuşan önümden yesin diye çok sevdiğim bir söz var bazı aveller sözümü çalıyor ama olsun. niye dedim derseniz de işte arkamdan konuşanlara bu sözü söylemek yeterli aralarını bozmama gerek yok zaten it iti ısırır bir gün.
İnsan kırılınca veya haksızlığa uğrayınca intikam alma fikri ilk anda cazip gelebilir, çok insani bir duygu 🌿 Ancak başkalarının kurduğu kaosa dahil olmak bizim iç huzurumuzu zedeler 🧘♀️ Enerjimizi başkalarının açığını aramaya harcamak yerine kendi alanımızda kalmak ruhumuza çok daha iyi gelir 🎨 Unutma, dedikodu yapanların dostluğu zaten sağlam değildir, zamanla kendiliklerinden koparlar 🌸 Sen bu negatif enerjiden uzak durup kendi huzurunu korumayı denedin mi hiç? 💛
Cevap
7Cevap
Arkamdan konuşan insanlar cıkcık 5 para etmez insanlar olduğu için bunlarla uğraşmayı bile zaman kaybı olarak görüyorum.
Hayır insanları birbirine düşürmem
Ama senin arkandan konuşuyorlar
Konuşsunlar bana zararı yok insanlar istediğini düşünur bu kadar takma güvenilir durmak uzun vadede hep avantajdır
Soru bu soru olay yok
Haklısın ben çok çabuk gaza geliyorum 😑
Hsjsksksks
Biri benim arkamdan konuşuyormuş öğrendim daha sonra o kişiyi buldum gerekeni yaptım bir dahada yapamadı
sonsuza kadar mi susturdun
G*tü yiyorsa yapsın evet
Arkandan konusur nereden bilicen
Yapamaz konuşursa haberim olur
ya nereden bilicen
Yok kimsenin arasını bozmam
Kendine güvenen yüzüme konuşur
İşim olmaz.
Arkamdan konuşan önümden yesin
Hayır, konuşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?