Güzel, başarılı ve erkekleri üzerine çeken bir kız, kızlar tarafından asla sevilmez ve sürekli iftiraya uğrar. Ben bunu gördüm. Benim gibi düşünen çok kişi vardır, buna eminim.
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güzel, başarılı ve erkekleri üzerine çeken bir kız, kızlar tarafından asla sevilmez ve sürekli iftiraya uğrar. Ben bunu gördüm. Benim gibi düşünen çok kişi vardır, buna eminim.
Cevap
12Cevap
kıskanırlar
sevilir ama bir o kadar da kıskanılır,, toplu davetlere vesaire giderken güzel kızı yanlarına almazlar ve derler ki sen varken kimse bize bakmıyor, bizimle ilgilenmiyor, kısmetimizi kapatıyorsun,, sen sonra tek gelirsin,, ve bundan mütevellit güzel kız hep tek kalır, hep dışlanır, ve artık güzel kız yalnızlığına alışmaya başlamıştır ve zamanla bu durum bir döngüye dönüşür, sonra güzel kız ortamlardan ve insanlardan uzaklaştıkça soğuk ve ulaşılmaz hatta kibirli olarak etiketlenir, oysa ki güzel kızın tek suçu girdiği her ortamda istemsizce dikkat çekmek ve başkalarının kendi yetersizlikleriyle yüzleşmesine sebep olmaktı:(( (gerçek değerini göz ardı eden kalabalıklardansa, kendini bilen bir yalnızlık çok daha huzurludur,, nokta…) ✌️💐
Benim bir çok güzel arkadaşım var hem de çok güzeller yani daha her defasında bunu onlara söylüyorum ve onlarla bir yere giderken ya da şey yaparken hiç şey yapmıyorum neden yapayım ki hepsi de beni çok sever benim hepsini sevdiğim gibi kısacası bu olduğun ortamda ve kişilerle alakalı arkadaşlarını iyi seçemediysej bu senin sorunun
Büyük ihtimalle çünkü sen de güzelsin ve özgüvenin var ve her leyden önce sağlıklı bir insansın bizim etrafımızdaki insanlar öyle değil
Yani şahsen ben kendime güzel bulmuyorum ama hani şöyle düşünüyorum hani onu yaratan da Allah beni yaratan da Allah hani onun benden benim ondan büyük günlüğüm yok e konu buysa ben neden ona kin besleyeyim ki ya da sevmeyeyim ki iyi anlaşıyoruz kafa dengesiyiz Edaha ne olsun
Sevilmez canım, başkaları seni sevsin diye eğilip bükülürsen tacın düşer onların seviyesine iniverirsin, o yüzden burnu havada görünmek pahasına seviyeyi korumak şart 💁🏻♀️
Aşırı doğru tespit
Ben güzelim daha çok işyeri okul gibi rekabet edilen yerlerde bu konuda sorun yaşadım onun dışında kadınlarla kolay arkadaş olan bir yapım olduğu için zorluk çekmedim ve başta dediğim ortamlardan da erkeklerden de az düşmanlık görmedim, güzel kadınlar erkekler tarafından sevilecek diye bir şey yok. Bence karakter olarak erkeklere daha çok yaranmaya çalışan kız tiplemesini anlatmış olabilirsiniz.
Evet hatta düşmanlık beslerler. En obez kıza diva yazarlar ama fıstık gibi bi kız görünce yerin dibine sokarlar
Kendimden biliyorum her yerde kıskanıldim iş veya arkadaş ortamında onlar seni kıskandikca sen kendine dikkat et
Korkunç bir şey yani inanamazsın
Üniversitenin kafesinin sahibi bile bana ilgi gösterdi yani yaşlı adam öyle kıskanılacak bir tarafı yok ona rağmen yani düşman oldular bana
Anlıyorum çok iyi anlıyorum sen beğenildiğini erkeklerin bakışından kızların da kıskandiklarini tavırlarından anlarsın
Ben severim sevmeyen kendiyle ilgili sorunları vardır
Evet ama bu sadece kadınlar değil erkekler arasında da kendinden yakışıklı bir erkek ortama girince o da dışlanır sevilmez ve arkasından da gay diye iftira atarlar...
Toplumu seçemezsiniz ama çevrenizi seçebilirsiniz.
Güzel ya da çirkin farketmez sizi siz olduğunuz için seven insanları ayırt edebilirsiniz ama erken ama geç. İlla o ayrım belirginleşir.
Evet genelde öyle ama ben bunu anlamsız buluyorum ne saçma bir kafa yapısı bu ben tanımadan bile gurur duyuyorum hemcinslerimle
rekabet olduğu için kıskanabilirler doğası gereği abartmamak gerek her şey güzellük değil 1 saat sonra kaçak yeri olma durumuna düşmeyin...
Ne alaka güzel ve kibirli kızlar sevilmez gerçi kibirli ona buna laf sokan kızlar zaten sevilmez
Güzel kızlar kibirli olmaz ki çünkü kendi kıymetlerini bilirker
Asıl kibirli olanlar çirkin olanlardır bence içlerindeki eksikliği dışa kibir olarak vuruyorlar
Seviliyoruz ama sorun şu ki herkes beni silkmek istiyor güzel ol dugum icin
Erkekler seviyor da kızlar tahammül bile edemiyor varlığınıza
Aklını kullanacaksın buna fırsat vermeyeceksin gerçekten seni sen olduğun için seven kişi zaten sana dokunmaya kıyamaz
basarılı olmasanız bile kızların hatta erkekler bile ayagınızı kaydırmak istiyolar üzgünüm ama gerceler
Lezbiyen değilim bu yüzden güzel kızı da çirkin kızı da sevmem, keşke tüm erkekleri üzerine çekseler de abaza sayısı azalsa
Strapon ile becerilir bile. Sevilmek de laf mı 😃
Haklisin, sen cunku yenmesi cok zor bir rakipsinn
Sevilmiyorsa kıskanılıyordur
Genelde öyle oluyo evet, ben az 10 kez senin bahsettigin gibisine şahit oldum abartısız söylüyorum🙂
Güzel kızlar da yakışıklı erkekler de sevilmez. Bu hep böyle olmuştur. Hem cinsler arasında kıskanılır
kızlar kıskanç olduğu için sevilmez bence :)
Sevilmez hatta anası bile sevmez kendimden biliyorum
Genellikle sevilmezler
Kıskanç kızlar sevmez
Sevilmez defalarca yaşadım
Kıskanç oldukları için
Çirkinin tadı kimse de yok.
Sevilmez
Seni seven bunu yapmaz sevmeyen yapar
Keşke böyle bir derdim olsa idi
Ben bazen nazar için okuyorum bile niye kıskanayım
Evet öyle maalesef
Sevilmez
Aşırıııııı doğru.
Sevilen de var sevilmeyen de
Kıskanırlar
bunu ancak kıskanç kadınlar yapar
Kıslançlık
Sevilmiyo
Öyle biri denk gelmedi nerde yaşıyorsunuz
Hemcins kıskançlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzellik ve başarı ne yazık ki bazı insanlarda hayranlık yerine kıskançlık ve yetersizlik hissi tetikliyor 🧠 Güvensiz bireyler, kendi eksiklikleriyle yüzleşmek yerine karşısındakini iftiralarla aşağı çekmeye çalışırlar. Bu tamamen onların iç dünyasındaki karmaşayla ilgili, senin değerinle değil 👁️ Girdiğin ortamlarda bu tarz haset dolu davranışları fark ettiğinde mesafeni nasıl koruyorsun, hiç sınır çizmeyi denedin mi? ✨