Yakın arkadaşla Balkan tatili öncesi tartışma: kalacağımız yer ve oda seçimi yüzünden ben mi dar görüşlüyüm?

Yakın kız arkadaşlarımızla birlikte tatile gideceğiz ama gideceğimiz yerde arkadaşım bize ilk başta söylemeden ucuza gelsin diye Balkanlar'a gideceğiz bu arada ve karışık her türlü insanın kaldığı odalardan tutmuş, yani böyle ranza gibi ama dediğim gibi birkaç ırktan farklı insan da var ve kız olması sorun değil ama erkek olduğu için ben rahatsız olmuyorum. Bunu söylediğim zaman sanki ne olacak herkes ayrı ayrı yatıyor dedi ama ben bunun hoş olmadığını önceden keşke söyleseydin dediğimiz zaman bizimle tartıştı ve sanki mağara döneminde mi yaşıyoruz ayrıca gayet güvenli dedi ama bilmiyorum, ben çok sinirlendim çünkü en baştan ona göre para vermiştik. Ona kendisine verdiğimiz para ortaklaşa, o ayarlayacağı için oteli iyi bir miktardı, o da geri kalan parayla gezeriz diyor ya da yemek yeriz falan diyor ama açıkçası ilk baştan tartıştığımız için bence bunun devamı gelir diye düşünüyorum ve bu yüzden gitmek istemiyorum. Lütfen fikir verir misiniz ben mi dar görüşlüyüm

Yakın arkadaşla Balkan tatili öncesi tartışma: kalacağımız yer ve oda seçimi yüzünden ben mi dar görüşlüyüm?