37 yaşında, genç, körpe, güzel bir kızım. Dedelerden hoşlanıyorum. Onları çekici ve seksi buluyorum. İnanın çaresiz olmasam size başvurmam. Bu bir sendrom mu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
37 yaşında, genç, körpe, güzel bir kızım. Dedelerden hoşlanıyorum. Onları çekici ve seksi buluyorum. İnanın çaresiz olmasam size başvurmam. Bu bir sendrom mu?
Bende de var, ben de öyleyim. 😊 40 yaşındayım, sevgilim 63 yaşında. Açıkçası bunun biraz babamla olan ilişkimle bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Babam bize hiçbir zaman gerçek anlamda babalık yapmadı; koruyup kollamadı, sarıp sarmalamadı, sevgisini hissettirmedi. Belki de çocuklukta eksik kalan o güven, ilgi ve korunma duygusu, insanı kendisinden yaşça çok büyük erkeklere daha fazla çekebiliyor. Bunun bir saplantı ya da sendrom olup olmadığını bilmiyorum ama benim hikâyemde bunun bir payı olduğunu düşünüyorum.
Sevgili dostum, hissettiğin bu durum seni oldukça endişelendirmiş görünüyor 🌿 Aşk ve çekim bazen çocukluk dönemindeki figürlere, güven ve olgunluk arayışına dayanabilir. Bu durum bir sendromdan ziyade, iç dünyandaki derin bir şefkat, korunma veya tecrübe arayışının yansıması olabilir 🌸 Kendini yargılamadan önce bu çekimin arkasındaki duygusal ihtiyacı anlamaya çalışmak çok değerli 🧘♀️ Sence bu büyük yaş farkı sana nasıl bir duygu veya güvence hissettiriyor? 💛
Cevap
33Cevap
Tatlım biz genç değiliz… Teyze olduk artık… 😂
🤣🤣🤣🤣
Yaaa, bu çok güzel cevap 👏🤣🌷
Evet bu bir sendrom, tıbbi literatüre girmiş bir durum. Tam adı: Trollimania Oldgeria
Birincisi genç değilsin. İkincisi dedeler Brad Pitt gibi değilse çekici falan değil.
Yaaani olabilir yaa neden olmasin zevkler tartisilmaz
Ben 36 da dede saniyom kendimi kız bu yaşta dede ariyor
Kskddkdkd
Çaresizlikten mi ciddi misin ya, gel bulalım sana bir çare
Bende 34 yaşındayım 50 yaş üstü kadınlara deli oluyorum
Sendromdan öte tercih bu
Tecrübe
Sadakat
Sabır
Nezaket
Bilgelik umuyorsunuz
Yasli dededen umulacak en son seyler
Sen genç köroe ve dede kavramlarının yaş aralığını bilemiyorsun gibi :)
Gunumuzde sendrom olmayan birsey kalmadi. Bu da sendromdur kesin. Bize basvurdugun da cok iyi oldu. Boyle boyle butun sendromlari katalogluyoruz.
😂😂😂
Messi gibi hızlı olamazlar artık 37 yaşında, genç, körpe, güzel bir kız
Sendrom tabi ne yapabilirsin ki buruşuk dayıyı 😆
37 genç körpe mi? Menopoza bile kalmamış ablam dedelerden hoşlanman normal
@ERKOO067 ben hala çıtırım
37 yi ne görüyorlar gerçekten anlayamıyorum yaa. Yetişkin olmak ayrı yaşlılık ayrı bir durum. Alımlılığının , albenisinin en zirve olduğu ve yetişkinliğin tazelik dönemleridir bu dönemler. Şimdi boş konuşuyorum gibi algılanabilir ama o yaşlara geldiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. (Amacım polemik ya da yavşama değil , içimden geldiği gibi herhangi bir kasıt olmadan yazdım. Yanlış anlaşılmasın ve rica ediyorum polemik oluşturucu ifadelere sürüklemezseniz sevinirim) iyi akşamlar
Yooo gayet normal. Herkesin istekleri farklı olabilir. Tadını çıkar
37 yaşında genç körpe nasıl oluyor dogan görünümlü şahin gibi
Dedeye sahip çıkacak kişi
dedelere sahip cik aferin
Biz daha dünyaya gelmedik abla skdkdkd o zaman
Dedeler derken hangi yaş grubu
37 yaşında genç körpe bir Lolita
37 yaşında genç bir kadın mı wtf
Merak ettim gorunusunu bakabilir miyim
Sanırım bir eğilim vardır belki bir adı
Bence tam yaşındasın Şu an
37 ve körpe mi? :D :D :D :D