hiçbirini sevmiyorum napim ne işim var orada özellikle iki yengem o kadar bilenmiş ki 😂 sevmiyorum kardeşim şimdi hepsinin çocuğu oldu yok gene sevemiyorum napim bakmak zorunda değilim ki 🙄 gelip gidip bunu konuşuyorlar
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Nezaketen gitseydin
gitmedim sevmedigim orta durmayı sevmem
hayır gitmek istemiyorsam istemiyorumdur konuşup duruyolar habirede evleri yokmuş gibi gelip kalıyolar,😂
aile evi 😓
Bak sen bile anlamssın ben artık bişey söylemiyorum sessizce izliyorum umrumda olmuyor
Bunu onlara da söyle bakalım ne olcak
söyledim ne yapabilirler ki 🙄taktılar bana
Döverler
hiç bi halt edemezler🙄
Görürüz
He anca bokkkkl yerler😂
kendi içlerinde konuşup durup kuduruyolar
Burdan demesi kolay
gitmedşm kardesim 🙄
Ben de sevmem düğünleri. Burcun ne merak ettim
Yay yükselenim ikizler ay burcum akrep mars terazi Venüs oglak Kuzey ay düğümü aslan stelyumumda akrep
ruhumu kaybettim sanki önceden gene giderdim ama bunları bi gram sevmiyorum nede ailemi onlar dügündeyken evde tek basına kalmak o kadar güzeldiki ilk kez nefes aldıgımı hissettim
hep itilip kakıldım şimdi hiç birine yüz deger vermiyorum kendi kendilerine konuşuyolar yok neymiş rezil olmuşumda sen bizi kıskanıyosanda daha neler neler eskisi gibi hissetmiyorum herşeyden baglantıyı kestim bitkisel hayatta gibi hissediyorum
İyi etmişsin. gitmiyorsan vardır kendince haklı tarafların. Sen kendine düğün de yapmazsın evlendiğinde gibi geldi bana
Ay ne evlenmesi niye evlenim 🙄
Cinsel ihtiyaçlarını nası karşılıyon bakire değilsin sanırım
bakireyim o aklıma bile gelmiyor kendimi iyi hissetmiyorum
Ne yönden iyi hissetmiyorsun mesela. bu yaşta ilginç bakire kalabilmen.
gelen giden sacma sapan şeyler söylüyo umursamıyorum eskiden olsa bagırıp çagırırdım şimdi ya kendi içimden gülüyorum ya da donuklasıyorum içimden bi türlü atamadım donuklugu eski halimi görsen bu sen olamassın derdin ilk kez böyle bişey yasıyorum kafam sürekli karışık kendi içimde asırı huzursuzum sanki ölüm sessizliği var zaten genç yasta ölüceksin gidiceksin diyo içimdeki ses neden böyle diyor anlamıyorum sürekli kendi tabutumu ölümümü görmeye başladım kimseyle konuşmuyorum gelen giden kız dilsiz mi diyo tuhaf bakıyolar odamdaki kapı kapanmıyo görünce değişik bakıyolar rahatsız oluyorum
Ben de benzer durumdaydım eski halimle alakam yok. bence yaş ilerledikçe hormonal yapı bozuluyor insülin direnci artıyor ruh halini dengeleyen hormonların üretimi sekteye uğruyor. yaşama sevincini dopamin ayarlıyor ama o da maalesef düşüyor insan donuklaşıyor.. Kilo fazlan falan var mı d vitamini magnezyum falan kullanıyo musun, bazen iyi geliyor. bir de beslenmeyi değiştirince o da düzeltiyor beni.
beni hiç bişey düzeltemedi sadece Şu an acaba nasıl ölücem çok merak ediyorum çok fazla içime atmaya başladım ögrendimki kimseye zayıf yanlarını gösterme kendi içimde çok faz düşünceli oluyorum bundan sonra benden kişligimden çok korkuyorum üstümden bu durumu bir türlü atamadım dönüp dolaşıp gene buluyor yeni bene alışamıyorum konuşmak istesem konuşamıyorum kendimi dilsiz beyni olmayan biri gibi hissediyorum
Valla kelin ilacı olsa kendininkini çözer ben de farklı sayılmam senden. nerde yaşıyorsun
Diyarbakır burcun me
Balık ben, istanbuldayım
hımmm
öyle anlattıgım uzun zamandır buhranlı geciyor
D. bakırlı mısın aslen. balık burcuyla anlaşabilir misin
genelde yok 🙄
Ben de yaylarla anlaşamam. Yükselenin ne
İkizler 😂
Senle konuşmuşmuyduk biz. bi tane yaylar konuşmuştum yükseleni ikizlerdi ama aynı kişi mi bilmiyorum
Hiç bilmiyorum 🙄
Ben de bilmiyorum. Gamsız mısın
Evettt
Anladım kocanın işi zor o zaman. kova ya da ikizler erkeğiyle anca anlaşırsın sen
Giz liden çıksam gelir misin
Sadece tanımak için. Farklı amaçta değilim
Ay ne kocası ya erkekle işim olmaz
Kova ve ikizlerde sevmiyorum
Yaşlanınca yalnız kalırsın pişman olursun. hayat arkadaşı lazım herkese. Sen en iyi hangi burçlarla anlaşıyosun
of hayır zorunda filan degilm
sacma sapan seyler yazcaksan konuşmicam senle
ok sen bilirsin
Sen evlimısın
bekarım 😂
Aman banane 😓
😂😂😂konuşup duruyolar aradan kaç yıl geçmiş
Bende gitmedim valla dugun dernek sevmem bosverr
ay taktılar bana ya🙄
Haklilar
zorls mı kardesim sevmiyorum gelip kalıyolar topluca taktılar bana🙄
Ne olavakti iki goruo cikardin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin sınırlarına saygı duymayan beklentiler insanı gerçekten yorar 🌿 İstemediğin bir ortamda bulunmamayı seçmek en doğal hakkın. Ancak aile dinamiklerinde gitmemek kadar, bu durumun ardındaki duyguları doğru ifade edebilmek de önemli 🎨 İnsan sevmek zorunda değil elbette, ama kendi huzurunu korurken köprüleri tamamen yıkmamak seni korur 🌸 Peki, bu kararı alırken kendi içindeki o meşhur huzuru gerçekten bulabildin mi, yoksa kırgınlıklar hâlâ canını sıkıyor mu? 🧘♀️💛