Eşim "asla kaynanama söyleme" dediğim şeyi gidip ona anlatmış. Benim için özel olan bir şeyi. Sadece eşime anlatmıştım. Gitmiş kaynanama anlatmış. Eşime çok sinirliyim ve kırgınım. Abartıyor muyum? Haksız mıyım?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Abi niye böyle şeyler yaparlar? Şans olacak vallahi şanssssss
Şanslı olduğumu sanıyordum. Ta kii benimle ilgili herşeyi annesiyle paylaşana kadar
Üzgünüm şans filan yok sende de.
Haklısın asla söyleme demişsin ne diye gidip söylüyor. Erkek adam laf taşımaz dedikodu yapmaz. Karı gibi erkek bu
Abartmıyorsun ya olay kaynanana anlatması değil senin güvenerek söylediğin bir şeyi başkasına anlatması ve ister istemez guven kırar
Haklısın ilginç bi tip anneci mi
Anneci evet.
Burdan anlatmayacağını anlamalıydın
Anneci bir tip her zaman anlatır yani
Ona olan güvenimi kaybediyor gibiyim , soğuyorum
Yeni mi evlendiniz
30 temmuzda evlendik. daha yeni evet.
Mevzuya bak. Bence bu konuda bi uyar onu
Sinirlendim uyardım zaten. konuşmuyorum sinirden 1 saattir ağlıyorum.
Sakin ol lütfen. Çok mu özel bişeydi
Evet. benim ailemle ilgili. Ona güvenmiştim ya çıldırıcam. Güven benim için çok önemliydi. Çok sinirliyim bu yüzden. Çok kırgınım ya. o bana dese ben anneme asla anlatmazdım.
Görücü usulü mu evlendiniz önceden yeteri kadar tanımıyor muydun
Hayır görücü usulü değil. ben başka bir şehre taşındım herşeyi geride bırakıp çok acı çekiyordum. Eski sevgilimi , işimi bırakıp taşındım. Sonra hemen işe başladım. İşe başladığımda yeni biriyle tanıştım. Benim müdürümdü. 2 hafta içinde falan sevgili olduk. Utangaçtı ben adım attım. Aradan 1.5 ay geçti. gizlice evlenelim dedim. Çünkü o maddi olarak iyi değildi ailem istemeyecekti. Ve benim ailem maddi olarak iyiydi. ben üniversite mezunuyum o liseydi falan. O 1.5 ay içinde gizlice hemen evlendik. Şimdi annem öğrendi ve boşanmamızı istiyor. Bizde evet boşanıcaz. Ondan sonra istmeye gelecekler. Annem madem b**k yedin. Düzgünce baştan istesin düğün nişan vs hepsini yapsın diyor. Annemin bildiğini annen bilmesin asla dedim.
Gitmiş her boku anlatmış. ona güvenmiştim. Şimdi boşanmak istemiyorum diyor. Ortada daha normal yüzük bile yok. İstemedim zaten. dedim ki bare ses çıkarma biraz bekle tüm masrafları ben halledeyim ondan korkuyorsan dedim. Aileme deme herşeyi ben ödeyim. Çoğu kişi diyor ki paran için evlendi. Şimdi annesine anlatınca sinirlerim bozuldu. güvenim gitti ona. hiçbir şey içimden gelmiyor.
Sen kendin başarılı bir kadinken kendi elinle hayatını mahvetmis gibi bisey olmuşsun anladığım kadarıyla
Evet ailemde buna kızıyor. kariyerinde ilerle ilerle diye. o sana denk değil, ailemize denk değil vs vs Neden niye diye. Beni sevdiğini önemsediğini sanıyordum. Bu olay beni çok sinirlendirdi. Şimdi gerçekten maddiyat için mi benimle diye düşünüyorum. Ya düşün daha kendi evimiz bile yok. Evlendik ne yüzük ne ev. ben gizlice evlendikten sonra anneannemlerin evinde kaldım. Biz birlikte aynı evde bile kalmadık. Ailemde yatmadan bir şey olmadan ayrıl boşa diyor. Şimdi bu da hem boşanmak istemiyor. Hemde yatalım, çocuk yapalım demeye başladı. Bana kaç , kaçalım falan diyor. Düşünüyorum düğün vs şey masrafı için mi? Çünkü onun maddiyatı yok. hemde anasının evinde kalalım diye mi? Ben öderim gizlice dedim sinirlendim.
Ya annesinin bana verdiği tek şey 149 TL'lik mini reçel kabı. Hahah şaka gibi. bir beklentim olduğundan değil bak. Ben varlıkla büyüdüm. Küçümsemiyorum. ben ev hanımı mıyım ne yapayım kaseyi. dalga geçer gibi ya. İşin garibi ailesi beni hemen kabullendi. Bilmiyorum kariyerim ve ailemin maddiyatından mı? Birde oğlundan yaşça genç ve beğenilen biriyim. Ya onu küçümsemek için demiyorum. ama artık maddiyat meselesi düşündürüyor.
Bişey yasamadiysan tabiki ayrıl. Beceriksiz oğlunu becerikli birine postalamak peşindeler belliki. Ailenin sözünü dinle bence de. Muhtemelen senin paran için olabilir bak herseyin farkındasın
Yaşamadım evet. Artık düşünüyorum. Hazır boşanma davası açmışken gerçek boşanıcam muhtemelen. Bilmiyorum. ama annesi beni görür görmez sevinmesind şaşırdım. annesi babası sarıldı bana ya. Beni tanımıyorlardı güya. Evlendiğimiz gün benimle evlenmesine sevindi. Sanırım ailemi araştırdılar. Varlıklı olduğunu öğrenince yamarız dediler herhal.
Arkadaşlarımı dinlemedim , ailemi dinlemedim sal**k kafam.
Sözler ile davranışların çelişmesi
Demekki eşine sır vermemen gerekiyormuş
Ne anlattı ki
çok sinirim bozuldu. benim özelim sonuçta. Ailesel bir şey. Ona güvenmiştim. Annene anlatma dememe rağmen anlatmış. Mecbur kaldım diyor neyin mecburiyeti ya
Tamamda neyi anlatmış olabilir ki ailesine anlatması gerektiğini düşünmüş garip
Haklısın ya tabiki
Haklısın
Haklısın bence
Şüphe
Yalan ve bencillik
Önemli olan nedir acaba
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haksız değilsin, abartmıyorsun 🌸 Evlilikte mahremiyet ve güven en temel harçtır. Sana özel kalan bir şeyin, açıkça rica etmene rağmen başkasıyla paylaşılması kıran bir durum 🌿 Eşin belki durumun senin için hassasiyetini tam kavrayamadı. Şimdi sakinleşince onunla suçlamadan, bu davranışın sende yarattığı güvensizliği ve kırgınlığı açıkça konuşmanı öneririm 🧘♀️ Peki eşin bu yaptığının seni ne kadar yaraladığının farkında mı, seninle empati kurabildi mi 💛