Ne yapmalıyım ?

Merhabalar ben çok bıktım artık ne yapacağım bilmiyorum ailem çok huzursuz ve hiçbiri bir şey yapmıyor bana da engel oluyorlar özellikle annem evi çöp götürüyor yaa ama ne kendisi bir şey yapıyor ne yapmama izin veriyor çöpleri toplayıp çöpe atınca çöpten çıkarıp bir sürü hakaret ediyor her yer çok düzensiz hem dokunmama izin vermiyor hem kendisi yapmıyor öyle normal bir dırdır da etmiyor neyse yapayım konuşsa da yapmış olurum diyemiyorum acayip şekilde durmadan ağzında beddua kötü şeyler babam da ondan farksız şimdiye kadar tek kuruş harçlık bile vermedi tabii ben yine de bu duruma kızmıyorum ama beş kardeşiz ya kimse bir şey yapmıyor evde sanki evin bu düzensizliği bir beni rahatsız ediyor babam her akşam saat kaça kadar annemi bana kötülüyordu annem de sabahında bana kıskanç babamla gidip oturup sohbet ediyorsun yok bilmem ne diyordu halbuki ne sohbeti hep olumsuzluklar ölsem kimse mezarıma gelmesin yok bilemem ne daha neler neler öyle baskı var ki evde ne zamandan beri ya çürüdüm artık öyle hissediyorum evin her tarafı dağınık herkes ben hariç elbiselerini yerlere her yere atıyorlar evde artık nefes alamıyorum sadece elbiseler değil her şey dağınık kafam da dağınık kimseye tahammülüm kalmadı kimseyi dinleyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum hiç hem de duvarlar küflenmiş mutfağın tavanı çöküyor üstüne bir de annemle babam sürekli kötü şeyler söylüyorlar ben artık her şeyi karanlık görüyorum ne yapacak kaçmak istiyorum başka şehirde iş bulayım illa başka şehirde de değil ama artık bunaldım ya yemin ederim daha anlatamadığım şeyler bile var ama önemli olan o değil şu an ben kurtulmak istiyorum derslerim iyi değil diye okuyamadım yoksa üniversiteye giderdim de ama şu an bir iş bulsam ev tutsam kalacak bir yer bulsam sanırım o şekilde rahatlayacağım yani delirmek üzereyim evde annem dünyanın en gıcık insanı gibi davranıyor bilerek yapıyor yanımdan öyle bir geçiyor ki çarpıyor sakızı öyle bir çiğniyor ki saçma sapan insanın gururuna dokunacak şakalar yapıyor ona bir şey olsun istemem yine o bir anne bir insan ama benle o ya da ben bu evde kalamam ne yapmalıyım gerçekten yapabileceğim çözümler istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Ne yapmalıyım ?