Yaşadığınız sorunlar oldu mu aile müdahalesi, maddiyat, vs.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklınız başınızda olursa zorlanmazsınız. Ailelere sınır çekmeyi bilin ve ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı bilin rahat edersiniz süreç güzel ilerler
Nişan takıları icin ailelerle gitmek sıkıntılı olur mu sence ben ikimiz gidelim istiyorum ama ailem ille de geleceğim derse bisey yapamam sanirim
Senin hayatın değil mi neden kendi isteklerine set çekiyorsun başkalarını memnun etmek için.
Ben yine detim. tabi kendimiz allaim. diye ama ille de geekecgum detse ne olcak
Merhaba,
Ana kuzusu değilse taraflar aile müdahale edemez, etmemeli...
Ayağını yorganına göre uzat demişler, olduğu kadar...
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir..
Bu zamanda en gereksiz şey nişan düğün vs bir de isteme nişan içinde yer tutuluyor artık o başladı saçma sapan, aile arası bir isteme nişan sonra nikah kâfi
Nişan süreci maalesef iki farklı ailenin ve beklentinin teğet geçtiği, sınırların en çok zorlandığı dönemlerden biridir 🌿 Ailelerin iyi niyetli ama fazla müdahaleci tavırları ile bütçe baskısı birleşince çiftler yıpranabiliyor. Ancak bu durum ilişkinin dayanıklılık testidir. Eşinle baş başa verip ortak kararlar alabildiğinizde bu fırtına diner 💛 Peki siz bu süreçte kendi sınırlarınızı koruyabiliyor musunuz, eş adayınla iletişiminiz nasıl? 🌸
Cevap
4Cevap
Hayırlısı bence seviyorsan uzatmamali nikah kıyıp evine gitmeli düğün nişan kına boku pusuru bu işlerin
Ailem dugunsuz kabul etmez, çevremizde hig yok o sekilde evlenen hemen altında bisey ararlar dul gibi napti da dugusnsuz vs diye
Nikah da yeterli bence mutlu olmaya bak
Olmadı ailesi vermedi.
Aa neden
Uzun ya
Merak ettim kısaca anlat
Ne zman
Nasil?
Nisan ne zaman
Maddiyat etkili bence
Ecli Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?