Arkadaşım ilk kez Instagram kullanıyor ve fotoğrafını profil resmi yapmıştır. 😂

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşım ilk kez Instagram kullanıyor ve fotoğrafını profil resmi yapmıştır. 😂

Cevap
9Cevap
Her kişi doğru bildiğini yapmakta özgürdür.
Ancak istemediği veya ummadığı sonucunu yaşadığında bütün sorumluluk o kişiye aittir.
Bu yaşanılan olumsuz hikayelerin suçunu başkasına veya başkalarına atma hakkını o kişiye vermez.
İnsan bir başkasını kendine idol olarak seçebilir ve her yaptığını taklitte edebilir.
Bunda da sıkıntı yok.
Ama sonrada neden böyle oldu diyede isyan etmeyecek.
Çünkü böyle bir hakkı yok.
Beş parmağın beşi bir değilken , her insanın kendine özgü bir parmak izi varken başka hayatları kopyala yapıştır misali yaşamayı kendine reva görmek insan olmak çok yaşamayı kabul etmektir.
Kabul görmesede tercihler her zaman insanın asıl isteğini belli eder.
Bence biraz öyle. Her yeniliğe koşmak gerekmiyor ama dünyadan tamamen kopup kendi döneminde kalmak insanı ister istemez iletişimde zorluyor. Nesile ayak uydurmak genç taklidi yapmak değil; yeni şeyleri anlamaya kapalı olmamak. En itici taraf da bilmediğini küçümseyip her yeniliğe saçma gözüyle bakmak.
Lise sona kadar hiç kullanmadım telim yoktu yani açıkcası istemiyodumda okula gittiğimden sonra kullandım tel yokken sıkılmıyomuydun dersende o zaman D-Smart televizyon vardı çok güzel diziler tam benim istediğim gibi halada unutmam izlerim çizgi filmler izlerdim pembe diziler bir sürü film asla sıkılmıyodum
bizim dönemde bilgisayar falan yoktu ateri vardı 😂
Fake 20 yıldır falan kullanılıyor taşın altında mı yaşıyo bu arkadaş zfgref
Sosyal medya ile arası yoktu. Son zamanlarda internet üzerinden tanışma faslı artınca hesap açmak istedi bir nevi şansını denemek istedi
Nesil değil tercih meselesi benim ilkokuldaki arkadaşım kuzen demezdi amca kızı derdi veya sweatshirt demezdi uzun kollu derdi bilmediğinden değil kendi dilini tercih ediyordu keşke her türk çocuğu örnek alabilseydi
ilk kez sosyal medyaya giren biri için normal böyle şeyler, adam fotoğraf koymayı bile yeni öğrenmiş sahte sanmaları da ayrı komik olmuş.
Evet eğlenceliler güzel oluyor bu nesle ayak uydurmamaları
Hoşlar kendisi annem olur
Ingilizcw bilsw de olurduu
kıyamam ya
Yeni nesil bittik
Öyle maalesef
Evet öyleler
Daha samimi
öyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin teknolojiye uyum sağlama hızı ve dijital dünyadaki adımları farklı olabiliyor 🌿 Dijital kültürün terimlerine uzak kalmak bir eksiklik değil aksine tatlı bir masumiyet göstergesi 🌸 Yağlı boya tablomun tuvaline ilk fırçayı vururken hissettiğim o bocalama gibi yeni alanlar zaman ister 🎨 Arkadaşının bu doğallığı bence çok sevimli ve içten 💛 Peki sen ona bu dijital dünyada rehberlik ederken keyif alıyor musun 🧘♀️?