Eşim 30, ben 24 yaşındayım. Televizyonda yarışma programında yarışan bir kadına güzelmiş haa dedi böyle. Kadın da şansa eşimin memleketindenmiş. Oyuncu ya da manken değil normal bir yarışmacı.
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya erkeklerin gözü neden dışarıda oluyor biliyor musun çünkü şöyle bir şey erkek fantezi istiyor cinsel istek istiyor ama bunu eve gelince göremiyor yani kadınlar genel olarak dışarıda giyiniyor mesela dışarda mini etek giyiyorum Ne bileyim kilotluçorap giyiyor mini elbise cinsel ihtiyaça gelince Kadın diyor ki başım ağrıyor Ve tabii ki de erkeğin gözü dışarıda olacak ya biraz kocanıza süslenin giyinin mini jartiyer külotlu çorap giyin fantezi ve sexsi tanga olabilir onla sohbet muhabbet vakit geçirin eğer bunları yaparsan eşinin gözü dışarda olmaz aldatmaz yoksa aldatır ama kızlara kadınlara bakıyorum yani evliler yeni çiftler işte giyinmiş eşofman işte makyaj yapmıyorum vesaire zombi gibi dolaşıyor tabii ki de o erkek o kadının yüzüne bile bakmak istemez yani ben böyle düşünüyorum
Tek başına güzelmiş demesi kıskanılacak bir durum değil bence. İnsan evliyken de başka birini güzel ya da yakışıklı bulabilir; önemli olan bunu nasıl söylediği ve sonrasında nasıl davrandığı. Sürekli aynı kişiyi konuşmaya, seni onunla kıyaslamaya ya da özel bir ilgi göstermeye başlarsa rahatsızlık daha anlaşılır olur. Burada tek cümleden büyük anlam çıkarmaya gerek yok.
Belkide anlık boşluk da bulundu ya da güzel buldu sadece güzel miş ha diyerek erkek içgüdüsü reflexiydi bence kıskanmaktan ziyade saygısızlık etmiş eşinin yanında ne olursa olsun kadını tanıyan anlayan bir erkek başka bir kadına böyle bir yorumda bulunmamalı aynı şeyi siz yapsanız bir erkeğe yakışıklıymış ha deseniz hissiyatı tepkisi nasıl olurdu empati yapmak lazım
Ben sorun etmezdim ve hiç üstüme alınmazdım. Aksin düşünmek ütopik olur, yani dile getirmeseydde aklından heçenlere nasıl hük edelim insanların. Sen kendine bak kendine güven
Hisssettiğin bu rahatsızlık çok insani, kendini hiç suçlama 🌿 Ancak eşinin bu anlık tepkisi muhtemelen tamamen filtresiz bir düşünceden ibaret, sana karşı bir saygısızlık niyeti taşımıyor. Kendi memleketinden birini görünce ekstra bir yakınlık hissedip o anki beğenisini dile getirmiş olabilir. Bu durumu büyüterek kendi huzurunu kaçırmana değmez 🌸 İstersen ona tatlı bir takılmayla duygusal sınırını hissettirebilirsin. Peki senin bu anlık kıskançlığının arkasında yatan asıl duygu ne olabilir? 💛
Cevap
21Cevap
Kıskanmanıza gerek yok, fikrini söylemiş hoş bir durum değil belki sizinle biraz uğraşmak için söylemiş bile olabilir. Ayrıca yanında tazecik kadını varken orada görülen kişi onun nazarında sizden daha güzel olamaz.
hiç kıskanılacak bir durum yok ortada, gayet normal. insan gözü güzel olanı her yerde görür, bu eşinin seni beğenmediği veya aldattığı anlamına gelmez. sadece anlık bir tespitti geçip gitmiştir, büyütülecek bir şey yok.
ne münasebet, sen de tv de cikan biscolata erkeklerine agzinin suyunu akit begen ov bakalim anlayisla karsilayacak mi. ayrica karisinin yaninda niye baska birini beğendiğini soyler insan, çak agzinin ortasına 2 tane
Normal Değil Sevgilimde Önceden Babamın Doğum Gününde Bize Gelmişti Offf Hatuna Bak Taş Gibi Demişti Sinirlenerek Baktım Bana Bakmıştı Sinirlendirmekten Keyif Alıyo Zaten Beni Eminim
Güzel bulabilir, bu normal. Neden sende tepki uyandırmak için bunu sesli şekilde söylüyor? Burası sorunlu.
Haklısınız.
İstediğini vermişsin. İçten içe mutlu olmuştur.
Direkt mesafe aldım sorun çıkartmadım yinede mutlu olmuş mudur
Evet. Senin ruh halini değiştirebilme, canını acıtma gücünü elinde tuttuğunu görmüş.
sende onun yanında ay yakısıklıymış ha de oldu bitti 🙄
Eğer sonunda haaa uzatmış ise orada bir bilinçaltı kas hafızası var, bence eşine karşı briaz daha gözlemciliğini arttır.
Bir başka programda da sen şansını dene bir yakışıklı erkek gördüğün zaman vay be yakışıklıymış de bakayım tepkisi ne olacak
boş ver kız takma o kadar belki seni kıskandırmak için bilerek demiştir hoşlarına gidiyor kıskanılmak
Gerçekten değer veren adama kimse güzel gelmez abi ya bi de kırılacağını bile bile yapmış sen gidip adam da yakışıklıymış haa desen acaba ne tepki verecek
yav ne bilelim biz senin kıskanacağın şeyleri dmslskls
Gerçek ortamda olsa neyse de Tv işte da ne bileyim. Güzelse demiştir
hobaa yalandan bi sataş ya gırgıra vur geç uzatırsa ters yaparsın olur böytle muhabbetler ama uzzatmasın
Ben trip atınca bana yanaşmaya çalıştı ilgili davrandı ama ben asla yumuşamadım
sen de uzatmıcan o zaman böyle tatlı atışmalarla keyfinize bakacaksınız bence
az sonra sen de ona gidersin çözülür
Ya sinir bozucu bir şey normal davranamıyorum yani iki yüzlü olamıyorum
hayır ya off kıza bak be demediyse
senden güzelmiş he demediyse
öyle bakıp bi beğenmiştir çok büyük bi olay değil sen yakışıklı erkek görünce içinden de olsa iyiymiş demiyon mu
iki yüzlülük bi durum yok yani
İçimden diyorum ama ona duyurmuyorum yani en azından
o da onuın ayıbı olmuş ya demese daha iyiydi tabi ama kızdığını hissetirmişsin zaten yalnız çok uzatma bence ufak bi mesele
Uff evet büyük bir şry değil ama bana dokunmasını falan aska istemiyorum konuşmasın yani benimle bir süre oğlak burcuyum direkt soğuyorum üff
iletişimsizlik olmaz ama git biraz sataş ona yalandan sonra da sarılır uyursunuz yaptığını anlamıştır
Çok üstüne gitme derim ama bir tık tavırda koy ben hiç bişey demiyor umursamıyodum sonra abarttı işin cılkı çıktı.
Aldatır mı peki ileride sence böyle biri
ya erkeklerin gözü neden dışarıda oluyor biliyor musun çünkü şöyle bir şey erkek fantezi istiyor cinsel istek istiyor ama bunu eve gelince göremiyor yani kadınlar genel olarak dışarıda giyiniyor mesela dışarda mini etek giyiyorum Ne bileyim kilotluçorap giyiyor mini elbise cinsel ihtiyaça gelince Kadın diyor ki başım ağrıyor Ve tabii ki de erkeğin gözü dışarıda olacak ya biraz kocanıza süslenin giyinin mini jartiyer külotlu çorap bir şeyler giy in yani cinsel istiyorsa yapın bak bakalım dışarıda oluyor mu gözü
@gayçocuk12 Valla kusura bakma Adreina Lima, Shakira gibi alımlı bakımlı kadınların aldatıldığı bu dünyada senin bunları demen manasızdır erkekler sürekli aynı yemeği yemek istemez. Ki çok duydum kocama fantezi dünyam çok genişti ama beni aldattı diye... Çok nadir öyle aldatmayan.
öyle bir şey ben kendi adıma söylüyorum madem karım bana fantezi ve biten kıyafet dışarı bir kıyafetlerini içerdik iyice yani falan benim için özelsnse Ne bileyim makyaj ruj oje mini etek mini elbise kilotluçorap dantel file çorap bana özel kombini yapsa ben yani niye aldatayım ki benim gibi düşünen erkek vardır yani
@gayçocuk12 Bekar erkek düşünceleri bunlar. Evlenınce işin rengi değişir ;)
abiii ben% 100söylüyorum sen eşine giyinmezsen süslenmezsen anlayışlı olmazsan sürekli adamı sıkarsan mesela cinsel ilişkide sürekli başım ağrıyor dersen kusura bakma aldatabilir
@gayçocuk12 Bu dediklerinin tersini yapsanda aldatılıyosun diyorum hâlâ aynı şeyleri zırvalamışsın erkek beyni çok yoramam kendimş
ben kendi adıma söyleyeyim ozaman bazen kadınlarda aldatıyo başkasıyla cinsel ilişki yaşıyo arkadan vurduruyo ozaman napmalı erkekleğin malı tatmin etmeyince aldatırsa
@gayçocuk12 DİVADIR onlar
divadır derken
@gayçocuk12 kraliçedir
bence afedersin oro... pu bence hem kocam beni aldatmasın diyo hem kendi aldatıyo n'olacak
@gayçocuk12 çocuk bir sus be
tamam söylemek istemezdim ama
kusura bakma özür dilerim yani erkekle kadın aldatınca ikisine de güven olmaz bence?
dm gelir misin
@gayçocuk12 hayır
neden?
@gayçocuk12 sanane
ya ben güzelce soru sordum?
kızz demedi deme bu yakında seni aldatır. gözü dışarıda
Araştırılsın. Ordaki kadın eşinin bir tanıdığı olmasın :D
Yok yok tanımıyır
Televizyondski kadın güzel olduğu için televizyonda.
böyle ömür mü biter şaşkaloz
ben olsam bende kıskanırdım arkandayım bacım
tv deki kadınla tanışma ihtimali olmadığına göre
Senin yanında demesi hoş olmamış
Bence aşırı kıskançlık olmus
Fazla mı kıskançsın acaba
E et senin nasıl fizign
Birsey sorabilir miyim genel olarak mutlumusun
Ben rahatsız olurum seni bilmem
Seni kızdırmak icin söylemiştir
Kızardım boyle bisey diyemez
Bu kadar kıskanç olmayın ya
Dövelimmi iş çıkışı kocanı
Seni beğenmiyor mu peki?
Beğeniyor aşırı beğendiğini söylüyor hatta
Ee belki o * öyle istemsizce çıkmış olabilir ama bilemedim şimdi o kim sen nasıl birisin
Ben kıskanırım yaa
Bence gereksiz Okdr da olmaz
normal falan degil saçmalık
Kafasını kır
Zi. Kesi gelmiştir.
Normal ya
Bence biraz göster adama
Kıskandın mı peki
Ay çok kırıcı
Sen bilirsin
Allahtan televizyondaymış😂
kafasına tava at abla