Bana hep evlenelim çocuğumuz olsun diyorlar sinir oluyorum sanki sadece çocuk için varım gibi niye erkekler böyle ya
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana hep evlenelim çocuğumuz olsun diyorlar sinir oluyorum sanki sadece çocuk için varım gibi niye erkekler böyle ya
Ne istiyorsunuz anlatsaniza biraz. Evlilik istemesek çocuk hayalimiz olmasa ayrı dert. Eski devir ne güzeldi kızlar evlenmek istiyorlardı , bir şeref bir ar vardı. Şimdi kızlar değil erkekler istiyor artık.
İlişkide önce kendi varlığının, kadınlığının ve bireyselliğinin görülmesini istemen çok doğal 🌿 Karşındaki kişilerin doğrudan gelecek planlarına odaklanması, seni şu anki halinle tanımayı kaçırmalarına sebep oluyor. İnsan önce partneriyle bağ kurmak, çocuk hayalinden önce birbirini keşfetmek ister 🌸 Bu durum seni değersiz hissettirmesin; doğru kişi seninle bir hayatı paylaşmanın tadını çıkaracaktır. Bu beklentini onlara açıkça söylediğinde nasıl tepkiler alıyorsun? 💛
Cevap
7Cevap
Daha ne istiyorsun sen söyler misin zaten o amaçla değil mi çocuk doğuracaksın işte direk seks mi yapalım diyecek seks icin mi varsın yoksa sacmaliyorsununuz bazen
yaş aralığı doğruysa doğrudan sonuç odaklı hareket ediyolar
kendilerine sinirsiz kole ve hizmetci ariyolar kisaca
Tesettürlü ve balıketlisindir
Hayır
Ne olarak görülmek istersin?
Obce cocugu yapalim nikah da kısmet demek bu
Tamam gel sadece s***kşelim o zaman
Ya güzelsindir ya da namuslu
İkiside
E o zaman işte bu ikisi yüzünden
Güzel misin
Ben tam tersi fldpdl