25 olacağım kasımda, evde kaldım değil mi 😞 Görücü falan da yok nasıl evleneceğim ben
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 25 olacağım kasımda, evde kaldım değil mi 😞 Görücü falan da yok nasıl evleneceğim ben
Evlilik istemek ne saçmalıktır ne de utanılacak bir arzudur. İffetini koruyup helalinden bir yuva istemek, fıtrata ve sünnete uygun güzel bir niyettir. Görücü çıkmaması da “evde kaldım” demek değildir. Nasip Allah’ın takdiridir; kulun vazifesi harama düşmeden sabretmek, dua etmek ve helal sebeplere sarılmaktır. Allah, hakkında hayırlı olanı en güzel vakitte nasip etsin.
Evlenmek istemeniz normal ama 25 yaşına gireceğim geç kaldım diye düşünmeyin. Rabbim gönlünüze göre birisini nasip etsin. Her şeyin bir vakti var. Vakti geldiğinde Rabbim karşınıza çıkaracaktır.
Amin
Acele edip yanlış kararlar vermeyin derim. Sabırlı olup bekleyip karşınıza çıkan görücüler olsun, normal sizin tanıştığınız kişiler olsun iyi tanımaya çalışın.
Biri yok
İnşallah Rabbim karşınıza çıkaracak vakti gelince. Dua edin, sabırlı olun 😊
saçmalama ne evde kalması, yaşın daha çok genç. hayatın telaşına kapılmadan doğru insanı bulmaya odaklanmak lazım, o işler kısmet işi aceleye gelmez.
yani böyle evham yapmanızı asla anlamıyorum 35-45li yaşlarda olup kariyer peşinde koşturan ve henüz evlenmeyi düşünmeyen bir ton kadın varken siz nasıl “evde kaldım.” diyebiliyorsunuz? ayrıca herkesin elbet bir alıcısı olduğuna inanırım ama olay evlenmek için evlenmek değil hiçbir zaman. evlilik hayattaki en büyük kumarlardandır.
Evlenmek için evlenmem zaten ama ben evlenmek istiyorum artık bence bu yaşlar çok uygun
Sevgili sardunya000, 25 yaş kesinlikle evde kalmak değil, hayatın en güzel, kendini keşfettiğin dönemlerindendir 🌸 Evlenme isteğin çok doğal ama bunu bir panik veya baskı haline getirmemelisin 🌿 Doğru insanla doğru zamanda karşılaşmak inan kısmet işidir. Kendini sosyal ortamlara açmak, hobilerine odaklanmak bu süreci daha keyifli kılar 🎨 Sen önce kendi hayatını güzelleştirmeye odaklan, aşk hiç beklemediğin anda gelir 💛 Şu an seni en çok ne telaşlandırıyor peki? 🧘♀️
Cevap
32Cevap
git evlen
Yoo niye saçma olsun ki? Oradan oraya sevgili adı altında saçma sapan ilişkiler kurmak yerine evlenip eşinle yuvanda mutlu bir ömür geçir
Aynen bacım işte kimse anlamıyor yardımcı da olmuyor dua et nolur evleneyim hayırlısıyla 😞
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏
Amin🥲
Aday var mı sormustum
Kız zaten soruda yazmış görücü falan yok diye yani boş boş sormak için soruyorsun gerçekten ya, kendi yorumunda yazmışsın zaten benim yoruma niye atlıyorsun?
Görücümü 😢
Ay bu gerçekten okuduğunu anlamıyor 😂
Görücümü kaldi bu devirde
Yav bir git kimlerle muhatap oluyorum Allah'ım
@Imam_kemal sana cevap verdim niye arkadaşımı rahatsız ediyorsun
Rahatsizmi dedin
Sardunya boş ver bunu ben saldım gitti zaten durumu belli
Sen 25 te evde kaldıysan ben öleyim jsjsjsj ne alaka ya insanlar artık 35 40 ta evleniyor
Geçen gün bir daha sevemem aşık olamam diyen kişi değil misin sen dsfgkldfg
Evet
ayyy kanka ben de evlenmek istiyorum kız bulamıyorum cinsel hayat ta sevgilim olmadı yani bir şey soracağım
27 yaşındayım ben bile evlenmiyorum çok erken diye düşünüyorum. Sen daha 25 yaşındasın evde kaldım nie diyorsun sıkıntılı mısın kardeşim.
25 yaşında evde kalmak mı ben 32yim o iş nolacak :D
burada baya sana uyacak yaşta var. şimdi gelir taliplerin.
Bu güzelliğe nasıl görücü yok
Off yerimmmm
Yaaaaaaağğğğğ😗😗😗😗ham
Evlenip mobilya mağazası gezeceğine bekar kalıp Dünya'yı gezin.
Bir şeyi çok İsteyince olmuyor
Öyle işte
Bırak
Seninle kesişebilecek insanlarla birlikte olabilmen onemli. Bu da tamamen kader isi bence. Gerisi de kulların kalbindeki niyet. Allah tez zamanda mutluluğa erdirsin cümlemizi
Sana görücü yokmu cidden? Ben günlük isteyen oluyordur diye düşünüyordum.
Hahahaha teşekkürler ama pek dışarı çıkmıyorum nolacak bilmiyorum
Ben de istiyorum ama çapkın bi izlenim veriyorum herhalde
Evlen kız neyi bekliyorsun
Sen evde kaldıysan bir haydi hayde evde kaldık yaş 30 evlenmek istiyorum ama düzgün biri yok
Değil saçma ama he diyince de olmuyor.
İyi bizim için bir mahsuru yok evlenebilirsin
25 te evde kalmış değilsin abartma 🤦🤦
Yaw görücü niye olsun 80lerde miyiz
Bi evlenen bi evlenmeyen pişman anam zaten
Gel biz evlenek canım 🤣🤣 @sardunya000
Acele etmeyin vardır kısmetiniz. Hayırlısı
Alayım seni kendime dicem de ben çekemem 😄🤣
ciddi ciddi sen ne ala
Bende evde kaldım 27 yim
Nasip bazı işler
Doğululara benziyorsun orada yok mu görücü işi