Evlenmek istiyorum olmuyo napıyım?

30 yaşındayım evdeyim çalışmıyorum. Bu yaşa kadar flörtlerim oldu ama hep terk etti ve hepsi beni çok fazla yaralayarak gitti. Artık kimseye inancım kalmadı aşka sevgiye filan inanmıyorum. Bu yaştan sonra aşık olmayı da beklemiyorum ama en azından bana saygı duyan ve kibar davranan biriyle evlenip kemdi düzenimi kurmak istiyorum. Benden küçük herkes evlendi bende olmadı hiç. Etraftaki insanların acıyarak bakmasından bıktım. Aileme söylüyorum en azından görücü usulü olsun dşye umurlarında değil. Ailemle yaşamak istemiyorum artık benim yaşlarıma yakın biriyle bi düzen kurmak istiyorum. Çocukluğumdan beri hayalimdi anne olmak. O kadar çok istedim ki.. işe gir filan demeyin bu zamana kadar çok uğraştım sayısız sınav mülakata girdim pes ettim. Çalışmak istemiyorum. Küçük bi yer açmak için eğitim alıyorum bu yaştan sonra başka bişeyle uğraşamam artık. Kendime ait küçük bi merkez açıyım eşim çocuklarım , küçük bi evim olsun , kimsenin yanında fazlalık gibi durmuyum istiyorum artık. Çok mu şey istiyorum?

Evlenmek istiyorum olmuyo napıyım?