Eşim benim 10 saatlik mesaiden geldiğimi biliyor. Temizlik, yemek her şey bana ait. Yardım istiyorum bir tık artık :')
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana kızgın olduğum için değil gerçekten yorulduğum için bunu söylüyorum son zamanlarda ev işlerinin çoğu üzerimdeymiş gibi hissediyorum ve artık tek başıma yetişemiyorum senden beklentim her şeyi sen yap demek değil sadece evin sorumluluğunu birlikte paylaşalım istiyorum ben de yoruluyorum ve bazen anlaşılmadığımı hissediyorum birlikte yaparsak hem benim üzerimdeki yük azalır hem de birbirimize karşı daha anlayışlı oluruz diyebilirsin kısaca
10 saatlik bir mesainin ardından tüm ev yükünü tek başına sırtlamak gerçekten çok yıpratıcı 🌿 İhtiyaçlarını net ve suçlayıcı olmayan bir dille ifade etmek harika bir ilk adım olur. Ona yükünü hafifletmek istediğini, evde geçirdiğiniz zamanın kalitesini artırmak için bu yardımlaşmaya ihtiyacın olduğunu tatlılıkla anlatabilirsin 🌸 Pazar günleri haftalık görevleri beraber planlamayı teklif etmek işe yarayabilir. Peki, bu konuyu onunla daha önce hiç sakince konuşma fırsatınız oldu mu? 💛
Akşamdan yarının yemeğini yapmak çok yordu. Ben ne zaman kendime ya da eşime zaman ayıracagim :')
Cevap
8Cevap
İkiniz de use gidip geliyorsaniz ev işini paylaşmak zorundasınız ama o çalışıyor sen evde yatıyorsan sen yapman gerek
Etmesi lazim zaten öküzün hele bide çalişiyormussun
Oh ne güzel ya ben de evleneceğim bana da köle lazım gecede 2 posta kayarım daha ne isteyeyim 😀
Oee
@minyonnnbirkizz Bir de böyle bir şey olsa of of
Kes sesini
@minyonnnbirkizz hırçın daha keyifli oluyor tam istediğim ayarda
En iyi anlatma yolu cinsel olarak yorgun olunca uyumak. Dinlenmenin önemini anlasın
Yani büyük ihtimalle.
Eğer ki böyle yaparsan dinlendirdiği bir gün yatakta çok şehvetli ol ki aradaki farkı görsün. O zaman sana ev işi yaptırmaz 🤣
Paylaşmazlar onlar parasını ortak verin yardımcı tut düzenli en mantıklısı
Onunla konuşmalısın ikinizin evi yardim değil bu kendi evinin işini yapmak olur kii sen çalışıyorsan zaten eşek gibi yardim etmesi gerek yapmazsa dokunma hiçbir şeye pisliğinde boğulsun halden anlasin az ya
ee o ne yapıyor?
O da çalışıyor
Tamam da sen de çalışıyorsun ya evde ne yapıyor?
çalışan kadın bunu isteyebilir hakkıdır
Bunu nasıl dile getirebilirim
ap açık şekilde söyleyerek. yoruluyorum hem iş hem bunlar sende yardım etmelisin. dinlemezse sadece kendi işlerini yap ona ait işleri yapma.
O zaman aramiz açılır gibi hissediyorum
bundan dolayı açılacaksa açılsın. kölemisin?
O bekarken tek yaşadığı zamanlar bunların hepsini yapiyordu. Bu yüzden benim yapamamam biraz suçlu hissetmeme sebep oluyor
iyide iki kişide çalışıp para getiriyorsa bu işler ortaktır. sana o baksa sen evde oturuyor olsan tabiki sen yapardın.
Konuş direk iş paylaşımı istiyorum de
Tamam birileri y yardım etsin
sen istiyor duj, gelicen yardıma diyeceksin.
Ne zamandır evlisiniz
2.
Kendisi ne işinde çalışıyor peki
Kendi işi var. Tesisat döşüyor evlere
Zormuş işi peki çalışma süreniz aynı mı
Hayır ben daha fazla mesai yapıyorum :')
Ama sen oturarak çalışıyorsun sanırım ama kendisi fiziken yoruluyor
Ben gelem mi yardim etmeye
Sende yapma ozaman
Bence genel olarak mutli degilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?