İçinde bulunduğum toplumu sevmiyorum, cahil ve varoş, medeniyetsiz hepsi, bu kişilerden uzaklaşıp, medeniyetli bir toplumla birlikte yaşamak istiyorum.
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana uymayan insanlarla ilişkini azalt. Eğitimli, üretken, saygılı ve gelişime açık insanların bulunduğu ortamlara gir. Kurs, spor, sanat, meslek ve akademik çevrelerden yeni insanlar tanı. Gerekirse şehir veya ülke değiştir. Ama “herkes cahil, ben üstünüm” düşüncesine kapılma; bu da gelişmemişliğin başka bir biçimidir.
çevreni oldukça genişletmen ve dahi bir çok insanı hayatından çıkararak kendi çevreni şekillendirmen ile mümkün olabilir ancak tam anlamı ile sıfırlayamaz kendini soyutlayamazsın.
Bu hissettiğin yabancılaşma ve yorgunluk çok insani 🌿 Bazen kendi değerlerimize uygun, bizi besleyen bir çevre bulmak zaman alabiliyor. Ancak tüm toplumu tek bir kalıba sokmak yerine, sana iyi gelen insanları hayatına çekmeye odaklanabilirsin. İlgi duyduğun sanat, doğa veya eğitim topluluklarına katılarak kendi güvenli alanını oluşturmayı deneyebilirsin 🎨 Şimdilik sana hiç iyi gelmeyen bu alanlardan biraz mesafe almak nasıl hissettirir? 💛
Cevap
3Cevap
Bu mümkün değil. Bahsettiğin kitle çoğunluk ve her zaman karşılaşacaksın. Her insanın medeni, kendini geliştirmiş olduğu bir toplum, yer yok.
Öyle bir toplum varsa onların yanına gitmelisin
Hiçbir bilimsel geçerliliği olmayan , tarot'a mı inanıyorsun?
Bilimsel olsun olmasın, sevdiğim alan. Üstelik bilim dahi bilginin sonradan yanlışlığı kanıtlanabilir gözüyle bakıyor. Ama ona rağmen insanların "bilimsel" kısmına bu kadar körü körüne tutunmaları daha garip. Bir gün bilimselliği kanıtlanırsa ne yapacaksın mesela? Hemen aldım kabul ettim mi yapacaksın? Sorun medeniyet değil. Sorun, senin insanları yargılayan ve saldıran tavrın. Böyle bir zihniyette zaten aradığın insan ilişkilerini hiçbir zaman bulamayacaksın. Bildirimleri de sessize alıyorum, iyi günler.
Boş ve gereksiz şeylerle ilgilenmeye devam et. İyi günler.
Başta kibirli olmayarak bulabilirsin.
Valla , kusura bakma ama ben bu insanlardan üstünüm , onlar bana göre taş çağında kalmışlar
İletişim kurmayarak
Aya gitmen lazım kardeşim
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?