Kötü ve gelişmemiş olan insanlar benden uzaklaşmaya başladı?

Arkadaşlar kötü, sapik , kalitesiz, rezil, alçak, karaktersiz insanlar ben kendi karakterimi ve düşüncelerimi ortaya koyunca hepsi benden on metre uzaklaşti daha da önemlisi güzel giyindim hiçbir kadına bakmamaya başladım özgüvenli yürüdüm, davrandım bazı kezbanlar hani 10/6-7 LİK kızlar dan bahsediyorum bunlar böyle sanki dünya tersine dönmüş gibi bana kaba davranmaya başladılar görmezden gelmeye başladılar ulan oğlum 2 gün önce ağzımın içine düşecektiniz noldu yani şimdi anansini satım havalı davrandık diye nasıl da kabuklarına çekildi ler anansini satım ama merak etmeyin 10/7 nin üstündeki diyer kızlar biraz daha ılımlı ama bazen bilerek aniden dönüyorum bakarken tak yakalıyorum bu in. nlre yürümüyoruz diye bizi ezmeye kalkıyorlar bide üste bahsettiğim aşağılık erkekler de nasıl normal karakterimi düşüncelerimi koydum masaya onların yaptıklarını şerefsizliklerinive haysiyetsizliklerini hissettirdim ve hepsini ben hayatımdan atmaya kalmadan yavaştan etrafımdan dağılmaya başladılar arkadaşlar bu da demek oluyor ki kız erkek fark etmez dingil insanlardan çevrenizde istemiyorsaniz, kısaca , karakterinizi düşüncelerinizi sınırlarinizi fikirlerinizi ve standartlarinizi çok çok NET bir şekilde karşıya iletmeniz lazım ve bide altın kural taviz kısma acayip önemli bu arada, benim sorunum değil, onu sen düşün, ya da yapcak bişey yok , hayır , İmkansız, Gibi kelimeleri hani desem mi diye aklınıza geldiği gibi söyleyin yoksa bu hastalıkli insanlardan kurtulamazsiniz ve yorulursunuz Allah herkesi böyle insanlardan uzak tutsun. hayirli akşamlar

Kötü ve gelişmemiş olan insanlar benden uzaklaşmaya başladı?