Evlenmicem kardeşim, istemiyorum. Hayatıma mı sıçıyım evlenip
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmek senin hayatını kurtarır. Ya hayatında çoluğun çocuğun ailen olmayacaksa niye yaşıyorsun. Kedi besleyip köpek salyaları ile gebermek için mi? Annen baban ailen mantıklı insanlarmış. Başlarına bela olmuşsun belli ki
Aynı evde değiliz ki beni istememek için söylesinler geri kafalılar herkes evlenmek zorunda değil
Herkes evlenmek zorunda değil diyenler haklılar. Herkes evlenmiyor zaten. Kadıköyde sokakta kedi köpek besleyip herkese homurdanan, tek başına köpeği ile geberip, cesedi koktuktan sonra fark edilen teyzeler de evlenmedi. Keyfin bilir... Şimdi gençlik yaşının hamakatıyla böyle söylersin. Ama yaş bir noktaya gelip bir çocuk başı okşamayınca insan üzülür. Evet Kadıköylü kokoş teyze evlenmek zorunda değilsin. Annen de zaten başına kalacaksın diye değil seni sevdiği için bunu söylüyor. Tabi hiç anne olamayacağın için evlat sevgisinin ne olduğunu hissedemeyeceksin bile. Annen senin için neden tedirgin oluyor anlayamayacaksın bile. Devam
Çocuklardan nefret ederim zaten doğru kararı vermişim
Tamam sen 10 çocuk yaparsın onur
Elçilikte ingilizce-fransızca tercümanım muhtemelen denk gelmeyeceklerdir🙂
Hım Bir Fransız şeyliği sezdim. Bunların filmleri de böyle ya... İnsan hayatlarının hiçbir yerinde önemli değil. Her bokları gösteriş. Bu kadar etten kemikten bir millet daha var mıdır ya... Ruhu olan şeyleri bile sadece taklit ediyorlar. Böcek gibiler. İngilizler de bunların bir tık üstü işte. Al birini vur ötekine. Yeşil Pasaportum var Fransa her aklımdan geçtiğinde bir midem bulanıyor. Irkçılıktan değil Fransız ihtilalinden dolayı.
Seni çok iyi anlıyorum, üstündeki bu yoğun beklenti hissi gerçekten çok yorucu olabilir 🌿 Aileler bazen kendi kaygılarını ve mutluluk tanımlarını bize dayatmaya çalışırlar 💛 Onlarla çatışmak yerine, kendi hayat planlarını ve sınırlarını net, sakin bir dille ifade etmek en sağlıklı yoldur 🎨 Senin için doğru zaman gelmeden atılan adımlar mutluluk getirmez 🌸 Şu an kendi sınırlarını çizerken en çok hangi noktada zorlanıyorsun? 🧘♀️
Cevap
14Cevap
kendi evine çıkarak
aynı kafadayım, net bir şekilde kestirip atacaksın başka yolu yok. benim hayatım benim kararım diyip konuyu kapatacaksın, üstü kapalı konuşunca anlamıyorlar.
Ailenin küçük finosu olarak yaşamaya devam ettikçe, kurtulamazsın. Evi terk et, kendine hayat kur Rümeysa
Ayrı evdeyim zaten😂😂 daha ne kadar ayrılayım mahmutçum
Çok arıza bir tipi ailenize gösterin, ben bu adamla evlenicem diye. Bi daha baskı yapmazlar:)))
Sanki kolaydı aq evlenecek birisini bulmak buldun 6284 var
Aynen böyle söyleyeceksin işte.
Anlamıyorlar🙂
Şu ortaçağ zihniyetinden kurtulamadılar. Evlilik güzel olsa Avrupa gibi gelişmiş ülkelerde oranı yüksek olurdu. Nerde geri kalmış veya gelişmekte olan ülkeler var, hepsi takık bu evliliğe.
Öyle bir hata yapma el hayatını mahfeder
Digrundiyisun gez eglen
Bunu açık a söyle böyle işte
Mecbur evleneceksin başka çaren yok
Evlenme
Kurtulman biraz zor
Ayrı ev çözüm
Hayatina neden sicmis oluyorsun?
Dinleme
Yildirarak
Yaşın kaç
26
Ben de 26yım bizimkilerde evlenmemi istemiyor aksine
Ne güzel 😔😔
Niye ısrarcılar bu kadar ev kızı mısın
Hayır kendi evime çıktım okudum mesleğim var çok saçma yani baskı yapmaları geçen kalmaya gitmiştim susmadılar
Ev kızı olsan da saçma çalışsan da sen istiyorsan evlilik düşün. Ben mesela istiyorum ama ailem önceliğin kariyer olmalı diyor
şans kısmet
Net ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?