Evlilik yolu gözükünce mecbur düzgün birini bulacağız diye onlara yöneliyoruz. Bu sefer de egoları mı tavan yapmış, yoksa alayı mı böyle bilemedim, hepsi maddiyat peşinde
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
gördüğüm kadarıyla çalışmayanların beklentisi çok oluyor, kendilerini güvence altına almak istiyorlar sanırım
Aslında görmemiş olanı sıkıntı. Karnı doysa dahi gözü doymadığı sürece hep ister
Maalesef kızlarda bu var sorsan erkeğe ve erkeğin parasına ihtiyacımız yok olur
Kadın şeytanı borca sokar bunu bilerek evlen sonra ağlarsın
Sıkıntı baba sıkıntı
Kendinizi sevin başkalarını değil
Sadece muhfazakarlarmi duzgun? Komiksiniz
En azından çıplak gezen kızlar gibi bedenini teşhir etmiyor. O bile yeter
La oğlum ne anlatıyorsun sen?
Yarı çıplak gezen kadınlar aslında maksadı iyilik meleği olmak mı yani. La kalk si*ktir git senin gibi mezhebi geniş kızlara anlat bunları
İnançlıysa inancının gerektirdiği kuralları niye yapmıyor?
Müslüman olmak sadece ibadetlerini yerine getirirken mi oluyor? Ya diğer zamanlar, hal ve hareketleri, ne giydiği, nasıl davrandığı.. bunlar da önemli
Arkadaş sen de az önce böyle diyordun şimdi ise böyle diyorsun. Hele yerinde durda rengini görelim. Bukalemun gibisin mk
NefesDuaa her kapalı kız iyi olacak diye bir şey yok tabi. Ama hem bedenen kendini koruyan hem de karekter yönünden düzgün biri de onlardan çıkıyor. Açık bı kız iyilik meleği de olsa açık giyindiği için bile benim gözümde bitmiştir.
La kapılarda 1 tane çıkıyorsa açıklar da 10 tane çıkıyor. Açıklar zaten öyle oldukları için göze batmıyor. Ama kapalı biri yapınca tutup hepsine mâl ediyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik hazırlıkları sürecinde yaşanan beklenti karmaşası seni biraz yormuş anlıyorum 🌿 Kendi değerlerine uygun birini ararken hayal kırıklığına uğramak üzücü. Ancak bu durumu tek bir gruba bağlamak yerine, günümüz ekonomik şartlarının ve değişen yaşam standartlarının insan üzerindeki etkileri olarak görmek daha sağlıklı olabilir 🌸 Genelleme yapmadan, kendi sınırlarını ve değerlerini netleştirerek ilerlemek en güzeli. Peki senin için bir ilişkideki en temel ve vazgeçilmez değer nedir? 💛