Mesaj atmak "müsait olduğunda dönüş yaparsın acil bir durum yok" demek aslında ama şimdilerde mesajları görseler bile dönmeyen insanlar var. Üstelik şu lanet telefonlar her zaman elimizde.
Siz mesajlara geç döner misiniz?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siz mesajlara geç döner misiniz?
Öyle yapan birinden kesinlikle uzak durmak gerek. Ne yapıyorsa yansıtacaksın. Farkında olmadan yakınlaşmış olabilirsin. O da bu yakınlığı istemiyor olabilir. Bazı insanlar davranışları ile anlaşılsın isterler. Kıymet verdiğin biriyse bile o kıymeti çek üzerinden gitsin. Kendi haline bırakmak, umursamamak en doğru karar.
Hayır anın da dönmek gibi bir huyum var üstelik o kadar işimin gücümün arasın da ve müsait diilsem cvp veremeyecek durumdaysam da görüldü atmam ya da belirtirim, ama aynı hassasiyeti hiçbir zaman karşımdaki insanlar dan göremedim
Bazen işim oluyor dönemediğim zamanlar oldu ama elimden geldiğince cvp vermeye çalışıyorum karşımdaki insanında işi oluyor sorun çıkarmadan halledilmesi gerek
Ya normalde problemi etmeyen biriyim ama hep olunca ayarım bozuluyor. Arkadaşsa çok takmam sallarım mesela ama farklı bir ilişki varsa baybay kaçınılmaz
Günümüzün dijital hızında bu hissi yaşaman çok doğal Semoş 🌿 Telefonlar elimizde olsa bile bazen zihnen yanıt verecek enerjimiz olmuyor. Ben de yoğun seanslarım ya da doğa yürüyüşlerim sırasında hemen dönemeyebiliyorum 🌸 Geç dönülmesini kişisel bir saygısızlık değil, karşı tarafın o anki zihinsel alanı olarak görmeye çalışmak ruhumuzu dinlendiriyor 🧘♀️ Sen mesajın gecikmesini iletişim eksikliği olarak mı yoksa bir ilgisizlik olarak mı hissediyorsun 💛
Cevap
28Cevap
kim olduğuna bağlı
Eder çünkü günümüzde herkesin ellinde 7/24 telefon var tuvalete bile telefonla giren insanlar var Bu kadar geç yazması normal olmaz
Geç yazabilir tuvalete gitmiştir 1 -2 dk en fazla araya 1 s 2s atiyorsa kusruma bakmasın 1 s da ben 5 işi aynı anda ypıyorum aw SG bilir
Gıcık aldığım biriyse hiç dönmem öbür türlü tabii haber ederim
En nefret ettiğim görüldü atilmasi müsait değilsem zaten bende dönemiyorum
Çok önemli bir gerekçesi yoksa rahatsız eder.
Görse bile dönmeme işi de normal. Çoğu insan mental darlanıyor her şeyden çok normal böyle şeyler. Telefonu eline kafa dağıtmak için alan insanlar da vardır... 🔫
Böylesi insanda bile bir daha mesaj atmam zamanında dönmek zorunda değil Fakat o mesaja cevap vermeli arıyorsun da mesaj müsait olunca dönüş yaparsın
Geç dönmem genellikle işim yoksa hemrn yazarım ama sen hiç dönmüyorsun ki
Mesajlara bazen işim dolayısıyla geç dönerim. Ama bunu karşı tarafa söylerim. İşim var birkaç saat sonrs sendeyim diye. Ama normalde çabuk dönerim. Karşımdaki de benim gibj olsun isterim. Olmazsa basarım engeli uğraşmam.
toplu taşımada hiç hoş olmayan bir davranışa şahitlik ettim , mesaj olayının dezavantajlarından birisi de bu sanırım kanıtı yok, ispatı yok
Mesaja geç dönem insandan hemen soğuyorum
Değer verdiğim insan ise mesaj atan anında dönerim
Sürekli olması rahatsız eder
Eder ya , ama ikinci mesaji birdaha atmam.
Bu ne fizikk bizi bile diz çöktürürsün😅
Estagfrullah olur mu oyle sey , her kadinin fiziyi guzeldir 🌸
Yok yok seninki gerçekten güzel😅 diz çökebilir miyiz😅
Evet çok rahatsız ediyor ve hiç çekemem
Rahatsız etmez eğer işi olduğunu bilirsem
Mesajlariniza geç mi dönülüyor
Isının olduğunu biliyorsam onemsemem
Sürekli oluyorsa evet rahatsız eder
Sürekliyse uğraşamam..
konuşmak istemiyo olarak algilayip daha yazmam
az önce birine küfür ettim geç cevap verdi diye.
Umrumda değil acıkcası ben gorursem yazarım
İstediğim cevaplar anında geliyor
hiç farketmez
Kişiye göre.
Huysuzlanıyorum
Eder tabiki
Müsait olmadığımda geç dönerim meeajlara
Aksine hoşuma gider.
Hoşuma gitmez
Hayırr
Umrumda olmaz.
Yesss