Bence doğru, çocuğuna nafaka vermek zorunda her erkek, şimdi yalaka hemcinslerim gelir doğru değil diye shshsja
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden adil olmasın? Hiçbir kadın çocukları anasının evinden çeyiziyle getirmiyor. Zaten erkeklerin geneli minnetle nafaka veriyor bide dünyaları bahşetmiş gibi davranıyor. Ne güzel hayat 3 kuruş parayı minnetle ver başkada sorumluluk alma miss valla.
Vallaha ilk defa mantıklı konuşan hemcinsime denk geldim helal olsun kız sana mecbur vermek zorundalar yemin ederim erkeklere yalakalik yapa yapa prenses olmuş erkekler
Nafaka konusu, hem hukuki hem de psikolojik açıdan çocuğun üstün yararını göz gözetmeyi gerektiren hassas bir alandır 🌿 Evlatların cinsiyet ayrımı olmaksızın, hayat standartlarının korunması ve sağlıklı gelişimleri her iki ebeveynin de ortak sorumluluğudur. Erkek veya kız çocuk fark etmeksizin, onların geleceğine katkı sağlamak bir yük değil, sevgi dolu bir sorumluluk olmalı 🌸
Peki sen ebeveynlerin bu süreçte çocuklarına yaklaşımını nasıl değerlendiriyorsun? 💛
Cevap
3Cevap
E saten normali bu değil mi. Çocuk onun çocuğu ya ona para vermek zorunda bakmak zorunda babası çünkü
Mantıklı bir erkek düşüncesi helal
Hani eşitlik hani feministlik nerde?
Defooool
Çok ayıp bu ne biçim uslup boyle yakısıyormu senin gibi bir hanım efendiye?
sen bakamıyor musun çocuğuna
Ben evli değilim... Ayrıca bu soruyu sordum çünkü mecbur bakacaksınız çocuklarınıza essek gibi hemde
Ulannn qrspuu çocuğu istediğin kadar zitlas beni egdiremez senin gibileri gene dikime konuşurum gene dik dik davranırım sana boyun eğmemmm hele senin gibilerinr bende daha inatlasirim daha zitlasitim sıkıntı yok
Hahah öyle bir öyle bir verirsinki ske ske hemde
Çok şükür senin gibilerine boyun egmem Allah'ın izniyle s.. K kafalı seni bı tane vardı senin gibi hayatımda sktri çektim qrspu çocuklarına tahammülum yok
Ulan mecbur verrcen öyle bir verirsinki essek gibi hemde hem oğul olduğu ne malum belli kız olur farketmez güzel kardeşim seni senle çok diklesirim sana boyun egmem mahkeme yolu ile öyle bir alirimki
Lan biz evli degilizki :D ahahajajaja
Ayrıca dik dik konuşan ilk sensin bende dik konuşurum
Çayının içine İnsllh zehir korum. Çok yaşa ya senden nefret ediyorum sktr git sen dik oldukça bende olurum sen ve senin gibileri Allah'ın izniyle beni egdiremez eğdiremiyorlarsa
“Kocası baktığı zaman onu sevindiren, emrettiği zaman itaat eden, kocasının malında ve nefsinde onun hoşlanmadığı şeyle kendisine muhalefet etmeyen kadın, en hayırlı kadındır.” (Nesâî, Nikâh, 66)
“Bir kadın beş vakit namazını kılar, orucunu tutar, namusunu korur ve kocasına itaat ederse, ona ‘Cennetin hangi kapısından istersen gir’ denilir.” (Ahmed b. Hanbel, Müsned, I, 191)
Sen kimsin sana itaat etsin eşin veya ben bekarım ileride evlenmiş olsam ben neden kocama itaat edeyim ha sözünden çıkmam ama karşılıklı her şey oda çıkmayacak ben sadece Allah'a itaat ederim belliki bir kız senin dengeni iyi bozmuş bir psikoloja görünmen lazım acil
Emin ol bir hiçsin eziksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?