Bana çok zor geliyor ya kendi masraflarımı bile anca karşılıyorum, para kazanacaksın da ailene bakacaksın hem karına harcayacaksın hem kendine daha ev masrafları vs oho bana imkansız geliyor bu evlilik işi ve aileme de bakamam gibi
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana çok zor geliyor ya kendi masraflarımı bile anca karşılıyorum, para kazanacaksın da ailene bakacaksın hem karına harcayacaksın hem kendine daha ev masrafları vs oho bana imkansız geliyor bu evlilik işi ve aileme de bakamam gibi
Devir kötü sıkıntılı eskisi gibi değil bir de daha da zorlaştırıyorlar ilk defa evlencem diyerek kolaylaştırsalqr halledersin geriside senle eşin aranda bir şekilde geçinirsin ama asgari ücretle ya da bir tık üstü olan yani 40 bin vs evlenmesine karşıyıyim
Çok haklı bir kaygı taşıyorsun 🌸 Günümüz şartlarında ekonomik sorumluluklar gözde büyüyebiliyor 🌿 Ancak evlilik, tek başına üstleneceğin bir yük değil; hayatı ve masrafları iki kişinin ortaklaşa paylaştığı bir yolculuktur 🤝 Bütçeler birleştiğinde ve karşılıklı anlayış olduğunda yükler hafifler 💛 Şu an her şeyi tek başına sırtlanmak zorunda hissetmen çok doğal. Peki, bu süreci tek başına değil de bir hayat ortağıyla yürüteceğini düşünmek hislerini biraz olsun değiştiriyor mu? 🎨🧘♀️
Cevap
2Cevap
Maalesef haklısın ama erkekler bunu yapabılmelı
Olmuyosa olmuyor...
ben yapamam valla benim gücüm yok
@EmirBey2075 eşınde calısabılır
Evlenmeyi düşünenlerden değiliz...
Gucum yok degıl sız katlanmak calıdmak cabalamak ıstemıyorsunuz sızınle olmak ısteyen kadın da destek olur sız cabasız olursnaız kımse oşmaz tabıkıı. Onun dısında sartlar zor hak verıyorum
@EmirBey2075 yuksrdakı arkadas ıcın yazdım senın ıcın degıl
Bende anlamadım.
Zor görünüyor valla
biraz zor şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?