o kadar imkansız geliyor ki şu an bana...
artık ben de gece olunca birine sarılıp uyumak istiyorum. evli insanlar her gece sarılarak uyuyor mu yoksa bi süre sonra yabancı gibi mi oluyorlar acaba?
siz nasıl evlendiniz?
o kadar imkansız geliyor ki şu an bana...
artık ben de gece olunca birine sarılıp uyumak istiyorum. evli insanlar her gece sarılarak uyuyor mu yoksa bi süre sonra yabancı gibi mi oluyorlar acaba?
siz nasıl evlendiniz?
Evlenen evleniyor
Ama sana tavsiyem sen sakın evlenme
Çünkü sen evlilik diyince
aklına ilk ve tek gelen yatakta sarılıp uyumak
( yatak )
Karekteri yapısı durumu zihniyeti önemli değil
Yatak önemli
ne diyon amca
Kadınlar için evlilik olayları şöyle oluyor ; Şimdi utangaç dar gelirli bir erkekle evlenecekseniz zor değil. Böyle erkekler , çoğunlukta olup evlenmek isterler. Ama ortalama iyi / yüksek gelirli ile çekici erkeklerin sayısı az olup kolay kolay evlenmediklerinden ve kadınlar da utangaç erkeklerle kolay kolay evlenmek istemediklerinden; kadınlarda evde kalmalar arttı. Ortalama gelir ; 35.000-40.000 tl demek. Yüksek gelir, 50.000 üstü demek. Dar gelir,30.000 altı demek..
Daha detaylı şöyle izah etmek gerekirse ;
1. Alfa erkekle evlilik
Seni seven yüksek çekici olarak tanımlanan maddi durumu ortalama iyi bir alfa erkek , seni baştan çıkarmak isterse mutlu olursun. Ama sevgisi biter veya senden tatmin edemezsen, yoğun talep gördüğünden aldatır ve sen de mutsuz olmaya başlarsın. Alfa erkeklerin, koyu dindar olanları evleniyor genelde. Atatürkçü olanları, çoğunlukla evlenmez. Kesinlikle de hanımcı değillerdir. Yani alfa erkek, seni kontrol eder ki kadınlar kontrol edilmeyi sever. Kontrol edilen erkeği, şutlarlar. Alfa erkeği, bakire bir kadın baştan çıkarmaz. Alfa erkek evlenmek isterse, seni baştan çıkarır. Bazı pislikler, sırf bekaretini alıp övünmek için kullanıp atar ; bunlardan uzak dur.
2. Beta erkekle de mutlu olabilirsin. Ama bazı şartları var. Beta erkek; Sıkıcı , utangaç , özgüvensiz ve ezik erkektir. Şiddete meyilli olanları ezik değil ama sıkıcıdır ve tehlikelidir. Beta erkekler, kendisine değer veren kıza çok fazla yapışıp bıktırırlar.
Yani ; temas bağımlısı isen, bakireysen , beta erkeğin cinselliği ile maddi durumu iyiyse ve yakışıklıysa mutlu olursun. Bir şart yoksa, mutsuz olursun ; aldatabilirsin ki beta erkekler her daim aldatılan olur. Şiddete meyilli değilse, affeden erkek beta erkektir. Lakin çocuk varsa, affetmeler oluyor diye duyuyorum. Yoksa boşaya da bilirler..
Ama aldatmayı, beceremezler. Çünkü, kadınları tahrik edebilecek alfa veya sigma ruhuna sahip değiller. Sadece bakire kadınlar, bu erkeğe katlanır. Çünkü bakire kadınlar, karşılaştırma yapamazlar.
Bakire olmayan kadınlar ise, beta erkeğin parası varsa evlilik yapar. Ama çocuk olduktan sonra, genelde aldatır. Çünkü beta erkek, bakire olmayan kadını tatmin edemez. Zira nice alfalar erkeklerle seks yaptığı için, tatmin olamazlar.
Ayrıca beta erkekler, kadınlar tarafından kontrol edilebilen erkektirler. Bu yüzden, eziktirler ve kadınlar böyle erkeğe saygı duymaz. Kibar bakire kadınlar hariç!! Ama genelde bakire kadınlarla da evlenmezler. Evde kalmış kaşarlar, kendilerini diktirip kapmaya bakar bunları
Bakire kadınlarla genelde, alfa veya sigma erkekler evlenir. Bu arada beta erkeği, her türlü çekici kadın baştan çıkarabilir. Yani bir adım atsan, fena yapışır. Yoksa beta bir erkeğin, seni baştan çıkarmaya cesareti yetmez.
3. Sigma erkekle mutlu olabilir misin?
Sigma erkekler, alfa özelliklerine sahiptir. Beta erkekler gibi, hanımcı ve ezik değildir. Ama alfa erkekler gibi de kadınlardan yoğun talep görmezler ve fazla uğraşmadan sevgili yapamazlar. Betalar, hiç yapamaz ama sigmalar biraz fazla uğraşarak yapabilir.. Alfalar ise o kadar çekicidir ki haftada en az dört farklı kadınla seks yapabilirler. Bu yüzden bakireysen , seni en fazla ortalama gelirli sigma erkek mutlu eder. Sadece betalar, çekici olmadıklarından; zenginlik aranılır. Alfa ve sigmalarda, ortalama gelir yeterlidir. Çünkü, çekicidirler
Ama sigma erkeği tatmin edemez ve sevginin göstermez isen; sigma erkek hayli uğraşır ama yine de kendisini seven aldatacak bir kadın bulabilir.
Son olarak şunu eklememişim.. Bakireysen , alfa veya sigma erkeği baştan çıkaramazsın; bunlar seni evlenmek isterse bulur. Tecrübesiz, tercübeliyi etkileyemez. Beta erkeği ise, her türlü kadın baştan çıkarır
Her gece sarılmadan, öpüşmeden uyumayız..
ne kadardır evlisiniz? hayalim bu arada
Üç yıllık, sizin yaşınız kaç
24
Inşallah nasip olur, teşekkürler bu arada
Cevap
23Cevap
Bir gün rüyamda aklımı başımdan alan bir şarkı dinledim. Uyandığımda ne melodisini hatırlıyordum ne de sözlerini. Sadece hissi kaldı; güzeldi ama nasıldı? Bazı hisler insana verilen hediyeler gibi. Nasıl olduğunu anlamaya çalışmakla sihri bozmamak gerekiyor.
Henüz 34 yaşındayım daha evlenme vaktim olmadı / bekar bir öğretmen olarak ölecem sanırım 🤦🏻♂️
branşın ne
Yorumlara baktım da bu insanların neden evlenemediği çok belli.(Evli değilim, yorumları saçma buldum) Evlilik bence iyi bir şey illaki arada uzaklaşma oluyordur diye düşünüyorum. İki taraf birbirine bağlı olduğu sürece bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten uzun süre sürekli bu tarz yakınlaşan insan uzaklaşsa bile eski halini özler.
yok be o anca ilk zamanlar olur sonrasında rölantiye döner
Evlenmedim ama bence evlilik harika birsey düsünsene sevdigin insanla aynı catı altındasın güzel anılar biriktirirsiniz iste
Bankada evlilik çok zor gibi geliyor maliyet çok fazla bi gelinlik olmuş 40.000 TL ben onuna 1 hafta sevdiğim kadınla tatile giderim
İki yabancıya dönüşüyor anlaşmazlıklar çıkıyor onlarda bekar insanlara özeniyor 😀
Aynı şeyleri çok istiyorum ama olmuyor olmuyor bana da imkansız geliyor
Demin bi kızın reelsini gördüm 23 yaşında kız 7 senelik sevgiliyle evlenmiş ne ara mk
Ya ben evli değilim ama 3 senelik ilişkim var ve asla birbirimizden sıkılmadık insan sevince sıkılmıypr bu yaz nişanımız var 🥰
Zamanla monotonlaşırlar bea
Bende bekarım gel bana sarıl uyuyalım
Bende bunu çok merak ediyorum
Kimse her gece sarılarak uyumaz
Evlenen evlenir de zor yani
Bir süre sonra birbirini istemiyorlar.
denk birini bulmak için
Ayı al kendine ayı ayı 😀
Bende istiyorum ama olmuyor
Kısmet hadi bakalım
Adaylar dizilir hemen bekle ahdhdhh
@MrMemur derdi sana mı düştü
Durmadan evlenen var biri dur desin su işe
Refah olduktan sonrası olur.
gayet müreffehim
Refahtan kastım, huzur felan işte sadece maddi açıdan değil.
Ev alarak
Anlamak güç
nikah dairesinde
Hiç bilmiyorum ki ben
Hiç bir şey hayal ettiğimiz gibi olmayabilir
Senin canın bir şey istiyor
Doğru kişiyi bularak
Özelde anlatsam bunu:)
Manita bul
Bsbaya
Allah korkusun
Olur