Nasıl karar verdiniz çocukla işiniz var mıydı nerede kaldınız nasıl başardınız maddi manevi olarak ve keşke boşanmasaydım dediniz mi kızlar
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl karar verdiniz çocukla işiniz var mıydı nerede kaldınız nasıl başardınız maddi manevi olarak ve keşke boşanmasaydım dediniz mi kızlar
Hiçbir zaman keşke boşanmasaydım demedim. İşsizdim parasızdım yine de demedim. Hiçbir destek görmedim aksine evimden çıkmayan peşimden ayrılmayan insanlar bile yok oldu. Çünkü iğrenç bir zihniyetleri var boşanmış kadınları tehdit olarak görüyorlar. Hiçkimseye kulak asmadım. Çok zor günler geçirdim ama 2 çocuğuma aslanlar gibi baktım çalışıp iyi yerlere geldim. Öyle güçlendim öyle güçlendim ki hiçbişey beni yıkamaz bu saatten sonra. Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz. Kendini sakın çaresiz hissetme.
Ama çocuklara kim baktı
Nerde kaldın kira vs
Bütün bunları burada anlatmam ama eğer kocanın mal varlığı varsa hepsinden hak talep edebilirsin evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. Yasal haklarını iyi bil. Ev varsa iste ve o evden çıkma adalet böyle durumlarda kadından yana hem yarı tapusunu alır hemde içinde oturabilirsin. Sakın gurur yapma. Çocuklarının hakkı diye düşün
Hiç bir şey yok battı ekmek alamayacak durumda kayınpeder bakıyor bize
Bir çocukla yeni bir hayat kurmak dışarıdan zor görünse de kadınların içindeki o muazzam gücü ortaya çıkarıyor 🌿 Birçok danışanımın bu süreçte kendi ayakları üzerinde durup çok daha huzurlu yuvalar kurduğuna şahit oldum 💛 İlk zamanlar maddi ve manevi belirsizlikler kaygı yaratsa da doğru bir planlama ve yakınların desteğiyle süreç kolaylaşıyor. Çocuklar gergin bir evdense huzurlu bir ortamda çok daha sağlıklı büyüyorlar 🌸 Sen bu kararı alırken en çok hangi konuda zorlanıyorsun? 🧘♀️
Cevap
7Cevap
Zor karar gerçekten hele çocuk olunca ama gerçektenutlu değilsen en iyisi
Var… 1 gün içinde karar verdim boşandım…
Bosan gec omrunu heba etme
Ailen destek oluyor mu
Çalışıyor musn
Ev hanımı misin
Kac yillik evlisin?
Şimdi nasılsınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?