Sevgili bayanlar/baylar ben 2 yıllık evli bir kız çocuğu babasıyım. EŞim ile kavga etmemiz sonucu babasına evine gitti. şu an boşanma arefesindeyiz. Neden diyeceksiniz kayınbaba olacak ve kaynanam olacak insan yüzünden. Eşimin aklını iyi çalmışlar. Kayınbaba ile telefonda tartışınca "Ya kız sende kalır biz görmeyeceğiz, Ya bizde kalır sen göremezsin" dedi. Bende "kızımı bana yolla" dedim. 25 gün bende kaldı. Eşim ve ailesi arayıp sormadılar. Dün ailesine çocuğumu yolladım. Eşim çocuğu geri yollamadı. Boşanma taraftarı mıyım emin değilim. Çünkü ortada bir kız çocuğu var. Kayınbabanın demesi " Ebru kızını istemiyor" diyorlardı. Ama şu an eşim çocuğu geri yollamadı. Boşanma durumunu yaşayan insanların bu konuda fikirleri lazım. Saygılar.
Cevabın nedir?
+1 yılboşanmadım ama, boşanan abim sayesinde az biraz fikir sahibiyim. çocuk 3 yaşına gelinceye kadar velayeti anneye veriliyor, bakım ihtiyacından dolayı. ancak annenin aile hayatına uygun olmayan bir yaşam sürmesi halinde velayet babada kalıyor. o yaştan sonra ise maddi durum, sağlık durumu vs. gibi şartlara bakılıyor.
bir de pozitif ayrımcılığı yanlış anlamış bir ülke olduğumuzdan, boşanma davalarında çok saçma yerlerde kadın haklı varsayılabiliyor. abim davada en çakal avukat kimdeyse o kazanıyor demişti hatta. o yüzden velayet davalarında da uzman bir avukatla görüşmeniz en doğrusu olacaktır sanırım.
kararsızlığa gelince... işler bu kadar çığırından çıktığına göre, sanki boşanmak hepiniz için en hayırlısı.17 Yorumla- +1 yıl
Allah kimseyi boşanma durumuna getirmesin. Zaten ailesi "anlaşmalı boşanma yaparız çocuk sizde kalır hiç bişe istemiyoruz" demiş
- +1 yıl
Keşke bu noktaya gelmeseydi gerçekten ama bazen engel olunamıyor işte. Anlaşmalı istemeleri güzel, çocuğunuzla yeni hayatınıza hızlıca başlarsınız.
Ancak şu fırtına bir dindikten sonra, ufaklığı pedagoga götürmeniz iyi olabilir. Anne tarafından arkada bırakılmak çok kolay bir şey değil, yardım alması iyi olur. - +1 yıl
Daha 1,5 yaşında. C. tesi ilk kez kendi evimde kalayım dedim kızımla keşke gitmeseydim. Kızım eve girer girmez salona koştu eşimle düğün fotomuzu aldı sarıldı böyle gülüğ ağlar gibi bir dengesiz oldu gözleri doldu. O hali gözüme geldi şu an bile gözüm doldu. O gece wsabaha kadar ağladı. "Meme" diye.
- +1 yıl
Anneden ayrılmanın kolay olmadığı yaşlarda. Ancak bir yandan yine avantajlı; eğer ileride bu yaşananları hatırlayacak olsa daha büyük sorun yaşardı. Biraz güç bir dönem yaşayacak olsa da atlatacaktır mutlaka. Eğer tavırlarında çok büyük bir değişiklik baş gösterirse, bu yaşta da pedagogla görüşebilirsiniz. Zaten çocuk hangi yaşta olursa olsun, çoğunlukla anne babayla konuşuyorlar.
- +1 yıl
Ah ulan.. Haketmedik ama işte.. Hakettirenler utansın. Tek derdim kızım.
- +1 yıl
Çok şanslı bir kız o. Onun için çabalamaya hazır bir babası var. Bir yandan ilişkinizin bitişiyle çarpışırken diğer yandan çocuğunuza sahip çıkmaya çalışmanın zorluğunu en fazla tahmin edebilirim. Çok zayıf bir teselli olacak ama, tek söyleyebileceğim yaşanan her şey gibi bunun da bir gün biteceğidir. Eşiniz ne yazık ki ailesinin gölgesinden çıkamamış, ne yazık ki ailesi çok da güvenilir insanlar değilmiş. Kısmet... Dilerim bundan sonra hem sizin, hem kızınızın karşısına, huzurlu insanlar çıksın.
- +1 yıl
Tüm herkes biliyor kızıma düşkünlüğümü çünkü o evladım benim. EŞimin gittiği ilk hafta ben hepsini arıyordum iş çıkışı kızımı göreyim diye görüp sonra yine bırakıyordum. Ama eşim 25 gün ne aradı ne sordu. ya ilk gece yok mu? Kızımın ağladığı elini göğsüme atttı gece meme emmek iiçin nasıl kahroldum biliyor musun? Anlatamam be.. Rabbim herkese hayırlı bir eş nasip etsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılcocuga aciyorum ya. ne bicim anne babadir onlar ya. baristiracaklarina daha da durumu kotulestiriyorlar. o cocuk boyle arada kala kala hem cocuklugundan hem de pckolojisinden olacak demedi deme. kendi rahatinizi degil cocugu dusunun ustelik kiz cocugu. farketmez annesiyle de kalsa sende de kalsa ilerde buyuyunce yakaniza yapisir hesap sorar neden benim icin benim hatrima sabredemediniz beni annesiz veya babasiz biraktiniz diye. eger kavganiz o kadar ciddi bir sebep yuzunden degilse ayrilmayin.
28 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu annem, kayınbabama. Ben ise kaynanama anlattım. Kayınbaba, anneme " Yakup ile Ebrunun hatasını bu çocuk çeksin banane" demiş. Ve biz yinede kızım anne babasından ayrı olmasın diye hala dil döküyoruz. Gayri artık şiştim. Çünkü erkeklik gururumu defalarca ayaklar altına aldım.
- +1 yıl
oncelikle sen kendi annen ve baban dahil esinin de anne babasinin sizin aile islerinize mudahele etmesine izin vermemelisin ve esini de bu konuda teblig etmelisin. yarin barisirsiniz neden baristiniz diye karismalarini mi istiyorsunuz? kavga tartisma oyle birseydir ki o anda yasananlarin soylenenlerin hepsini birebir anlatamazsin kimseye. ve cogu zaaman kavga o kadar sebepsiz ve yersizdir ki. sinirin gecince anlarsin cok sacma oldugunu. aile budur iste. baba ve Er olarak o problem her neyse ortadan kaldirmaya calis ve esin de anne ve bir hayat yoldasi olarak uzerine dusenleri yerine getirsin. siz ayrisiniz ailesiniz kendi aile kurallariniz olmali. kesinlikle kimse mudahele etmemeli. ayrilirsaniz 2ay olmadi 1 sene kizina esine aciyip gulden agir soz etmezler her istedigini yaparlar el ustunde tutarlar ama baba gibisi var mi? olabilir mi? sonra herkes kimsenin umurunda olmayacak. bugun torununu dusunmeyen buyukanne yarin banane aklin olaydi da ayrilmasaydin diyecek.
- +1 yıl
o cocuk buyuyene kadar neler yasayacak neler cekecek hic dusunmuyor musunuz? bir dugunde veya herkesin ailecek toplandigi bir yerde herkes anne babasiyla birlikte mutluluk pozlari verirken o cocuk boynunu bukerek izlemez mi onlari? okula giderken anne babasiyla birlikte okula gelenlere bakip uzulmez mi? birisi babasindan soz ederken o hicbisey diyemedigi icin kotu hissetmez mi? yapmayin ya birakin kendi anne babanizi probleminizi. daha saymak isteyipte sayamadigim o kadar sey var ki bunlar en kucukelri
- +1 yıl
Zaten son cümlende olduğu gibi şimdi eşime öyle diyormuş. Zaten bu işi bu duruma getiren eşim oldu. Defalarca uyardım evimize aileni müdahil ettirme. Ama her seferinde yapıyordu. Ben ailesine diyorum ki " Bakın evim var işim var alkol kumarım yok işten eve , Evden işe giden bir adamım ben kızım yanımda olduğu halde evlenebilirim. Ama sizin kızını evini terkettiği için 1,5 yaşında kızını bıraktığı için kimse almaz bir ömür ona bakamazsınız " ama ben diyorum ben işitiyorum.
- +1 yıl
sen birak onun ana babasini kendiyle konus bunlari tek tek anlat azcik analik duygusu varsa zaten olmasi gerektigi gibi olur hersey. umarim barisirsiniz ve sen de caktirmadan esini teblig et. sorumluluklari kendi hissetmeli oyle alismali. prensip olmali. millet hirlisina hirsizina sahip cikip yuvasini yikmiyor cocugunu yetim birakmiyor da benim ailem yuvam neden yikilsin diye dusunmeli. hirslanmali
- +1 yıl
Bunu söyledim zaten arkadaşlarına demiş " Benimde hatam var eşiminde hatası var. Ben şimdi herkese istemiyorum dedim. Nasıl geri isrtiyorum" diyecem demiş.
- +1 yıl
uzatmayin kimseyi de dinlemeyin. iyisi de senin kotusu de senin. bizde bir laf vardir su girdi kaba ( bardaga) oldu icmeli... yani geri donus diye birsey yok arkasina bakmasin esin. sen de. hemde ayrilmayi da istemiyormussun bu cok iyi.. naparsaniz yapin ama o cocugu boynu bukuk birakmayin
- +1 yıl
Ben istemiyorum ama sözde eşim boşanmayı istiyormuş. Bir istiyorum diyor. Bir istemiyorum diyor. c. tesi babası, babamı aramış " pazartesi gidelim dilekçe verelim" haber bekliyorum şu an bakalım ne olacak.
+1 yılMaddi durumunuz çok iyiyse bu gelgit davranmalar doğaldır. İcabında nafaka kopabilirler sizden. ya da aşırı sevgiden ve iyi niyetten dolayı şımartılmış da olabilirler en iyisi boşanmayıp bu konuyu kendi ailenizle konuşmakta yarar var ama tartışma büyümemek şartıyla. Yuva yıkıldımı tekrar kurulmaz. Aklı selim bir şekilde düşünüp ona göre hareket edilmelidir diyorum ben.
19 Yorumla- +1 yıl
Bizde yuva yıkılmasın diye çok dil döktük. Ama karşı taraf boşanmanın ne sonuçlar meydana getirdiğini anlamayacak kadar cahil.
- +1 yıl
Cahiller dediklerine katılıyorum lakin eşinle birerbir konuşmalısın. Ayrıca kendi anneni babanıda bu konunun içine dahil etmelisin kayınvaliden ile kayınpeker buna göre davranır diye düşünüyorum ben.
- +1 yıl
Annem babam amcalarım ki oturduğumuz muhitte söz sahibi tüm büyükleri ortaya koyduk. Kayınbaba olacak adam kahveden dışarı çıkmayan adam kahvede bile millete anlatmış böyle böyle diye.
- +1 yıl
Bunlar cail eşine cahil olduklarını anlatmalısın olmadı ortada çocuklarının olduğunu söylemelisin empati kurarak baksın olaya.
- +1 yıl
Yanlış anlama ama eşinin hayatında başka biri olabilir çocuğuna nasıl bakmaz bir anne yoksa.
- +1 yıl
Eşimin annesi de pek becerekli insanlar değiller ve çok soğuk kanlıdır. Nasıl bir örnek vereyim " Kayınbabam kanser ameliyatı oldu 6 saat kaldı. Annem ve komşular kaynanamın yanına gitmişlerdi o saatlerde kaynanam saçını boyuyordu." Düşün
- +1 yıl
Aslında kayınvalidene acıyorum biliyor musun?
- +1 yıl
NEden hocam?
- +1 yıl
Cahil olduğu için.
+1 yılKaderin kötüymüş bro. Allah sabır versin. Boşanma konusunda deneymim yok lakin çocuğun yaşı küçük olduğu için mahkeme anne istemesi durmunda ona verir eşinde bunu sana koz olarak kullanır yani istemeye istemeye çocuğu alır sana son kazığı atmak için Allah yardımcın olsun. Bu arda sen emin değilsin ama yenge kararı vermiş çoktan onda birmiş yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok eşim ve tarafı çocuğu istemiyormuş. Adam kesin ağız ile söylüyor ama eşimden henüz bişe duymadım. Çocuk sizin olsun diyor.
- +1 yıl
el kangrense kol için keseceksin serçe parmak için eli düşünüp koldan olma. (bekara karı boşaması kolay tabi lakin çocuk için bence böylesi daha iyi taktir senin kardeşim.)
- +1 yıl
Bilmiyorum üstadım. Artık ne düşüneceğimi bilemediğim için buraya yazdım.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
+1 yılÇocuk var diye boşanmamak çocuğa hayatı zehir etmektir zaten evde huzur mutluluk olmadıktan sonra anne baba olsa kaç yazar babasıyla mutlu olması daha iyi. Kızını istemiyo demiş ama onun psikolojisini de düşünmek lazım sağlıklı bir anne asla evladından vazgeçmez. Otur düşün ne istediğine karar ver. Boşanmak istiyo msn? Boşandın diyelim kızın olmadan yapabilecek msn yoksa onu görmeden yaşayamaz mısın
19 Yorumla- +1 yıl
Eğer boşanırsak çocuğu istiyorum dedim. Tamam dediler. Evimizde öyle sorun yoktu. Sanırım rahatlık battı eşime ve ailesin. Kaynanam çok cahil biri emin ol 18 yaşında ki kız çocuğu ondan daha mantıklı davranır.
- +1 yıl
Dediğim gibi kararını ver bir an önce. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Kararsızlık adamı mahveder
- +1 yıl
Zaten beni mahveden bu muamma.. Bu kararsızlık bitiriyor beni.
- +1 yıl
Karar vermek için ne bekliyosun
- +1 yıl
Bilmiyorum genç dostum. Bir yandan kendi mutluluğum için kızımı alıp yuıvamı yıkayım diyorum. Sonra biri ile evlendiğimde kızıma üvey annelik yaparsa ne yapacam? Bir yanımda eşinin peşine düş kızın için diyor.
- +1 yıl
Eşin peşine düşmeye değer biri değil anlattığın kadarıyla ihtiyar dostum söylemesi kolay evet ama yapılacak şeyde belli
- +1 yıl
Aslında dediğin gibi öyle peşine düşeecek biri değil. Evdede pek mutlu değildim. Ama işte kızım.. Herşeye kızım için katlanıyorum ama işte o babasında görmediği herşeyi bende görünce.. Öyle.
- +1 yıl
Dediğim gibi huzur mutluluk olmadıktan sonra anne baba olması yetmiyor ona mutlu bir aile hayatı eşinle veremiyosan tek başına verebilirsin. Hakkınızda hayırlısı
- +1 yıl
Eyvallah sağol.
+1 yılAbi ilk once Allah yardimcin olsun simdi seni gazlamak icin demiyorum bunlari zor durum ben olsam onume bakarim olmuyorsa zorlamanin bir anlami yok ayril cocugunu yanina umarim daha yasi ufaktir ona anne krndine helalinden bir yenge bul hayatin eskisinden daha kiymetli olur...
"SİZİN SER BİLDİKLERİNİZDE HAYİR, HAYİR BİLDİKLERİNİZDE SER VARDİR..."23 Yorumla- +1 yıl
Bunu bende düşünüyoırum " Şer bildiğiniz işlerde hayır vardır" ama işte ortada bir kız var. Allahın en sevmediği farz boşanmaktır. Arşı rahman titrer..
- +1 yıl
Zaruriyet hali var hakkinda hayirlisi
- +1 yıl
Hayırlısı hocam. Teşekkür ederim.
anlaşmalı bir boşanma haricinde davalık olarak boşanma sakın diyeyim bu ulkede kadın ol haksız olup olmaman önemli değil her halukarda erkeğe ceza kesiliyor olan senle cocuguna olur kadına bişi olmaz tecrube ile sabittir
12 Yorumla- +1 yıl
Evet onu biliyorum zaten öyle boşanma davası açarlarsa mağdur onlar olur çünkü 40-50 gndür evi terkeden o 25-30 gün çocuğu bana bırakan o.
- +1 yıl
evi 9 ay terk etti psikolojik olarak manyak oldugu isbatlandı takıntılı biri idi ama ceza gene bana kesildi 10 yılda 110 bin lirama mal oldu akıllı olmak lazım birde yanında ne götürdü ise altın vs vs bunları imza altına aldır ben aldırmadım 490 gr altınla gitti almadım ben onları dedi dava actı bidaha acı tecrubeler ama simdi mutluyum huzurluyum dunya varmış
Kadın belliki fazla etki altında kalıyor. sadece ikiniz başbaşa görüşün konuşun bir tatil yapın. Belliki evliliğinizi siz değil büyükler baltalıyo.
İkiniz anlaşamazsanız ancak boşanın ama kimseyi karıştırmayın14 Yorumla- +1 yıl
Hocam aynen dediğin gibi etki altında çok fazla kalıyor şimdi biz 5 kişi senin için afedersin ama " pislik" desin. Sen bittin daha "pislik"sin. Seni tanımadan o hükmü verir.
- +1 yıl
Elimden gitti hocam :) Ne yapabilirim artık. Şimdi ailesinin yanında.
abicim kız cocuğunu yanına al eşinide boşa eminim hayatın daha mutlu devam eder
15 Yorumla- +1 yıl
Bunu bazen düşünmüyor değilim gerçekten. Yani çok dil döktüm. Hem ben hem aile büyüklerim. Her seferinde olumsuz sonuç aldık. Çocuğumun hatırına yine sabır ettim. Çünkü ne kadar iyi bakarsam bakayım çocuğuma anne sevgisi veremem.
- +1 yıl
ben mutsuz bir yuvada büyüdüm cocuğunu gerçekten düşünüyorsan bırak gitsin kızına eminim hem annelik hem babalık yapabilirsin ilerde daha cok laçkalaşırsınız belli bir süre sonra saygı olmadığından yengenin dilinin kemiğide olmaz ilerde şiddet doğabilir dünyanın sonu değil cocuğunun velayetini al ve eşinden uzak tut
- +1 yıl
Bende bu konuyu düşünüyorum artık. Gündüz işe gece sabaha kadar çocuğa bakıyorum artık.
- +1 yıl
boşa gitsin aşağıdada okuduk cocukla cok ilgili değilmiş zaten kız cocuğu babasız olmaz annesiz olur ama kız cocuğu için baba ne kadar kötüde olsa baba figürü daha önemli genç kızlık dönemlerinde biiraz zorlanırsın ama ondada elbet halası babananesi vardır sen lıght baba ol abıcım kızının sağlıklı bir birey olması için
- +1 yıl
Abi kızım bana aşırı düşkün. Eşimin yanında olduğu zaman bile. Eşime ya da başka birine öyle değil. Sürekli "baba , buba , ba" diye hep peşimde ki wcye giderim gelir kapnın önünde oturur bir yere gitmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zor bir durum. Boşanmanı engelleyen çocuğun mu sadece? Yani eşini seviyor musun? Ailesi karışmasa devam eder miydin? Bu soruları kendine sor lütfen. Az da olsa devam edebilecek gibiysen eşinle güzelce konuşman gerek. Eğer devam etmek istiyorsa aileler hiç karışmamalı evliliğe.
Ama sadece çocuk için devam etmeyi düşünüyorsan ayrı ama Mutlu anne baba çocuk için dha iyidir.
Hakkı'nızda hayırlısı olsun inşallah01 Yorumla- +1 yıl
Eşimi seviyor muyum emin değilim. Ama ailesi karışmasa on numara insandır eşim. SEviyorum seviyorum eşimi. Ama işte o bana güvenmiyormuş bugün arkadaşı ile konuştum. Bana güveniyortmuş falan filan kararım kesin demiş. Bakalım ne olacak
+1 yılkanka hayatının hatasını yapmışsın evlenerek, arada kalan kız çocuğuna üzüldüm
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme üstadım. Evlilik yaptık ki baştan olmaması gereken bir durumdu ama işte.. Ne yaparsın.
+1 yıl25 gün arayıp sormayan bir anne varsa çocuğa evde ne kadar ilgi gosterir bilemiyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Zaten evde de benim zorumla bakardı. Gün içinde arardım sürekli " çocuk yemek yedi mi " falan diye. Çocuğa bir kaç lokma yediği zaman karnı doydu diye iddia ederdi. İnanmazsın ama 25 gündür bende çocuğun yanakları çıktı.
- +1 yıl
Kızın kac yaşında? Ve sende kalinca kim ilgilenyir
- +1 yıl
Çocuğum 1,5 yaşında meme emen kızdı ve Allah işlerini güçlerini ona göre rast getirsin. Kızımın ahı onlara kalmasın. Sütten kesildi. Gece sabaha kadar hala ağlar benle beraber. Gündüz annem ve kardeşimin eşi bakıyor.
- +1 yıl
Hayır burda bir yanlış var.. ne yaşanmış olursa olsun evlat bambaşka bir konu. Esinle konusmalisin öncelikle
- +1 yıl
Eşim annesigilde şu an telefoınum var dün annesini aradım meşgule attı. Arayıp sormuyor bile.
- +1 yıl
0-3 yaş için anne çok değerli onu bundan mahrrum etmek büyük vebaldir. Istemiyorsa ki öyle diyorsun yapacak birsey yok alırsın kızını
- +1 yıl
Ailesine dedim. " Rabbim yuvamı yıkanın bu sebi çocuğu ortada bırakanların yuvasını yıksın ahını hem ahirette hem bu dünyada çeksin" dedim.
- +1 yıl
@magicboxx O yüzden otur şükür et.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuğu zorla alıkoymaktan dava aç. En az 6 yıl yerler.
11 Yorumla- +1 yıl
Durum o duruma gelirse ailesini hapise attırabilirim. Sıkıntı yok çünkü babası 1 aydır eşimi alıkoymuş sağdan sola kaçırıyor bende bilerek gözyumuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızını yanına al boşan valla kafan rahat olur belki kadının hayatın'da biri vardır ya da konuştuğu başka biri. Kendi kızını istemeyen'den insan'dan fayda mı gelir.
13 Yorumla- +1 yıl
Abim konuştuğum biri yok. Belki bir daha evlenmem malum üvey anne çocuklara neler yapıyor diye
Cevap sahibi+1 yılyok kadının belki konuştuğu biri vardır başka bir erkek vardır seviyodur. Yüksek ihtimalle
- +1 yıl
Öyle bir durum yok hocam. Eşim benle evlenmeden önce kapandı örtündü namaza yöneldi ailesi inançsız insanlar. Onlara gidince değişiyordu. Yani daha karakteri oturmamış çok çabuk fikirleri değişiyor en son konuştuğumuzda " seni özledim evime gelecem ama babamlara nasıl diyecem bilmiyorum" dedi. Düşün yani kendi yuvası için babasından korkuyor.
Bende aynı şeyleri yaşamışım vermediler
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem