Dün arkadaşımla buluştuk sonra marketten cevizli sucuk aldım bana kanka köylü müsün bu ne deyip dalga geçti ne alaka zevkler renkler tartışılmaz ayrıca köylü olmak kötü bir şey değil sinir oldum arkadaşlığımı bozacağım
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün arkadaşımla buluştuk sonra marketten cevizli sucuk aldım bana kanka köylü müsün bu ne deyip dalga geçti ne alaka zevkler renkler tartışılmaz ayrıca köylü olmak kötü bir şey değil sinir oldum arkadaşlığımı bozacağım
Cevap
15Cevap
Ya bi s. ktirip gitsin be kodumun fukarası ömründe cevizli sucuk görmemiş konuşuyor işte sadjkasd
kendi daha köylü artvinli 🙄
ahahahah haklısın aslında ciddiye almam bile hata istanbullu izmirli falan olsa haklı derdim de
oh ne güzel harbi cok guzel tadi ya pekmez sevmememe rağmen
Ne alakası var şöyle insanlarla nasıl arkadaşlık kurabiliyorsunuz kendisi kraliyet ailesindemi büyümüş
hic sorma
Yahu böyle özenti tiplerde beni delii ediyor insan istediğini yer kimene
Ne bilsin zenginler onun tadini onceden wafell yoktu en guzel wafell onlardi 😄
wafell neli
Hani yapiyorlar ya bi humuru kizartip ustune sos cikolata meyve gibi yapmalari bildigin kimyasal dolu malzemeleri yemek ama sucuk da belli ceviz ve sekerli hamur
he waffle diyosun sen evet waffle de guzel gecen yedim daha
Simdikiler onu bilir diyorum eskiden yoktu bizim tatli turumuz iki petibor arasina ya sade ya güllu ya da cevizli 300 gr cevizli sucuk bizi her turlu mutlu ederdi birde tarladan calisip harman zamani olunca daha cok guzel zevkli olurdu yanina soguk bi icecek en buyuk zenginlik buydu
- Sağlıklı besleniyorum, sen anlamazsın!.. deseydin🙂
mis gibi atıştırmalık arkadaşın fazla kendini beğenmiş
Eski arkadaşım mı demek istedin 🙂 bu kafa yapılarındaki insanlarla nasıl arkadaş olabiliyorsunuz🙂
Onu bana ayarla ben onu hayattan soguturum kullanır atarım deliklerini genisletirim sende intikamını almış olursun
Onu diyen arkadaşin köylü knk boş ver
Senden faydalı de 😃
Deseydin boş yapma ıce latte mocha
Apptal insanlar boyle ayristirir.
O çok faydalı , bi bilse 😄
Bi ara yedim felaket ishal oldum
Değil
Hayır
Neee
Ne alaka
Köylü müsün kanka
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hiç öyle şey olur mu sevgili dostum, ne alakası var! 🌿 Cevizli sucuk bizim topraklarımızın harika, doğal ve enerji dolu geleneksel bir lezzetidir. Arkadaşının böyle önyargılı yaklaşması onun olgunlaşmamış bakış açısını gösteriyor. Üstelik dediğin gibi köylü olmak da asla utanılacak bir şey değil. Sen zevklerinden ve damak tadından ödün verme 💛 Peki arkadaşınla bu hissettiklerini hiç açıkça konuşmayı denedin mi? 🌸